Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل اسبق باشگاه ماشین‌سازی تبریز، گفت: حق پخش یکی از مهمترین مولفه‌های درآمدزایی در فوتبال است که در ایران معنا و مفهوم خاصی را ندارد.

«هوشنگ نصیرزاده»  اظهار داشت:‌ اگر بخواهم یک ارزیابی کلی از مسابقات ادوار لیگ برتر داشته باشم باید گفت که این لیگ در حال نزدیک شدن به استانداردهای فوتبال جهان و نظم برگزاری مسابقات نیز مثال‌زدنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبلا برابر نام هر تیم، عددی متفاوت به معنای شمار بازی‌های قرار داشت اما اکنون دیگر اینگونه نیست و نظم مثال‌زدنی دارد. همچنین شیوه برگزاری لیگ برتر و قراردادها نیز به سمت و سوی حرفه‌ای شدن حرکت می‌کند. در یک نگاه کلی باید گفت که لیگ برتر ایران در بیستمین سال خود به بلوغ فوتبالی رسیده است و باشگاه ها در جذب، نگهداری و انتقال بازیکنان برنامه منسجم دارند.

نصیزاده با اشاره به مشکلات بدهی باشگاه‌ها به بازیکنان و مربیان خارجی افزود: یکی از نقاط ضعف لیگ برتر انباشت بدهی است که از مدیری به مدیر دیگر منتقل می‌شود. دلیل این کار نیز درآمدزا نبودن فوتبال ایران است. فوتبال ایران به چهار دلیل درآمد زا نیست. در فوتبال حرفه‌ای دنیا درآمد بر روی چهار مقوله بلیت فروشی، حق پخش، فروش محصولات و اسپانسر است که در ایران این مولفه‌ها آن‌گونه که باید مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

مدیرعامل سابق باشگاه ماشین‌سازی تبریز با اشاره به سهم باشگاه‌ها از این مولفه‌ها، گفت: در دنیا حق‌پخش یک منبع درآمد مهم به شمار می‌رود اما این مهم در ایران به گونه‌ای است که انکار حق پخش اصلا مفهومی ندارد و بلیت فروشی نیز به گونه‌ای است که ۶۰ درصد باشگاه‌ها از آن منتفع نخواهد شد.

داور اسبق فوتبال همچنین گذری بر فروش محصولات باشگاه‌ها زد و عنوان کرد: زمانی که پیراهن رئال مادرید در منیریه فروخته می‌شود چه انتظاری وجود دارد که محصولات تیم‌های ایرانی به صورت ساختارمند در بازار عرضه شوند. در ایران حق کپی رایت ورزشی معنا ندارد. درآمد زایی فوتبال ایران نه تنها از این چهار مولفه نیست بلکه تمام تمرکز بر روی درآمدزایی از ۲ اپراتور تلفن همراه است.

وی که سابقه مدیریت باشگاهی در فوتبال ایران را در کارنامه دارد با اشاره به تاثیر مشکلات اقتصادی کشور و شیوع ویروس کرونا بر فوتبال گفت: این تاثیر تنها برای فوتبال ایران نیست بلکه در سطح جهان به خوبی دیده می‌شود زمانی که تیم فوتبال بارسلونا از بازیکنان خود می‌خواهد تا قراردادها را کاهش دهند چه انتظاری از فوتبال ایران وجود دارد. ما باید قبول کنیم که شیوع ویروس کرونا تاثیر بدی بر روی اقتصاد ورزش گذاشته و بازیکنان باید با این مساله کنار بیایند.

نصیرزاده در پایان تصریح کرد: تا زمانی که درآمدزایی در فوتبال ایران وجود نداشته باشد همواره بدهی به بازیکنان داخلی و خارجی وجود خواهد داشت و باید منتظر رای فیفا به اشکال گوناگون باشیم.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فوتبال ایران باشگاه ها فوتبال ای لیگ برتر حق پخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۹۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باشگاه آلومینیوم: مذاکره با بازیکنان خلاف اصول حرفه ای است

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از باشگاه آلومینیوم، متأسفانه رفتار غیرحرفه‌ای و غیرقانونی عده‌ای از فعالین در بازار نقل و انتقالات که به جرأت می‌توانیم دلال خطاب‌شان کنیم، سعی در برهم زدن آرامش بازیکنان تیم فوتبال آلومینیوم و ایجاد حاشیه در باشگاه دارند.

به اطلاع مردم شریف ایران و هواداران تیم فوتبال آلومینیوم می‌رسانیم، بازیکنان تیم فوتبال آلومینیوم اراک با شرایط متفاوت تحت قرارداد این باشگاه هستند و با توجه به اینکه رقابت‌های فصل بیست و سوم لیگ برتر و جام حذفی همچنان ادامه دارد، هرگونه گفت‌وگو، مذاکره و نقل قول رسمی و غیر رسمی در خصوص آینده‌ی این بازیکنان، خلاف اصول حرفه‌ای و مقررات جاری فوتبال است.

باشگاه فرهنگی، ورزشی آلومینیوم اراک حقوق قانونی خود را با حمایت و دلگرمی هواداران پرشور و متعصب خود که در همه شرایط در کنار تیم هستند، از طریق مراجع قضائی و ارکان انضباطی و اخلاق فدراسیون فوتبال پیگیری می‌نماید.

کد خبر 6094513

دیگر خبرها

  • گولسیانی: پزشکان سپاهان بیشتر از بازیکنان آنها در زمین می‌دویدند!
  • مورایس: تساوی با پرسپولیس فقط به نفع استقلال بود
  • باشگاه آلومینیوم: مذاکره با بازیکنان خلاف اصول حرفه ای است
  • امیر نصیرزاده: وضعیت دانشگاه‌های آمریکا نشان می‌دهد بیداری بزرگی رخ داده است
  • امیر نصیرزاده: «وعده صادق» معادلات بین المللی را تغییر داد
  • جهش تولید با فعالیت کارگران معنا و مفهوم می‌یابد
  • ظهور شاه‌کلید قفل‌های دیجیتال/ رایانه‌های کوانتومی رمزگذاری را بی‌معنا می‌کنند
  • ۱۵ درصد از مطالبات بازیکنان استقلال پرداخت شد
  • باخت برایم بی‌معنا است/هندبال گیتی‌پسند در آسیا حرف خواهد زد
  • گفت‌وگو با داور فوتبال که مورد ضرب و شتم قرار گرفت + فیلم