Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم بابیان این‌که نهایت همکاری و تعامل با شهروندان راداریم، گفت: در خصوص بیماران کرونایی فوت‌شده دفن آن‌ها در قطعه 42 رایگان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مجتبی سبحانی در گفتگو با خبرنگار قم فردا با اشاره به عملکرد سال سوم کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر قم اظهار داشت: در کمیسیون خدمات شهری طی یک سال گذشته جلسات متعددی برگزار کردیم و پیگیری و نظارت بر امور مناطق و سازمان‌ها را داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به بررسی عملکرد واحدهای مختلف شهرداری اشاره کرد و افزود: تحت نظارت کمیسیون هشت سازمان وجود دارد که هفت مورد از آن‌ها بودجه‌بندی دارند و عملکرد آن‌ها به‌طور مستمر بررسی می‌شود.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر قم یکی دیگر از وظایف این کمیسیون را رسیدگی به درخواست‌های مردمی عنوان کرد و گفت: مراجعات متعدد مردمی در خصوص عملکرد مناطق و سازمان‌ها در حوزه خدمات شهری داریم و برای بررسی آن‌ها بازدید میدانی و حضور در مساجد و محلات راداریم.

پیگیری و تقویت امکانات زائرپذیری شهر قم

وی بابیان اینکه یکی از اولویت‌های این کمیسیون پیگیری و تقویت امکانات زائرپذیری شهر قم است، گفت: یکی از اقدامات کمیسیون در این زمینه در خصوص بازار کهنه و ترمیم و مرمت آن بوده تا بتوانیم آن را احیا کرده و تبدیل به بازار صنایع‌دستی و محلی توریستی شود که قرار است کف‌سازی آن به‌زودی انجام‌شده و البته روشنایی آن انجام‌شده است.
سبحانی بابیان اینکه احیا و مرمت کاروانسراها و فضاهای تاریخی شهر در دستور کار شورا است افزود: در حوزه نظم شهری نیز وانت‌بارهای سطح شهر و سد معبر به حداقل کاهش‌یافته و دست‌فروشی و تکدی گری نیز به حداقل رسیده است.
وی حمایت از زنان توانمند و سرپرست خانوار شهر را در راستای اجرای منویات و تأکید مقام معظم رهبری در خصوص جهش تولید مورد تأکید قرارداد و گفت: حدود 35 مورد شغلی رابین این بانوان پیدا کردیم و اطلاعات حدود ۹۰۰ نفر جمع‌آوری گردیده که پس از مصاحبه با بیش از ۳۰۰ نفر از آنها توسط مجری، تحت 35 گروه با چهار حوزه اصلی توانمندسازی آن‌ها انجام‌شده که با اجرای این مهم انشا الله بخشی از معضلات اجتماعی مرتبط مرتفع خواهد گردید.
روزانه حدود 750 تن زباله جمع‌آوری می‌شود
سبحانی با اشاره به شرایط شیوع کرونا در شهر قم گفت: بیشترین فشار بر شهر در حوزه خدمات شهری بود و روزانه حدود 750 تن زباله جمع‌آوری می‌شود که به دلیل همین مسئله تفکیک زباله متوقف شد و تمام ظرفیت معدوم و دفن می‌شد که کار را در حوزه خدمات شهری بسیار سخت کرده بود.
وی با اشاره به مصوبات کرونایی شورای اسلامی شهر گفت: متناسب با شرایط تغسیل متوفیان کرونا و هزینه‌های مربوط به آن رایگان شد و فروش مقابر خانوادگی نیز با 40 درصد تخفیف و تقسیط صورت گرفت.
سبحانی تصریح کرد: حمایت از کارکنان حوزه خدمات شهری و آرامستان که مستقیم با کرونا درگیر بودند هم در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به ضدعفونی مستمر شهر خصوصا مراکز و معابر پر رفت‌وآمد توسط شهرداری افزود: قبل از سال هم 2 میلیارد تومان تخصیص خاص به شهرداری در خصوص کرونا داده شد تا اقدامات مرتبط را ساماندهی کند.

حمایت سازمان‌ها از پیمانکاران

سبحانی تصریح کرد: به سازمان‌ها هم تأکید شده که از پیمانکاران حمایت کنند و با توجه به شرایط بد اقتصادی حمایت مالی و تخفیفات برای پیمانکاران، مستأجران و همچنین صاحبان مشاغل و کسبه متأثر از کرونا را داشته باشند.

رویکرد شورای شهر توسعه فضای سبز است

وی با اشاره به مسئله فضای سبز گفت: رویکرد ما در حوزه فضای سبز توسعه آن بوده که توانسته‌ایم طی سال‌های اخیر به شرایط خوبی برسیم؛ افزایش سرانه فضای سبز شهری و توجه به کاشت درختان مثمر هم در دستور کار بوده و تمام مصوبات و بودجه‌بندی‌ها را به سمت این مسئله برده‌ایم.
سبحانی خاطرنشان کرد: با تصویب کمیسیون کاشت اکالیپتوس، کاج و خرزهره را در سطح شهر ممنوع نموده تا بتوانیم درختان مفید را جایگزین درختان غیرمفید کنیم.
وی بیان کرد: در کمیسیون ماده هفت هم هر زمان مجبور به صدور مجوز قطع درختان شدیم شهرداری یا مالکین محترم را موظف به کاشت چند برابری درخت جایگزین با اولویت کاشت درختان مثمر نموده‌ایم.
رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر قم تقویت ایمنی بوستان‌ها را یکی دیگر از اقدامات عنوان و تصریح کرد: تا جایی که شده سعی نموده‌ایم در بوستان‌ها و شهربازی‌ها با بودجه‌بندی مطلوب سطح ایمنی بالاتر رود که شرایط فعلی نسبتاً مناسب و مطلوب ارزیابی می‌شود.
آتش‌نشانی قم دارای بالاترین استاندارد
وی با اشاره به تقویت تجهیزات ایمنی و مدیریت بحران شهرداری گفت: با توجه به بودجه نسبتاً مناسبی که طی سال‌های اخیر برای خرید و تجهیز سازمان آتش‌نشانی تخصیص داده‌شده است، آتش‌نشانی قم امروز یکی از استانداردترین شرایط را در کشور دارا است.




انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کمیسیون خدمات شهری شورای حوزه خدمات شهری سازمان ها شورای شهر فضای سبز جمع آوری شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۹۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنده گیری روزانه ۵۰ سگ بی‌صاحب در تهران

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، داود گودرزی ایرنا افزود: ۱۲ تیم خودرویی در تهران و به ویژه حاشیه شهر در بحث جمع آوری حیوانات موزی و سگ های بدون صاحب مسئولیت دارند و فعال هستند.

وی ادامه داد: این تیم ها از طریق تماس و شکایات مردمی با سامانه ۱۳۷ و البته گشت های خودشان اقدام به جمع آوری سگ های بدون صاحب می کنند.

به گفته گودرزی، روزانه ۴۰ تا ۵۰ سگ بدون صاحب در تهران جمع آوری و همه آنها به نقاهتگاه کهریزک(آرادکوه) منتقل می شوند.

 

گودرزی درمورد نحوه نگهداری و پذیرش این سگ‌ها نیز گفت: سگ ها در این نقاهتگاه ابتدا توسط دامپزشک معاینه می شوند و پس از شناسایی سگ های بیمار، نسبت به معالجه اقدام می شود.

وی یادآور شد: سگ های سالم هم به تفکیک نر و ماده در قفس های مخصوص خود در این مرکز نگهداری می شوند.

رهاسازی سگ های بدون صاحب تخلف است

گودرزی ادامه داد: در گذشته اقدام به پلاک کوبی و عقیم سازی سگ های بدون صاحب می شد و در نهایت رها سازی صورت می گرفت اما طبق قانون و دستورالعمل ابلاغی محیط زیست رهاسازی سگ های بدون صاحب تخلف است از این رو ما فقط به هنگام واگذاری این سگ ها به اشخاص واقعی اقدام به عقیم سازی و پلاک کوبی می کنیم.

مدیرکنترل حیوانات مضر شهری یادآور شد: همچنین به هنگام واگذاری از صلاحیت فرد داوطلب برای نگهداری مطمئن می شویم و پس از تزریق واکسن هاری و صدور شناسنامه بهداشتی این واگذاری به اشخاص حقیقی به طور مثال برای نگهبانی سگ در گاراژ، باغ یا کارخانه ها انجام می شود.

وی این را هم گفت که شهرداری فقط نقاهتگاه کهریزک را برای نگهداری سگ های بدون صاحب دارد و بقیه اماکن نگهداری دست حامیان حیوانات است.

 

به گفته گودرزی، بیشتر هزینه نگهداری سگ های بدون صاحب توسط خیران و حامیان حیوانات تامین می شود.

وی ادامه داد: هم اکنون نقاهتگاه آرادکوه ۲ هزار ظرفیت دارد که توسعه آن را شروع کرده ایم و ۲ هکتار زمین برای این امر اختصاص یافته که سال بعد این ظرفیت تا هشت هزار قلاده می رسد.

گودرزی افزود: تعداد سگ های بدون صاحب ۱۰ هزار قلاده تخمین زده می شود درحالی که ما سال آینده فقط تا هشت هزار قلاده ظرفیت پذیرش و نگهداری خواهیم داشت.

او ساماندهی سگ های بدون صاحب را در گرو همکاری مردم دانست و توصیه کرد: شهروندان از غذارسانی بی رویه به این حیوانات خودداری کنند و باید آگاهی آنها را در این زمینه بالا برد.

گودرزی همچنین هشدار داد: شهروندان نباید به صفحه های مجازی متعدد که با ادعای حمایت از حیوانات فعالیت دارند، اعتماد کنند تا ما بتوانیم ساماندهی را به نتیجه برسانیم.

وی تاکید کرد: خیلی از غذارسانی های نابجا و از سردلسوزی به سگ های بدون صاحب و البته منفعت و درآمد صاحبان برخی از این صفحه های مجازی باعث شده نتوانیم در کوتاه مدت به هدف گذاری خود که ساماندهی یکساله سگ های تهران است، برسیم.

دیگر خبرها

  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • زنده گیری روزانه ۵۰ سگ بی‌صاحب در تهران
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس