Web Analytics Made Easy - Statcounter

زانوی احمدرضا عابدزاده، یکی از تغییر شکل یافته ترین اعضای بدن یک بازیکن حرفه ای در ایران است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

نزدیک به ۲۰ سال پیش نشریه تماشاگران با انتشار تصویری درشت از زانوی احمدرضا عابدزاده  در ابتدای یکی از مسابقات ملی، شکل و قیافه عجیب این زانوی مصدوم را برای بار اول به وضوح به نمایش گذاشت؛ زانویی که انگار فاقد کشکک و اجزای طبیعی این عضو حیاطی این فوتبالیست بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

احمدرضا عابدزاده بازیکن پیشین پرسپولیس  که هم اینک و باوجود سن و سال بالا، یکی از آماده ترین و روی فرم ترین بدن ها در بین ورزشکاران ایرانی را دارد، در هفته گذشته زیر تیغ جراحی رفت، در حالی که به گفته پزشک او، دیگر راه رفتن هم برایش دشوار شده بود.

 

این جراحی قبل از هرچیز سوغات یک مصدومیت بسیار شدید در مسابقه ایران مقابل چین تایپه است که یکی از عجیب ترین مصدومیت های ملی فوتبال ایران را هم رقم زده است. ایران در مسابقه ای در مرحله اول مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۴ در شرایطی که تسلط کاملی بر حریف شرق آسیایی خود داشت، در یک صحنه با یک پاس عقب از سوی مدافعان مواجه شد که عابدزاده در شرایطی بدون مزاحم و در حالی که قصد ارسال و اصطلاحا دراپ این توپ را داشت، با حالتی که البته به چمن پر از پستی و بلندی آن روزهای آزادی هم مرتبط بود، سایه توپ را زد و به طرز عجیبی از ناحیه زانو و رباط صلیبی مصدوم شد؛ مصدومیتی که فوتبال ایران را مدت ها از حضورش محروم کرد.

این مصدومیت کلیدی ترین اتفاق ورزشی عابدزاده هم هست که راه او را از استقلال به سپاهان و سپس پرسپولیس کج کرد. او که تاکنون شش عمل جراحی روی هر دو زانویش انجام داده، برای بهبود نسبی این مصدومیت در نهایت با هزینه امیر عابدینی مدیرعامل پرسپولیس به آلمان رفت و در مقابل عمل اخلاقی انجام شده، پیراهن پرسپولیس را برتن کرد و تبدیل به محبوب ترین بازیکن فوتبال ایران شد. عابدزاده البته باوجود درخشش و بازگشت به تیم ملی، در تمام سال های حضور در تیم ملی با زانویش مدارا می‌کرد و در کنار تمرینات بدنی شخصی، در تمرینات گروهی سعی می‌کرد کمتر فشاری به این زانو وارد کند.

 

با این حال و در نهایت بعد از حضور در دو مسابقه تیم ملی در جام جهانی ۹۸، عابدزاده پیش از آغاز مسابقات جام ملت های آسیا ۲۰۰۰ اردوی تیم ملی را ترک کرد و این به معنای پایان دیدارهای ملی اش بود. کمی بعد هم او در یک اقدام عجیب توسط علی پروین از پرسپولیس کنار گذاشته شد تا در یک ماجرای طولانی و پس از رویارویی با اسطوره قرمزها، سر از سایپا دربیاورد و سپس برای همیشه از دنیای ورزش فاصله بگیرد.

 

زانوی عابدزاده و شکل عجیب و غریبش را می‌توان در یک کرسی دانشگاهی تدریس کرد؛ در درسی که می‌تواند عنوانش این باشد:

«چگونه بدون زانو بدرخشیم!»

برای این ستاره سابق تیم ملی که همچنان در مرکز توجهات هواداران است، آرزوی سلامتی و زندگی زیر فشار تمرینات می‌کنیم که این چیزی است که او بیشتر از هرچیزی به آن علاقه دارد.

 

* عمل ۱۵۰ دقیقه ای برای عابدزاده
دکتر سهراب کیهانی پزشک جراح احمدرضا عابدزاده در این خصوص به ایران ورزشی گفته است:

«آقای عابدزاده به دلیل صدماتی که در دوران بازیگری و البته جراحی‌های بعد از آن دیده بود، یکسری استخوان‌های اضافه در زانوی خود داشت. این استخوان‌ها باعث تغییر شکل زانوی او هم شده و محدودیت‌های حرکتی برایش به وجود آورده بود. جراحی ایشان تقریباً شبیه جراحی آقای قلعه‌نویی بود که استخوان‌های اضافه از بدنش خارج شد.»

استخوان هایی که در چند عمل جراحی، از زانوی احمدرضا عابدزاده خارج شده اند

 

او با تشریح وضعیت اسطوره فوتبال ایران توضیح داده است:

«خوشبختانه عمل جراحی آقای عابدزاده خوب بود و حدود دو ساعت تا دو ساعت و نیم طول کشید. فکر می‌کنم بیشتر از ۱۰ استخوان اضافه از زانوی او درآمد که این اتفاق در گذشته هم رخ داده بود. اگر اشتباه نکنم حدود هشت سال قبل هم استخوان‌هایی از زانوی عابدزاده در آوردیم و البته این استخوان‌های جدید نیز دوباره در زانوی او تشکیل شد. این اتفاق معمولاً برای برخی ورزشکاران حرفه‌ای و بر اثر آرتروز و ساییدگی رخ می‌دهد و باعث می‌شود چنین مشکلاتی برای‌شان پیش بیاید. این طیف از ورزشکاران مستعد آرتروز هستند اما احتمالاً عابدزاده برای مدتی با محدودیت‌های حرکتی مواجه نخواهد شد.»

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: احمدرضا عابدزاده احمدرضا عابدزاده بازیکن پیشین پرسپولیس مصدومیت احمدرضا عابدزاده محبوبترین تصاویر پرسپولیس استقلال رئال مادرید بارسلونا لیگ برتر استقلال تهران پرسپولیس تهران تیم ملی لیگ قهرمانان آسیا تیم پرسپولیس یوونتوس تراکتورسازی لیونل مسی تیم ملی ایران تیم ملی فوتبال ایران کارلوس کی روش سپاهان جام جهانی منچستریونایتد مهدی طارمی احمدرضا عابدزاده فوتبال ایران تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۰۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود

مراسم رونمایی از کتاب نقض حقوق بشر در کانادا و سوئد روز سه‎شنبه، ۱۱ اردیبهشت، با حضور کاظم غریب آبادی معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران و جمعی از کارشناسان حقوقی و فرهنگی و همچنین اساتید دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم از دو جلد کتاب با عنوان «نگرانی‌های حقوق بشری در دو کشور کانادا و سوئد طی دو دهه گذشته از منظر نهاد‌های بین‌المللی حقوق بشری» رونمایی شد.

غریب آبادی در این مراسم ضمن اشاره به اینکه بحث حقوق بشر از دو بعد مهم است، گفت: نخست حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل است و دوم از آنجایی که ما آماج اتهامات برخی کشور‌ها قرار داریم، بنابراین وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشور‌ها رصد کنیم و ببینیم که آیا در این زمینه صادق هستند یا خیر.

دبیرستاد حقوق بشر با بیان اینکه از اکتبر گذشته مشخص شد رویکرد جامعه بین‌المللی نسبت به حقوق بشر آنگونه که برخی کشور‌ها می‌گویند، باید تغییر کند، اظهار کرد: ما برای اولین بار تصمیم گرفتیم وضعیت حقوق بشر را در داخل ایران به صورت مکتوب منتشر کنیم؛ همچنین یکی از کار‌هایی که در ستاد حقوق بشر انجام می‎شود، پایش حقوق بشر در برخی کشورهاست؛ ستاد حقوق بشر منبع را نه رسانه‌ها و ژورنالیستی بلکه بر رویکرد سازوکار‌های بین‎المللی قرار داده است، اما این به معنای درست بودن هرچه آنها می‌گویند، نیست.

وی همچنین به بررسی گزارش گزارش‎گران سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در کشور‌ها طی دو دهه اشاره کرد و گفت: این گزارش‎گران سفر‌هایی به کشور‌ها دارند و گزارش‎ها و توصیه‎نامه‌هایی منتشر می‌کنند که اینها در ستاد حقوق بشر بررسی شده‎اند.

غریب آبادی، ادامه داد: در مرحله نخست بررسی وضعیت کشور‌های آمریکا، انگلیس، فرانسه، ایسلند، کانادا، آلمان، سوئد در دستور کار قرار گرفتند؛ مبنای کتب بر زبان فارسی نبود و کتاب‎های مذکور به زبان انگلیسی هم منتشر شدند.

دبیر ستاد حقوق بشر با بیان اینکه دلیل انتخاب این هفت کشور این است که در وهله نخست این کشور‌ها در زمینه حقوق بشر مدعی هستند و ثانیا این کشور‌ها علیه ایران اقدامات و اتهاماتی وارد می‌کنند، عنوان کرد: رویکرد ما تدافعی نیست؛ به‎زودی و ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حوزه حقوق بشر را نهایی می‌کنیم که بعد پاسخگویی، رفع ابهام و تعامل هم دربردارد؛ تصمیم بر این است که در این رابطه سندی تهیه شود که پیش‌نویس آن آماده شده است.

وی در بخشی دیگر با اشاره به اینکه کانادا کشوری است که گرفتار نقض گسترده حقوق بشر است و حقوق بومیان در این کشور نقض می‌شود، اضافه کرد: کانادا هم در داخل و هم در ارتباط با کشور‌های دیگر حقوق بشر را نقض می‌کند؛ این کشور هر سال در نشست مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران قطعنامه صادر می‌کند.

غریب آبادی، اضافه کرد: سوئد نیز به همین شکل است؛ اکنون حمید نوری چهار سال است که در این کشور بازداشت است و همه حقوق وی نقض شده است؛ حمید نوری تبعه ایران است و وظیفه ما است که تمام تلاش‌ها را درباره این شهروند ایرانی انجام دهیم؛ ان‎شاالله که بتوانیم حمید نوری را به دامان خانواده بازگردانیم.

معاون امور بین‎الملل قوه قضاییه در بخشی دیگر با تاکید بر اینکه حقوق بشر یک موضوع سیاسی شده است، عنوان کرد: نهاد‌های حقوق بشری درباره فلسطین چه کردند، درباره دانشگاه‌های آمریکا نهاد‌های حقوق بشری هنوز یک بیانیه هم صادر نکردند؛ شورای حقوق بشر درباره آمریکا سکوت کرده، اما در ایران چه اتفاقی افتاده که این نهاد چندین بیانیه صادر می‌کند، اما کمیساریای عالی درباره آمریکا سکوت کرده است.

دبیر ستاد حقوق بشر، تصریح کرد: سیاست‎زدگی در حقوق بشر تنها درباره کشور‌ها روی نداده و نهاد‌های بین‌المللی هم دچار این سیاست‌زدگی شدند.

غریب آبادی در بخشی دیگر با اشاره به اینکه درباره بحث تحریم اقدامات زیادی انجام شده و ادبیات‎سازی گسترده‌ای درباره تحریم‌های یک‎جانبه صورت گرفته است، گفت: پرونده‎های زیادی در شعبه پنجاه‌وپنجم دادگستری تهران درباره تحریم‌ها باز شده است؛ همچنین پرونده‌هایی برمبنای طرح شکایت از سوی شاکی خصوصی از جمله بیماران پروانه‌ای تشکیل شده است.

دبیرستاد حقوق بشر، اظهار کرد: موارد نقض را باید با استفاده از ابزار‌های خود پیگیری کرده و باید به دنبال اجرای حکم‌های صادرشده برویم، تاکید کرد: این موضوع پیگیری شده و آرای محاکم ما باید اجرا شود؛ در این رابطه کشتی که محموله نفتی آمریکا را داشت توقیف شد و براساس حکم دادگاه درباره بیماران پروانه‌ای باید صرف شود که اقدام خوبی است.

غریب آبادی در بخشی دیگر با بیان اینکه یکی از مطالباتی که مقام معظم رهبری همواره تاکید داشتند دفاع از حقوق مستضعفان است، افزود: در حوزه دفاع از حقوق مردم غزه اقدامات زیادی انجام شده است.

دبیر ستاد حقوق بشر همچنین نقش سازمان‌های مردم‌نهاد و رسانه‌ها را در زمینه پایش و رصد حقوق بشری بسیار مهم خواند و گفت: در این موضوع نیز از اقدامات پژوهشگران و دانشگاه‌ها استقبال می‎شود.

در پایان این مراسم با حضور دبیر ستاد حقوق بشر و مدعوین، از کتاب نگرانی‌های حقوق بشری در دو کشور کانادا و سوئد طی دو دهه گذشته از منظر نهاد‌های بین‌المللی حقوق بشری رونمایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 
  • تصمیم کمیساریای عالی حقوق بشر؛ محکومیت دیگری به جای آمریکا
  • از طنین «فریاد قدس» تا شنیده شدن استخوان‌های خُرد شده رژیم صهیونیستی/ روسیاهی به زغال صهیونیستی ماند
  • کنعانی: صدای خُرد شدن استخوان‌های صهیونیسم جهانی بیش از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد
  • صدای خُردشدن استخوان‌های صهیونیسم جهانی به گوش می‌رسد
  • کنعانی: صدای خرد شدن استخوان‌های صهیونیسم به گوش می‌رسد
  • صدای شکسته شدن استخوان‌های لیبرالیسم و نئولیبرالیسم به گوش می‌رسد
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد