Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@12:38:56 GMT

تولید مرکبات در کرمانشاه چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۸۷۵۸۷

تولید مرکبات در کرمانشاه چقدر است؟

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ منصور احمدی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سطح باغات مرکبات استان کرمانشاه را ۱۳۳۴ هکتار اعلام کرد و گفت : ۶۶۹ هکتار از باغات مرکبات استان بارور بوده و مابقی هنوز به مرحله باروری نرسیده‌اند.

او گفت : عمده باغات مرکبات استان در شهرستان قصرشیرین هستند، هرچند در شهرستان‌های سرپل ذهاب و گیلانغرب هم به میزان محدود باغات مرکبات داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به متفاوت بودن میانگین برداشت مرکبات در استان بر اساس نوع و رقم، افزود: پیش بینی می‌شود امسال میزان تولید مرکبات در استان کرمانشاه به ۱۰ هزار و ۸۴ تن برسد.

احمدی باغات مرکبات استان کرمانشاه را شامل پرتقال، نارنگی، لیموترش، لیموشیرین و گریپ فروت عنوان کرد و افزود: باغات پرتقال استان از ارقام واشنگتن، ناول و والنسیا بوده و باغات لیموترش هم شامل ارقام لایم و بیرس هستند. ضمنا باغات لیمو شیرین استان از ارقام محلی و فلسطینی بوده و باغات نارنگی هم ارقام تانجلو و پرل را شامل می‌شوند.

احمدی با بیان اینکه لیموترش و پرتقال بیشترین سطح باغات مرکبات استان را به خود اختصاص داده، ادامه داد: کمترین باغات مرکبات استان به باغات گریپ‌فروت اختصاص دارد.

او با اشاره به بازار پسندی بالای لیموشیرین تولیدی در باغات استان کرمانشاه، گفت: لیموشیرین تولیدی در باغات مرکبات شهرستان قصرشیرین از نظر عطر، طعم و مزه کم‌نظیر و جزو بهترین محصولات تولیدی کشور به شمار می‌رود.

احمدی با بیان اینکه برداشت مرکبات در استان کرمانشاه با برداشت لیموترش شروع شده، گفت: برداشت مرکبات در باغات پرتقال و نارنگی در استان تا اواخر دی ماه ادامه پیدا خواهد کرد .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی محصول کشاورزی اراضی کشاورزی باغات مرکبات استان استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۷۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم

چند روزی است که عطر خوش گل‌های محمدی در بیشتر نقاط استان خراسان جنوبی به مشام می‌رسد؛ عطر گل‌های خوش بویی که  از ۴۳۹ هکتار از اراضی استان برداشت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، اردیبهشت ماه که فرا می‌رسد در برخی از استان‌های کویری چون خراسان‌جنوبی عطر و بوی گل محمدی بسیاری از روستاها و باغات را فرا می‌گیرد و زنان و مردان روستایی در سحرگان وارد مزارع خود شده و صبحشان را با برداشت این گل خوشبو آغاز می‌کنند.

شاید در ذهن بسیاری از ما برداشت گل محمدی برابر با تولید گلاب آن هم به روش سنتی باشد ولی امروزه می‌توان با تولید عطر، فروش به صورت غنچه و ... از تولید گل محمدی به درآمدزایی رسید که البته نیاز به آموزش دارد.

نیاز آبی کم، قابلیت کشت نیمه دیم، سازگار با شرایط آب و هوایی منطقه و مقاومت به تنش‌های محیطی، قابلیت نگهداری پس از برداشت و قابلیت کشت در زمین‌های فقیر و سنگلاخی از فواید کشت گل محمدی در خراسان جنوبی است. 

.

مهدی جعفری در این باره گفت: این روز‌ها برداشت گل محمدی از گلستان‌های خراسان جنوبی آغاز شده و قرار است این محصول معطر از سطح بیش از 439 هکتار از اراضی استان برداشت شود.

وی با اشاره به اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود 786 تن گل محمدی در استان برداشت شود افزود: این میزان نسبت به سال گذشته 15 درصد افزایش داشته است.  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی گفت: بیشترین سطح زیرکشت گل محمدی در شهرستان سربیشه با 215 هکتار، قاین 53 هکتارو زیرکوه 50 هکتار است. 

وی افزود: 50 درصد محصول تولیدی به صورت غنچه، گل‌تر و گل خشک به خارج استان صادر می‌شود.

جعفری گفت: 352 بهره‌بردار گل محمدی از اوایل اردیبهشت کار برداشت محصول را آغاز کرده و این کار تا نیمه خرداد ادامه دارد. 

انتهای پیام/ 254

دیگر خبرها

  • پردیس تحقیقات ملی دیم گچساران ۵۰ رقم بذر جدید معرفی کرد
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • صادرات بیش از ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران
  • ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • عطر گل‌محمدی در گلستان‌های کرمانشاه پیچید
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • جلوه زیبای گل محمدی در باغات اشکذر
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم