Web Analytics Made Easy - Statcounter

توافق‌نامه سرمایه‌گذاری هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد -به نمایندگی از بانک پاسارگاد- و شرکت پردیس ژن، جهت توسعه‌ی سریع زیرساخت‌های لازم به ‌منظور گسترش فناوری‌های پیشرفته "HLA Typing به روش NGS و به صورت فرادقیق - فراسریع" به امضا رسید.

 

به گزارش  گروه بانک و بیمه پول نیوز ، این توافق‌نامه طی مراسمی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور، مهدی شادنوش رییس اداره پیوند و بیماری‌های خاص وزارت بهداشت، مجید قاسمی مدیرعامل بانک‌پاسارگاد، امیرحسین ابنا مدیرعامل شرکت پردیس ژن، سجاد مخبر مدیرعامل هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد، علی شریفی زارچی مدیر ارشد فناوری شرکت پردیس‌ ژن و جمعی از مدیران و فعالان حوزه‌ی سلامت کشور منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طی این توافق‌نامه هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد به نمایندگی از بانک‌پاسارگاد با سرمایه‌گذاری در جهت توسعه‌ی زیرساخت‌های لازم، امکان گسترش فناوری پیشرفته HLA Typing به صورت فرادقیق - فراسریع را در کشور فراهم خواهد کرد.

بر اساس این خبر، در ایران سالانه نزدیک به 8 هزار نفر به سرطان خون مبتلا می‌شوند. این بیماری، شایع‌ترین نوع سرطان بین کودکان است. همچنین بیش از ۳۰ هزار ایرانی نیز مبتلا به بیماری تالاسمی هستند. درمان این بیماران در کشور از طریق پیوند سلول‌های بنیادی خون‌ساز انجام می‌شود. این روش تنها در شرایطی موفق است که شناسه ژنتیکی (HLA) بیمار و اهداکننده با یکدیگر منطبق باشند. بدین منظور لازم است شناسه‌ی ژنتیکی تعداد بسیاری از داوطلبان اهدای سلول‌های بنیادی طی فرایندی به نام HLA Typing شناسایی و در یک بانک اطلاعاتی ذخیره شوند تا هنگامی که یک بیمار نیاز به پیوند سلول‌های بنیادی دارد، اهداکننده منطبق با وی یافت شود.

فقدان فناوری HLA Typing به صورت "فرادقیق - فراسریع" در کشور باعث شده که در سال‌های گذشته، جهت درمان بسیاری از بیماران مجبور به واردات سلول‌های بنیادی با شناسه ژنتیکی منطبق از خارج کشور شویم که این اقدام علاوه بر ایجاد تأخیر در درمان بیماران، باعث خروج ۳۰ میلیون دلار ارز از کشور برای هر هزار بیمار می‌شود.

طبق برآورد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای آن که بخش اعظم نیاز کشور به واردات سلول‌های بنیادی خون‌ساز مرتفع شود لازم است شناسه‌ی ژنتیکی یک میلیون اهداکننده‌ی داخل کشور تعیین شود. از این‌رو شرکت دانش‌بنیان پردیس‌ژن، طی مأموریتی از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، موفق شد در مدت کوتاهی به فناوری HLA Typing فرادقیق و فراسریع دست‌یابد و در بالاترین سطح کیفی، مورد تأیید معتبرترین مرکز جهان در آلمان و مطابق استانداردهای بین‌المللی در کشور عزیزمان بومی سازی شود. لازم به ذکر است فناوری HLA Typing به روش NGS به صورت High throughput- High Resolution تنها در اختیار کشورهای معدودی قرار دارد و امکان تعیین شناسه‌ی ژنتیکی افراد بسیاری را در زمان کوتاه و با دقت بالا میسر می‌کند.

در پی این موفقیت، زنجیره‌ی کل فرآیند، در داخل کشور انجام می‌پذیرد . این در حالی است که علاوه بر صرفه جویی بسیار قابل توجه در هزینه بیماران، از خروج میلیون‌‌ها دلار ارز از کشور نیز جلوگیری شده و با حذف واردات سلول‌های بنیادی، از تأخیر در فرایند درمان بیماران جلوگیری خواهد شد.

هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد به نمایندگی از بانک پاسارگاد با سرمایه‌گذاری در این حوزه، ضمن ایجاد زمینه برای توسعه‌ی زیرساخت‌های مورد نیاز، در دستیابی به فناوری‌های پیشرفته در این بخش نقش مؤثری را ایفا خواهد کرد. این هلدینگ در اقدامی دیگر و با سرمایه‌گذاری بانک‌پاسارگاد، پروژه‌ی ساخت هفت هزار تخت بیمارستانی در کشور را نیز در دست اجرا دارد که فاز نخست آن در شهر قم تحت عنوان شهرک سلامت خاتم در حال پیگیری است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک پاسارگاد بانک پاسارگاد پول نیوز هلدینگ سلامت پاسارگاد حوزه سلامت درمان بیماران هلدینگ نسیم سلامت پاسارگاد سلول های بنیادی بانک پاسارگاد سرمایه گذاری شرکت پردیس توافق نامه پردیس ژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۹۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است

محمدمهدی فداکار صبح پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در نود و هفتمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با اشاره به سیاست انقباضی در حوزه بانکی عنوان کرد: اقتصاد کشور به بانک عادت کرده و ادامه این روند در حوزه سرمایه‌گذاری و تامین نقدینگی، چالش جدی به وجود می‌آورد و شرکت‌ها در کار معمول و سرمایه در گردش خود می‌مانند. 

وی در مورد حقوق معادن و بازگشت آن به استان‌ها گفت: حقوق معادن و بازگشت آن قانون دارد و لذا تغییر در محل خرج آن هم باید منبع و مرجع قانونی داشته باشد. 


استاندار کرمان به بانک‌های خصوصی و عدم مشارکت آنها در حوزه سرمایه‌گذاری نیز پرداخت و گفت: بانک‌های خصوصی در کل کشور مورد گلایه هستند و در استان هم هیچ کمکی نکردند؛ به غیر چند مورد سرمایه‌گذاری که داشتند، اما بعضی از آنها مفری برای فرار سرمایه شده‌اند. 


فداکار گفت: با ایجاد انگیزه، مبالغ زیادی از پول مردم در بانک‌های خصوصی گذاشته می‌شود، اما مشخص نیست پول در کجاست و به چالش تبدیل شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • مهدوی: به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • آمریکا در حال کار بر روی یک توافق امنیتی بلندمدت با اوکراین است
  • به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند