Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتخابات آمریکا تبدیل به موضوع داغ فضای رسانه‌ای و مجازی جهان به‌ویژه ایران شده است، در این میان نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به انتخابات ایلت متحده موضع‌گیری کرده‌اند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، این روز‌ها اگر سری به فضای مجازی بزنیم می‌توانیم داغ‌ترین موضوع این فضا که انتخابات آمریکاست را مشاهده کنیم از واکنش‌ها تا طنزهای سیاسی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در این میان برخی از مقامات کشوری از جمله نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم نظرات شخصی خود را درباره انتخابات آمریکا منتشر کرده اند که در ادامه می‌آید:   سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نسبت به انتخابات آمریکا در صفحه شخصی خود اینگونه واکنش نشان داد.: «پس از انتخابات ۲۰۲۰، ایالت متحده دو قطبی‌تر از گذشته خواهد شد و شاهد شکاف‌های اجتماعی بیشتری در جامعه آمریکا خواهیم بود؛ همچنین این انتخابات، حیثیت مدعیان دموکراسی را بیش از پیش بر باد داد»  
علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود نوشت: «الاغ یا فیل بایدن یا ترامپ! آبی یا قرمز!... هرچه باشد فقط سراب دموکراسی ادعایی در آمریکا بیش از گذشته هویدا شد... راستی اعلام زود هنگام پیروزی... و وقتی خواب بودم آراء ما را دزدیدند... شما را یاد کدام خاطره می‌اندازد؟ ...»  
همچنین سید نظام الدین موسوی نماینده تهران در مجلس در فضای مجازی بیان می‌کند: «سانسور مواضع ترامپ و پسرانش درباره تقلب در انتخابات توسط پلتفرم‌ها و شبکه‌های تلویزیونی، نماد آزادی رسانه‌ها در آمریکا نیست. بلکه بیانگر تلاش رسانه‌های جریان اصلی (MainStream) برای سرپوش گذاشتن بر رسوایی بزرگ لیبرال دمکراسی در خانه اصلی آن است. میخواهند کسی نفهمد پادشاه لخت است.»  
مالک شریعتی نماینده دیگر تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار دارد: «اصرار بر تکرار اشتباه: صهیونیست‌های مخالف برجام: چرا اندک امتیازی به ایران دادید؟  انقلابی‌های منتقد برجام: چرا همه چیز دادید و "تقریبا هیچ" نگرفتید؟  شما عمدا این دو مخالفت را یکی کردید و نتیجه خسارت محض بود: نه سانتریفیوژ نه چرخ اقتصاد  مردم را از چاه ترامپ به چاله بایدن نبرید!»  
همچنین سید ناصر موسوی لارگانی عضو هیئت رئیسه مجلس نسبت به انتخابات آمریکا و اقدامات صورت گرفته بعد از آن واکنش نشان داده و در صفحه شخصی خود نوشت: «اینکه معترض روحانی بودیم تا اقتصاد کشور را در تله انتخاباتی آمریکا گرفتارنکند، دارد عوارضش را شفاف نشان میدهد. چرا باید در فاصله دو روز و با خبر تفوق اولیه ترامپ و سپس بایدن شاهد نوسان ۳۰ درصدی قیمت ارز و طلا باشیم؟ دولت در حال القای چه پیام و اجرای چه طرحی است و گناه مردم چیست؟».  
اما نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نسبت به انتخابات آمریکا واکنش جالبی گرفته است. عباس مقتدایی در صفحه شخصی خود نوشت: «موضوع انتخابات آمریکا یک مسئله داخلی و مربوط به خودشان است، اما جایگاه جمهوری اسلامی ایران در انتخابات آن‌ها بسیار بزرگ است و می‌دانند که نباید ایران را دست کم بگیرند.»  
همچنین محسن زنگنه، نماینده تربت حیدریه در مجلس در صفحه شخصی خود نوشت: «هفت سال از عمر دولت گذشت تا رییس جمهور محترم متوجه شدند آمریکا دشمن ماست و قابل اعتماد نیست. حالا یک سال دیگر مجدد ایشان فرصت دارند تا به این برسند که فرقی بین ترامپ و بایدن نیست. امیدوارم این هزینه‌ای که از جیب ملت داده می‌شود در ادامه حیات سیاسی رییس جمهور محترم موثر باشد.»  
نکته‌ای دیگر که ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس به آن اشاره می‌کند جریان تحریف است وی در صفحه شخصی خود می‌نویسد: «از پیروزی انقلاب تا تابستان۹۵، جمعاً ۲۹ قانون و مقررات تحریمی از طرف آمریکا علیه ایران وضع شده، که ۲۲تای آن از طرف دموکرات‌ها و ۷تحریم از طرف جمهوریخواهان بوده است. دولت اوباما به معاونت بایدن با ۱۳مورد رکورددار تحریم هاست. مردم فریب جریان تحریف که هدفش بزک کردن آمریکاست را نمی‌خورند.».  
اما واکنش جالب ماجرا به واکنش جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت در مجلس تعلق می‌گیرد. این نماینده مجلس در صفحه خود تصویری از یک روزنامه داخلی منتشر کرد و واکنش خود را نسبت به اقدامات برخی داخلی‌ها در رابطه با انتخابات آمریکا اینگونه نشان داد. «گلی به گوشه ناصر الدین شاه و فتحعلی شاه قاجار»
همچنین اسماعیل حسین زهی نماینده خاش در مجلس نوشت: «انتخاب بایدن یا ترامپ تاثیری در سیاست‌های کلی ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی ایران ندارد؛ گره زدن سرنوشت آینده ایران به انتخابات آمریکا اشتباهی بزرگ است.»  
در ادامه مهرداد ویس کرمی درباره انتخابات آمریکا اینگونه واکنش نشان داد: «در انتخابات آمریکا، برای ما تفاوت نمی‌کند که کسی از گله فیل رأی بیاورد یا از گله الاغ! طبق تجربه تاریخی و تعالیم اسلامی، سواری دادن به هر دو حماقت است! پس به قرآن عمل می‌کنیم که فرمود: قاتلوا ائمة الکفر»  
آخرین واکنش به موضوع داغ این روز‌های فضای مجازی تعلق می‌گیرد به حسن شجاعی نماینده ابهر در مجلس که در صفحه شخصی خود اینگونه می‌نویسد: «آمریکای بایدن به اندازه آمریکای ترامپ دشمن ایران است با تفاوت در روش. کسی که زندگی و حتی نان شبش را به دشمن خودش گره بزند، چه نام دارد؟» انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس مجلس شورای اسلامی آمریکا انتخابات آمریکا ترامپ بایدن توئیتر انتخابات آمریکا مجلس شورای اسلامی نسبت به انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۹۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است

به گزارش خبرنگار مهر، مجید درویشی بعد از ظهر دوشنبه در جلسه توجیهی نمایندگان فرماندار در ورامین طی سخنانی گفت: عملکرد نمایندگان فرماندار در انتخابات دور اول مجلس شورای اسلامی عالی بود و باید این عملکرد در مرحله دوم نیز تکرار شود.

وی افزود: عملکرد عالی شما نمایندگان فرماندار باعث شد که به اذعان همه کارشناسان، انتخاباتی بی نقض در اجرا برگزار شود.

فرماندار ویژه ورامین با اشاره به اهمیت صیانت از آرا گفت: ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است و باید نمایندگان فرماندار همانند دیگر اجزای ستاد انتخابات از حق الناس که همان آرای مردم باشد حراست و صیانت کنند.

وی افزود: در دور دوم با توجه به قوانین یک نامزد با یک رأی بیشتر وارد مجلس می‌شود و این حساسیت کار را نشان می‌دهد و باید نهایت دقت در برگزاری و شمارش آرا توسط عوامل اجرایی و نمایندگان فرماندار صورت پذیرد.

معاون استاندار تهران در پایان گفت: همکاری لازم عوامل اجرایی و نظارتی همانند دور اول باید در بالاترین سطح در این انتخابات انجام بگیرد.

کد خبر 6098748

دیگر خبرها

  • ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • معرفی برنامه‌های رادیو برای دور دوم انتخابات
  • برنامه های رادیو برای دور دوم انتخابات معرفی شد
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران