Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام نصرالله پژمان‌فر در نامه‌ای به رییس جمهوری افزود: زعفران یکی از محصولات اساسی و مهم و دارای مزیت صادراتی در بخش کشاورزی کشور بویژه خراسان بزرگ می‌باشد به طوری که این منطقه با سطح زیرکشت ۱۲۰ هزار هکتار، بیش از ۴۵۰ تن زعفران خشک در سال تولید می کند.

وی ادامه داد: معیشت بالغ بر ۲۰۰ هزار خانوار بهره بردار بطور مستقیم به زعفران وابسته است و با توجه به ضرورت توسعه صادرات غیرنفتی، اشتغالزایی دانش‌آموختگان بخش کشاورزی و کاهش مهاجرت روستائیان، لازم است به منظور بازاریابی موفقیت آمیز، تولید کنندگان زعفران و صنایع بسته بندی (صنعتگران) بتوانند محصولات خود را مطابق کمیت و کیفیت، طرح، قیمت، و زمانبندی مورد درخواست خریدار عرضه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: از طرفی بازاریابی برای اغلب تولید کنندگان خرد زعفران و صنایع بسته بندی که اغلب در مناطق روستایی و به دور از مراکز تجاری به سر می برند کارآسانی نیست و درحال حاضر به دلیل عدم سازماندهی مناسب و رقابت ناسالم توسط صادرکنندگان در خارج از کشور و ضعف بسته بندی مطابق سلیقه و فرهنگ مردم کشورهای هدف صادراتی و تلاش تجار افغانستانی در برند سازی زعفران به نام خود، نگرانی هایی در خصوص این محصول ارزآور بوجود آمده است.

وی افزود: باید با مدیریت صحیح و هدایت تولید کنندگان و صادر کنندگان زعفران به صورت اختصاصی در قالب بازار سرمایه (بورس) دسترسی به بازارهای جهانی یا کشورهای هدف صادراتی فراهم گردد اما به دلیل نبود قوانین و سازوکارهای مناسب در تولید و صادرات زعفران، در آینده نزدیک شاهد صدمات بسیار به تجارت این محصول مهم خواهیم بود.  

حجت الاسلام پژمان‌فر در این نامه مهمترین موانع صادرات زعفران را نبود صنایع عصاره گیری زعفران، ضعیف بودن مکانیزاسیون در برداشت و تمیز کردن گل این گیاه و افزایش هزینه حمل و نقل زعفران و بسته بندی آن عنوان کرد و ادامه داد:  وجود انحصار خرید بازارهای طرف تجاری ایران، فروش فله‌ای این محصول ارزشمند، بسته بندی نامناسب، عدم تبلیغات کافی برای معرفی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده زعفران، کم توجهی به ایجاد برند صادراتی زعفران ایران از جمله مشکلات برای رونق تجارت این محصول مهم است.

وی به نداشتن آگاهی از قوانین و مقررات حاکم بر بازارهای هدف در این حوزه اشاره و بیان کرد: تقلب‌هایی که برخی از واسطه ها حین خرید و فروش انجام می‌دهند و عدم حضور موثر  اداره استاندارد و برخوردهای قانونی بازدارنده برای موارد مربوط به تولید زعفران تقلبی از دیگر مشکلات پیش روی تجارت زعفران است.

این نماینده مجلس گفت: شایسته است کنسرسیوم صادراتی با مشارکت فعال وزارت جهاد کشاورزی، وزارت امور خارجه، معاونت اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان استاندارد ملی نسبت به تنظیم طرح و آئیین نامه صادراتی اختصاصی این محصول استراتژیک اقدام نماید.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی مشهد زعفران نصرالله پژمان ‌فر بازار سرمایه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مشهد زعفران نصرالله پژمان فر بازار سرمایه وزارت جهاد کشاورزی مشهد زعفران نصرالله پژمان فر بازار سرمایه اخبار کنکور بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۰۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود

طی مراسمی با حضور مدیران عامل ۳ شرکت کشتی‌سازی داخلی تفاهمنامه ایجاد کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی امضا شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طی مراسمی با حضور مدیران عامل 3 شرکت کشتی‌سازی داخلی تفاهمنامه ایجاد کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی امضا شد.

بر این اساس قرار است با مشارکت کشتی‌سازی صدرا، ایزو ایکو و دریابندر و هولدینگ لجستیک غدیر، کنسرسیوم ساخت کشتی‌های تمام ایرانی ایجاد شود.

مدیر عامل صدرا در حاشیه امضای این تفاهمنامه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: با تشکیل کنسرسیوم زیرساخت‌های کشور در حوزه نرم‌افزار و سخت‌افزار ساخت کشتی به صورت حداکثری مورد استفاده قرار خواهد گرفت. یکی از برکات تشکیل این کنسرسیوم این است که با تجمیع ظرفیت‌ها، نیازمندی‌های کشور را برطرف خواهیم کرد.

علیپور افزود: بر این اساس از بهره‌برداران انتظار داریم از ظرفیت کنسرسیوم مذکور حداکثر استفاده را داشته باشند.

وی در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر اینکه صدرا با کشتیرانی و شرکت ملی نفتکش قراردادی دارد گفت: در حال حاضر با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران قراردادی برای ساخت 4 کشتی با ظرفیت 3500 و 5000 تن را داریم.

مدیر عامل کشتی‌سازی صدرا ادامه داد: کشتی‌های 5 هزار تنی از نوع شناورهای رورو هستند که تلاش می‌کنیم تا پایان امسال دو فروند را به آنها تحویل بدهیم.

علیپور یادآور شد: شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و مدیرعامل آن به ما قول دادند که در صورت تحویل اولین کشتی بلافاصله قرارداد سفارش دو فروند کشتی دیگر را امضا کنیم.

وی در خصوص شرکت ملی نفتکش نیز گفت: تاکنون موفق نشده‌ایم با این شرکت قراردادی امضا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران