Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری قدس از تشدید اقدامات پیشگیرانه به منظور مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز در سطح شهرستان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ نشست ستادساماندهی، پیشگیری و مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز شهرستان به ریاست علیرضا ناصری‌پور سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری قدس و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرائی مرتبط درسالن جلسات این فرمانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا ناصری‌پور سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری قدس با اشاره به عدم نظارت دستگاه‌های اجرایی مربوطه به منظور مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز در محدوده حریم شهر، بیان کرد : یکی از رویکرد‌های این ستاد، ارائه راهکار‌های قانونی و انجام اقدامات پیشگیرانه است که بدین منظور دستگاه‌های ذیربط موظفند بررسی‌های لازم را به منظور مقابله با ساخت و ساز غیر مجاز انجام داده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف ضوابط قانونی را اجرا نمایند.

وی در خصوص تبعات ساخت و ساز غیر مجاز در سطح شهرستان، افزود: مهاجرت بی رویه و تراکم جمعیت شهری از جمله عوامل حائز اهمیت در گسترش این موضوع هستند و  ساخت‌وسازغیر مجاز، بدون رعایت ضوابط‌ شهرسازی و اخذ پروانه ساخت‌وساز منجر به تخریب جلوه‌‌ی شهر و مبلمان شهری می‌شود که از تبعات این موضوع است.

سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری قدس پیرامون کنترل و نظارت بر احداث هرگونه ساختمان در محدوده شهر، ادامه داد: کنترل و نظارت بر احداث هرگونه ساختمان در محدوده شهر بر عهده شهرداری‌ها می باشد که با استناد به ماده ۵۵ و ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها صدور پروانه ساختمانی و نحوه ساخت و ساز و جلوگیری از ساخت و ساز غیر اصولی و تخلفات ساختمانی از وظایف مهم شهرداری‌ها است یا به بیان دیگر جلوگیری از ساخت ساز غیرمجاز، غیراصولی و غیراستاندارد در محدوده و حریم شهرها بر عهده شهرداری‌ می باشد.

علیرضا ناصری پور با تاکید بر عدم استفاده از ماده 100 به عنوان محل درآمدی برای شهرداری، اظهار داشت : از نظر حقوقی، تخلف با عنوان ماده ۱۰۰ قابل توجیه نیست، انتظار می‌رود قوانین و مقررات به صورت دقیق از سوی نهادهای مربوطه اجرا گردد چراکه ساخت و سازهای غیر مجاز داخل محدوده شهر امکان کمک رسانی در ایام بحرانی را غیرممکن کرده است.

در نشست ستادساماندهی، پیشگیری و مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز شهرستان ضمن بررسی مصوبات جلسات گذشته مقرر شد صدور هرگونه مجوز و یا پروانه ساخت، تامین، واگذاری خدمات و تاسیسات زیربنایی ماندد آب، برق، گاز و تلفن از طریق دستگاه های ذیربط در اراضی زاراعی و باغی صرفا پس از تایید کمسیسون موضوع تبصره 1 ماده 1 جهاد کشاورزی انجام شود.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری قدس سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری قدس ساز غیرمجاز غیر مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۰۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است

کارشناس نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو قزوین گفت: عرضه قانونی مکمل های ورزشی تنها از طریق داروخانه ها مجاز بوده و بایستی تحت نظر کارشناس تغذیه نیز مصرف شود.

رامش مهرآیین روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: مصرف مکمل های ورزشی و داروهای تزریقی در بین مردان بسیار بیشتر از بانوان است و در بین پسرهای دبیرستانی که خیلی زود می خواهند به شکل و فرم بدنی مورد نظر خود برسند نیز مصرف بالایی دارد.

وی افزود: بعد از آنکه یک ورزشکار از سلامت کامل بدن خود توسط پزشک مطلع شد، تحت نظر متخصص تغذیه یا پزشک، متناسب با رژیم غذایی خود می تواند از مکمل های مجاز ورزشی از جمله انواع پروتئین ها، آمینو اسیدها، اسیدهای چرب مفید، کراتین و انواع کربوهیدرات ها استفاه کند.

مهرآیین با بیان اینکه مکمل های غیرمجاز شامل هر نوع فرآورده غیرمجاز در بدنسازی است که عوارض بسیار شدیدی برای کبد هم دارد، گفت: متاسفانه برخی مربی ها در باشگاه های ورزشی بدون داشتن اطلاع از عوارض دارویی، مشاوره های پزشکی در خصوص نحوه مصرف مکمل و تغذیه ارایه می دهند که این مساله می تواند برای ورزشکاران بسیار خطرآفرین باشد.

به گفته این مسوول، بازدید از باشگاه های ورزشی در خصوص جلوگیری از فروش مکمل های ورزشی در استان بی فایده است، چرا که مشاهده شده برخی مربیان ورزشی این مکمل ها را در خیابان و یا در خودروی شخصی خود به افراد ارایه می دهند.

وی ادامه داد: مصرف دارویی مکمل ها در مردان می تواند عوارضی از جمله ناتوانی جنسی، ناباروری، بزرگ شدن سینه و در زنان نیز رشد موهای زائد، زخیم شدن صدا، پوست چرب و در دوران بلوغ نیز توقف رشد قدی، تیرگی پوست و رشد غیر طبیعی مو را برجای بگذارد.

مهرآیین اضافه کرد: همچنین مصرف مکمل های غیرمجاز نیز اختلال در عملکرد کبد، افزایس آنزیم های کبدی و سرطان را در بر می گیرد و توصیه می کنیم ورزشکارانی که مکمل های غیرمجاز مصرف می کنند هر ۲ ماه آنزیم های کبدی خود را اندازه گیری کنند.

کارشناس نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو قزوین خاطرنشان کرد: این ضرورت وجود دارد که سطح اطلاعات مردم در خصوص مصرف مکمل های هورمونی باید افزایش یابد و کلاس های آموزشی در این خصوص برای سنین مختلف باید برگزار شود، چرا که مصرف مکمل های ورزشی غیرمجاز توسط شخصی که بیماری زمینه ای دارد، می تواند به تشدید بیماری و یا حتی مرگ وی منجر شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مکمل ورزشی استفاده کنیم یا نه ؟ معجزه ای به نام کراتین بدنسازی

دیگر خبرها

  • دستور سرپرست فرمانداری ملارد برای برخورد با انشعابات غیرمجاز
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • برخورد قاطع با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • آماده باش دستگاه‌های اجرایی البرز با اعلام هشدار هواشناسی
  • آغاز طرح مقابله با تخلفات صید غیرمجاز برای حمایت از تالاب و صیادان شادگان 
  • تخریب ۵۳ بنای غیرمجاز در استان قزوین
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است