Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، چهار روز پس از پایان رای‌گیری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ و در شرایطی که شمارش آرا در چند ایالت هنوز به پایان نرسیده، سیاستمدار ۷۷ ساله و کهنه‌کار آمریکایی توانست از مرز ۲۷۰ رای الکترال برای قطعی کردن پیروزی خود بگذرد و حالا باید برای ورود به کاخ سفید در ۲۰ ژانویه آماده شود. هر چند انتظار می‌رود اقدام‌های حقوقی کارزار انتخاباتی ترامپ برای به چالش کشیدن این پیروزی همچنان ادامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که در نخستین ساعت‌های بامداد چهارشنبه پدیده موسوم به «سراب سرخ» توهم پیروزی را به اردوگاه رئیس جمهوری آمریکا برده بود اما به نظر می‌رسید امسال آنچه سرنوشت انتخابات را تعیین می‌کند، حدود ۹۸ تا ۱۰۰ میلیون رای پستی و غیابی است؛ موضوعی که ترامپ روز چهارشنبه بدون توجه به آن نشست خبری برگزار کرد و خود را پیروز انتخابات با فاصله بسیار زیاد آرا خواند. گرچه این اقدام او با نکوهش و انتقاد شدید حتی بین جمهوریخواهان روبه‌رو شد.

با شمارش آرای پستی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه، پیشتازی ترامپ در چند ایالت کلیدی به خطر افتاد و نخستین مورد آن در ویسکانسین رخ داد؛ جایی که بایدن رقیب را پشت سر گذاشت و ایالتی را که تصور می‌شد قرمز شده است، سراسر آبی کرد. با کسب ۱۰ رای الکترال ویسکانسین، نوبت به میشیگان و ۱۶ الکترال کالج آن رسید. به این ترتیب، بایدن فاصله خود را در آرای الکترال با ترامپ افزایش داد و با مجموع ۲۵۳ در آستانه پیروزی قرار گرفت.

اما کند بودن شمارش آرا در پنج شش ایالت کار را به روز جمعه کشاند. با اینکه برخی رسانه‌های آمریکایی ۱۱ الکترال کالج آریزونا را سهم بایدن می‌دانستند اما گروهی دیگر معتقد بودند فاصله آرای دو نامزد آنقدر نزدیک است که شاید در شمارش ۱۲ درصد آرای باقیمانده فرد پیروز جابه‌جا شود. در این میان، ترامپ و دار و دسته‌اش هم به واریز آرای الکترال آریزونا به حساب بایدن بارها اعتراض کردند و کار به شکایت تلفنی رئیس جمهوری آمریکا به رئیس شبکه فاکس هم رسید.

در نهایت پیشتازی ترامپ در ایالت‌ کلیدی جرجیا در حساس‌ترین و سرنوشت‌سازترین لحظه از دست رفت تا با پیش افتادن بایدن در نوادا و آریزونا، او از مرز ۲۷۰ رای الکترال بگذرد و چهل و ششمین و در عین حال سالخورده‌ترین رئیس جمهوری تاریخ ایالات متحده شود. پیش از بایدن، لقب پیرترین رئیس جمهوری آمریکا در دست رونالد ریگان بود که وقتی در ۱۹۸۹ از کاخ سفید رفت، ۷۷ ساله بود. بایدن ۲۰ نوامبر امسال ۷۸ ساله می‌شود و دو ماه بعد دوران ریاست جمهوری خود را آغاز می‌کند.

تئودور روزولت دوران ریاست جمهوری خود را در ۱۹۰۱ با ۴۲ سال سن آغاز کرد تا جوان‌ترین رئیس جمهوری آمریکا لقب بگیرد. او هشت سال در کاخ سفید ماند. بیل کلینتن و یولیسیز سایمن گرنت هم ۴۶ ساله بودند که وارد کاخ سفید شدند.

کد خبر 562893

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: رئیس جمهوری آمریکا رای الکترال کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۲۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد

لاوروف گفت، احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه در ایالات متحده، روسیه را دشمن می‌دانند و بدون توجه به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا تلاش خواهند کرد تا روسیه را شکست دهند.

به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با کانال تلویزیونی بوسنیایی ATV گفت: «به‌زودی انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده برگزار خواهد شد. هیچ تفاوتی میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان بر سر روسیه و چین وجود ندارد. رویکرد گروهی ممکن است سخت و گروه دیگری حتی سخت‌تر باشد، اما در اصل ماجرا تفاوتی ایجاد نمی‌کند.»

لاوروف ادامه داد: «برای هر دو، مهم نیست که چه کسی در انتخابات پیروز می‌شود، ما در کل دشمن هستیم. اینکه ما دشمن باشیم یا نیروی متخاصم فرقی نمی‌کند. اما "شکست استراتژیک" که آنها می‌گویند باید به روسیه تحمیل شود، هدف تشکیلات آمریکایی است.»

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: «همانطور که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در پاسخ به سوال مشابهی گفت، ما آماده خواهیم بود تا با هر کسی که مردم آمریکا انتخاب کنند، کار کنیم، مشروط بر اینکه تمایل متقابل وجود داشته باشد.»

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار می‌شود. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی کاندیداهای اصلی این انتخابات هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • تایمز: ترامپ طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد
  • تایمز: ترام طرح مفصلی برای پایان جنگ اوکراین دارد