Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@17:57:57 GMT

مراحل ارایه تسهیلات در صندوق توسعه فناوری‌های نوین

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۸۷۸۳۳

مراحل ارایه تسهیلات در صندوق توسعه فناوری‌های نوین

به گزارش ایرنا، صندوق توسعه فناوری هاینوین برای ایجاد زمینه‌های مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی و حمایت کمی و کیفی از فعالیت‌های پژوهشی، کاربردی، توسعه‌ای و فناوری تاسیس شد، ارایه خدمات مالی ویژه به کارآفرینان متخصص و نوآوران با حمایت دولت و نهادهای مانند پارک پردیس فناوری معاونت علمی از دیگر خدمات این صندوق به زیست‌بوم اقتصاد دانش‌بنیان کشور محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این صندوق خدماتی از قبیل سرمایه‌گذاری خطرپذیر، مشارکت مدنی، لیزینگ محصولات دانش‌بنیان، صدور ضمانت نامه‌های بانکی، فروش اقساطی، مضاربه و تضمین طرح‌های دانش‌بنیان را ارایه می دهد. همچنین سرمایه‌گذاری خود را بر صندوق‌های جسورانه، شتاب دهنده و استارتاپ‌ها، متمرکز کرده است.

یکی دیگر از خدمات صندوق توسعه فناوری های نوین صدور ضمانت‌نامه است. این ضمانت‌نامه‌ها برای مواردی مانند مناقصه، حسن انجام تعهدات، پیش پرداخت و اعتباری عرضه می‌شود.

صندوق توسعه فناوری های نوین، برای خدمات رساتی بهتر نهادهای تخصصی در زمینه آی تی ارزیابی و توانمندی ایجاد کرده است.

هم‌افزایی ابزارهای بالفعل، مدیریت ریسک و هم‌افزایی با پارک پردیس فناوری معاونت علمی از جمله اهداف این صندوق مالی است. این صندوق همچنین در راستای همکاری استراتژیک برای افزایش زنجیره ارزش فعالیت می‌کند.

مدل کارگزاری فناوری در ارتباط با این صندوق شامل ۵ مرحله است. در مرحله نخست فهرستی از توانمندی‌های شرکت‌های فناور تهیه می‌شود و همچنین نیازهای فناورانه دستگاه‌های اجرایی نیز مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

در مرحله بعد، این فهرست‌ها به صندوق ارائه می‌شود و در مرحله سوم برای تحقق ارائه پاسخ‌های فناورانه به نیازهای احصا شده، از ساختارهای مالی و اعتباری و بازوهای تخصصی صندوق استفاده می‌شود.

در مرحله چهارم، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور برای حل مشکل به کار گرفته می‌شود. در مرحله آخر نیز هر اقدام باقیمانده‌ای انجام می‌گیرد تا حل مسئله به صورت کامل انجام گیرد.

برچسب‌ها زیست بوم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زیست بوم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری زیست بوم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری اخبار کنکور صندوق توسعه فناوری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۷۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود

علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آیین افتتاح موزه این دانشگاه، با اشاره به اهمیت علم و فناوری در دنیای امروز، مطرح کرد:  آنچه موجب برتری کشورها می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

او گفت: اگرچه در کشور ما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد اما خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات رهبر معظم انقلاب و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد. ایجاد پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، مطرح کرد: اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم است توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

او این تولید را شامل تولید دانش بنیان دانست و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در آن هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.

وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

در ادامه ویدئوی از موزه دانشگاه امیرکبیر که روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد را مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت