Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا آشناگر ، استاندار سمنان گفت : از روز سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۹ به مدت یک ماه ، هیچ یک از مشاغل و صنوف گروههای دو ، سه و چهار در شهرستانهای سمنان ، شاهرود ، گرمسار و دامغان بعد از ساعت ۱۸ اجازه ی فعالیت نخواهند داشت

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان به نقل از روابط عمومی، تشریفات و امور بین الملل استانداری سمنان، علیرضا آشناگر ، استاندار سمنان در پایان جلسه ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا که صبح امروز شنبه ۱۷ آبان ماه به ریاست دکتر روحانی رئیس جمهور و با حضور ویدئو کنفرانسی استانداران سراسر کشور برگزار شد با تشریح مصوبات و تصمیمات جدید ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا در مراکز استانهای کشور گفت : با توجه به مصوبه ی امروز ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا هیچ یک از مشاغل و صنوف گروههای دو ، سه و چهار در مرکز استان و سه شهرستان شاهرود ، دامغان و گرمسار بمدت یک ماه از روز سه شنبه ۲۰ آبان ماه ، بعد از ساعت ۱۸ اجازه ی فعالیت نخواهند داشت و در صورت عدم رعایت این قانون با آنان برخورد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آشناگر با اشاره به وضعیت رو به افزایش میزان بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا در استان سمنان گفت : متاسفانه طی چند روز گذشته آمارهای جدید و افزایشی در میزان بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا را در سطح استان شاهد می باشیم که تا روز گذشته بیش از ۵۵۰ نفر از مردم استان بدلیل ابتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری شده اند که این آمار نشانگر پیک دوم کرونا در استان بوده و لازم است بمنظور کاهش این میزان ، بیش از پیش در رعایت پروتکل ها و همچنین استفاده از ماسک تلاش نماییم.‌
رئیس ستاد استانی مقابله با کرونا اضافه کرد : یکی از راههای شیوع کرونا ، برگزاری برنامه های خانوادگی و هم نشینی های خویشاوندی است که در این زمینه نیز مقرر گردید تا ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا در جلسه ی بعدی برنامه های خود را اعلام نماید.
استاندار سمنان با قدردانی از مردم و تلاش جامعه پزشکی و پرسنل بهداشت و درمان و تمامی دست اندرکاران مقابله با کرونا ، با دعوت از تمامی مردم استان بمنظور رعایت شیوه نامه های بهداشتی و استفاده از ماسک و پرهیز از تجمعات گفت : محدودیت ها و مقررات ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا بمنظور حفظ جان هم وطنان و کاهش میزان شیوع کرونا وضع گردیده و بمنظور تحقق اهداف این ستاد نیاز به همکاری و مساعدت بیش از پیش تمامی اقشار مختلف مردم و بویژه اصناف و مشاغل استان است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا استان سمنان ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا استاندار سمنان آبان ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۸۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند

استاندار مرکزی گفت: شوراها به‌واسطه ارتباطات مستقیمی که با مردم، شورایاری‌ها و سازمان‌های غیر دولتی دارند، مهم‌ترین پل ارتباطی و نهاد گردآوری مسائل، مشکلات و مطالبات مردمی هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز_ یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش شوراهای اسلامی شهر و روستای استان مرکزی اظهار کرد: شوراها علاوه بر نقشی که به‌دلیل مشارکت مؤثر در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی برعهده دارند و به واسطه ارتباط تنگاتنگی که با سازمان‌های اجرایی و مدیریت محلی دارند، امکان نیازسنجی، دسته‌بندی مسائل و مطالب و طرح منطقی و معقول آن‌ها را دارند.

وی افزود: حکمروایی مطلوب، شایسته و خردمندانه زمانی تحقق می‌یابد که ارتباط سازنده و مؤثر بین سه رکن بخش دولتی، مردم و نهادهای مردم نهاد برای تحقق پیشرفت و عدالت فراهم شود.

استاندار مرکزی گفت: شوراها به واسطه ارتباطات مستقیمی که با مردم، شورایاری‌ها و سازمان‌های غیر دولتی دارند، مهم‌ترین پل ارتباطی و نهاد گردآوری مسائل، مشکلات و مطالبات مردمی هستند.

مخلص‌الائمه تصریح کرد: با توجه به نقش‌آفرینی شهرها و به ویژه کلان‌شهرها به مثابه موتور توسعه از یک سو و از سوی دیگر تهدیدها و چالش‌های شهرنشینی برای پایداری زیست‌محیطی و اقتصادی اجتماعی، برخورداری نهاد شورا و شهرداری از اقتدار قانونی و اجرایی مناسب برای اداره مطلوب شهرها ضروری است.

وی ادامه داد: استان مرکزی رتبه دوم اجرای طرح و رتبه نخست تعریف پروژه‌های جدید و برنامه‌های راهبردی روستایی در کشور را دارا است.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه سال گذشته در روستاهای استان بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال طرح اجرا شد که در نوع خود بی سابقه بود، افزود: در سال گذشته مدیریت شهری استان در بخش‌های مختلف به ویژه عمرانی ۵۰ هزار میلیارد ریال کار انجام داده است.

وی ادامه داد: سال گذشته در حوزه مدیریت شهری و روستایی ۲۰ درصد بیشتر از مجموع بودجه عمرانی سال ما قبل در استان مرکزی به مبلغ ۵ هزار و ۲۴ میلیارد ریال هزینه شده و امسال ۷ هزار میلیارد تومان در شهرها هزینه خواهد شد.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: شوراهای شهرها و روستاها در بیان موفقیت‌ها عملکرد مناسبی نداشته‌اند در صورتی که بیش از سال‌های گذشته کار انجام شده است.

مخلص‌الائمه افزود: بودجه عمرانی استان مرکزی در مجموع سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ مبلغ ۳۲ هزار میلیارد ریال بود و این میزان در سال ۱۴۰۱ به تنهایی ۶ برابر این سال‌ها بوده است.

وی ادامه داد: تا پایان دوره فعالیت شورا مدت زیادی نمانده بنابراین اعضای شورا باید تلاش کنند، دستاوردها و اقدامات انجام شده را تبیین کنند و از حاشیه‌ها و امور فرعی فاصله بگیرند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه فرمانداران و مدیران باید با شوراها در ارتباط و برای این جایگاه اهمیت قابل توجه قائل شوند، خاطرنشان کرد: از طریق شورا می‌توان مسائل و نیازهای اجتماعی را به صورت مناسب‌تری مورد بررسی قرار داد.

مخلص‌الائمه اظهار کرد: در اجرای نهضت ملی مسکن استان مرکزی جز استان‌های کم مشکل در تأمین زیرساخت‌هاست با این وجود پیگیری‌ها در حوزه مسکن صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به ضرورت توجه به مناطق حاشیه‌نشین افزود: توجه به مناطق حاشیه‌ای جزو سیاست‌های مهم کشور است بنابراین شهرهایی که به‌صورت جدی با این پدیده مواجه هستند باید به این منطق به‌صورت ویژه مورد توجه قرار گیرند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: موضوع شکایت از معادن باید مورد توجه شوراهای اسلامی قرار گیرد و در صورت تخریب باید طرح شکایت شود، بخشی از معادن تخریب زیست محیطی داشته‌اند و در رسانه‌ها نیز مطرح شده است اما به‌دلیل نبود شاکی موضوع قابل پیگیری نیست، بنابراین شورا به‌عنوان نمایندگان مردم باید در این زمینه نقش‌آفرینی کنند.

علی‌اکبر اسدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی هم اظهار کرد: سال گذشته از طریق وزارت کشور موضوع صدور کارت شناسایی برای اعضا شورا پیگیری و این کارت به تعدادی از اعضا تحویل داده شد و مابقی اعضا هم در روزهای آینده این کارت را دریافت خواهند کرد.

وی افزود: از مجموع ۸۰۲ شورای استان شناسه ملی برای ۶۴۵ عضو شورا صادر شده است، شوراهایی که شناسه ملی دریافت کرده‌اند، کار بودجه نویسی برای دریافت حق‌الزحمه را انجام نداده‌اند و این مهم به پیگیری شوراها ارتباط دارد.

کد خبر 748860

دیگر خبرها

  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • استقرار بالگرد نیروهای مسلح در استان ایلام ضروری است
  • استقرار تیپ مستقل ارتش در ایلام از مطالبات دیرینه مردم است
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم