Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@06:00:03 GMT

معرفی داوران جشنواره «رمان کوچه»

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۹۰۴۸۶

معرفی داوران جشنواره «رمان کوچه»

هیئت داوران دومین دوره جشنواره «رمان کوچه» معرفی شدند.

به گزارش ایسنا بر اساس خبر رسیده، به گفته الهام فلاح - دبیر دومین جشنواره «رمان کوچه»-، مرتضی برزگر، امیر خداوردی و فرشته نوبخت به‌عنوان داوران این دوره جشنواره انتخاب و معرفی شدند.

در معرفی داوران این جشنواره آمده است: مرتضی برزگر، متولد ۱۳۶۰، نویسنده و مدرس داستان‌نویسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  از آثار او می‌توان به «قلب نارنجی فرشته» و «اعترافات هولناک لاک‌پشت مرده» اشاره کرد.
نفر نخست جایزه داستان انقلاب در بخش داستان کوتاه، نفر برگزیده جایزه داستان انقلاب در بخش داستان کوتاه، نفر دوم جایزه داستانی سکوت و... در کارنامه او دیده می‌شود.

امیر خداوردی، متولد ۱۳۵۹، نویسنده، مدرس و پژوهشگر است.  «آمین می‌آورم»، «آلوت»، «جنون خدایان» از جمله آثار منتشرشده اوست.
خداوردی برگزیده جشنواره اشراق، تحسین‌شده هیئت داوران جایزه احمد محمود و نامزد نهایی جایزه جلال آل احمد بوده است.

فرشته نوبخت، متولد ۱۳۵۴، نویسنده، مدرس و پژوهشگر ادبی است. از کتاب‌های او می‌توان به «مرغ عشق‌های همسایه رو به رویی»، «کلاغ»، «سیب ترش»، «از همان راهی که آمدی برگرد»، «زمستان فصل مردن نیست»، «کمی مایل به سرخ» و «بی‌تابی» اشاره کرد. 
منتقد برگزیده هفتمین جشنواره نقد کتاب، برگزیده نقد کتاب از شانزدهمین جشنواره کتاب و رسانه، برگزیده فیلمنامه‌نویسی هفتمین جشنواره رویش دانشجویی و برگزیده چهاردهمین جشنواره تئاتر بین المللی عروسکی در بخش نمایشنامه‌نویسی در کارنامه این نویسنده دیده می‌شود.

 الهام فلاح، نویسنده، مدرس داستان‌نویسی و روزنامه‌نگار که دبیری این دوره از جشنواره را بر عهده دارد آثاری چون «زمستان با طعم آلبالو»، «سامار»، «خونمردگی»، «همه دختران دریا»، «به من نگاه کن»، «خون‌خواهی»، «کشور چهاردهم» و «بیرون دایره» را در کارنامه نویسندگی خود داراست.
فلاح برنده هفتمین دوره جایزه ادبی پروین اعتصامی، برنده بخش ویژه آتیه داستان ایرانی یازدهمین دوره جایزه جلال آل احمد و کاندیدای جشنواره ادبی شهید حبیب غنی‌پور شده است.


جشنواره «رمان کوچه» با هدف شناسایی و حمایت از نویسندگان بااستعداد و صاحب اندیشه و قلم و معرفی و انتشار رمان‌های چاپ‌نشده برگزار می‌شود.

نوقلمان علاقه‌مند برای شرکت در این رویداد فرهنگی و ادبی می‌توانند رمان‌های خود را تا ۲۴ آبان‌ماه ۱۳۹۹ همزمان با روز کتاب و کتاب‌خوانی به نشانی الکترونیکی ketabkoochehpub@gmail.com  ارسال کنند.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و شرایط جشنواره می‌توانند به سایت ketabekooche.ir و novinketab.com مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رمان کوچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۰۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب

محمد برخوردار در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: جشنواره ملی شعر و داستان دوست من کتاب در دو مرحله برگزار شده است که در مرحله اول ۱۹ استان و در مرحله دوم ۳۱ استان مشارکت داشتند که آثار آنان مورد داوری قرار گرفت و از ۸۵۰ اثر ارسالی، ۴۲ نفر به عنوان برگزیده معرفی شدند.

وی با بیان اینکه رتبه برتر را در بخش داستان بزرگسالان رشته داستان کودک، کسب کرده است افزود: هنر قادر است در هم افزایی میان نسل‌ها نقش داشته باشد و این درست است که شعر و قصه محصول چهار عنصر تفکر، خیال، احساس و تا حدودی تجربه خالق اثر است اما همه ی آثار خلق شده را می‌شود آتش زیر خاکستری دانست که نسیمی می‌تواند آن‌را شعله ور کند.

مدیر ادبیات و تاریخ اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان ادامه داد: قصه، بازگویی حوادث ممکن الوقوع زندگی است که خیال نویسنده به آن شاخ و برگ می‌دهد و آن را برای شنیدن جذاب‌تر می‌کند و نوشته باید آیینه‌ای باشد که بتواند سیمای جامعه را در خود منعکس کند.

برخوردار با اشاره به اینکه جشنواره ادبی دوست من کتاب، جشنواره ادبی است خاطرنشان کرد: در این جشنواره اهمیتی خوبی برای آثار ادبی قائل شده است و توانسته اعتبار کسب کند و همانگونه که میدانیم داستان نویسی برای کودکان کمک به پرورش عواطف و افکار کودکان خواهد کرد.

کد خبر 6096926

دیگر خبرها

  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس
  • معرفی فینالیست‌های والتر اسکات ۲۰۲۴