Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایتنا، گوشی‌های هوشمند این روزها برای هر فرد، یکی از مهم‌ترین و ارزشمندترین ابزارها تلقی می شوند و در نتیجه هرگونه آسیب رسیدن به آنها می‌تواند خسارت‌های مادی و به ویژه معنوی زیادی داشته باشد؛ لذا توصیه ما به شما این است که این «نبایدها» در مورد گوشی هوشمند خود را همواره مد نظر داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



البته در مورد برخی از توصیه‌های زیر، بحث و مجادلاتی در جریان است و برخی کارشناسان در خصوص برخی نکات نظرات متفاوتی دارند؛ اما آنچه در ادامه می‌آید، توصیه‌های کارشناسی عمومی و عرفی پذیرفته شده در مورد صیانت و حفاظت هرچه بهتر و مطمئن‌تر از گوشی‌های هوشمند است. توصیه‌ها بر این است که تا حد ممکن از انجام کارهای زیر در مورد گوشی هوشمند خود خودداری کنید.

۱- خاموش نکردن گوشی
کارشناسان بر این باورند، برای جلوگیری از استهلاک شدید گوشی هوشمند به ویژه در خصوص باتری آن باید حداقل هر یک هفته یک بار آن را خاموش کنید، زیرا روشن بودن گوشی به شکل مداوم منجر به تحت فشار بودن شدید باتری خواهد شد. در نتیجه بهتر است، به جای کوک کردن ساعت گوشی هوشمند خود، یک ساعت زنگ دار بخرید و در طول شب و هنگام خواب به هوشمند خود استراحت دهید.

۲- روشن گذاشتن WiFi و بلوتوث به شکل مداوم
هنگامی که بدون هیچ استفاده موردی، WiFi یا بلوتوث یا هر دو آنها در گوشی هوشمند فعال و روشن باشد، عملا انرژی گوشی به شکلی بی مورد هدر می رود. متأسفانه اغلب کاربران حتی در زمانی که خارج از منزل یا محل کار هستند و عملا به اینترنت دسترسی ندارند WiFi گوشی خود را روشن می گذارند که مصرف باتری را به شدت افزایش می‌دهد. بهترین کار عادت به خاموش کردن WiFi در مواقع غیر ضروری یا استفاده از نرم‌افزارهای مخصوص به این کار است.

۳- استفاده از گوشی در آب و هوای نامناسب
هرچند امروزه گوشی های هوشمند ضد آب و گرد و غبار به تدریج تبدیل به یک عرق در بازار شده‌اند، اما گوشی هوشمند شما به شکل معمول برای کار با یک دمای خاص طراحی شده و چنانچه در آب و هوایی بیش از اندازه سرد یا گرم قرار بگیرد، منجر به خالی شدن سریع باتری یا حتی خاموش شدن ناگهانی آن خواهد شد.

این دما بین ۰ تا ۳۲ درجه سانتی گراد است. در شرایطی غیر از این بهترین کار خاموش کردن گوشی یا نگه داشتن آن در جیب لباس است تا از آسیب به باتری یا گوشی به شکل کلی اجتناب شود.

۴- شارژ کردن هوشمند در تمام طول شب
معمولا بسیاری از ما کاربران عادت داریم گوشی هوشمند خود را در شب و هنگام خواب به شارژ بزنیم تا صبح با باتری پر از آن استفاده کنیم. اما کارشناسان بر این نظر هستند که این کار اساسا ایده خوبی نیست.
هرچند این موضوع یکی از آن موضوعات جنجالی است که هنوز بر سر صحت آن توافقی صورت نگرفته، اما اعلب کارشناسان معتقدند این کار منجر به آسیب باتری در بلند مدت می شود. برخی کارشناسان بر این باور هستند که بهترین زمان برای کشیدن گوشی از شارژ، قبل از رسیدن به ۱۰۰ درصد است، زیرا باقی ماندن در شارژ بعد از پر شدن باتری به مرور زمان منجر به کاهش ظرفیت آن می‌شود.

۵- شارژ بیش از اندازه یا خالی کردن کامل باتری
«شان بروسکی» مشاور ارشد یکی از شرکت‌های سازنده تجهیزات شارژ به نام Farbe Technik معتقد است، باتری‌های از نوعLithium-ion یعنی باتری‌هایی که در گوشی‌های هوشمند هم استفاده می‌شوند، بهترین کارایی خود را در بازه ۵۰ تا ۸۰ درصد شارژ دارند.

خالی شدن کامل باتری هوشمند منجر به وارد شدن آن به حالت دشارژ عمیق می‌شود که خود منجر به آن می‌گردد که یون‌های باتری قادر به ذخیره شارژ نباشند. در واقع اپل بر این عقیده است که باید با باتری‌ها همانند رویه‌های تغذیه رفتار کرد. همانطور که هیچ انسانی نباید بیش از اندازه یا کمتر از حد نیاز غذا بخورد، این موضوع در مورد باتری های Lithium-ion هم صادق است.
 


۶- استفاده از شارژهای متفرقه یا مربوط به گوشی‌های دیگر
هر باتری شارژر مخصوص خود با ولتاژ تعریف شده را دارد و بر اساس ظرفیت باتری و نوع آن این شارژر متفاوت است. در نتیجه استفاده از شارژرهای متفرقه هرچند می تواند منجر به شارژ شدن هوشمند شما باشد، در عین حال می‌تواند آسیب جدی به گوشی یا باتری آن نیز وارد کند. بهتر است پیش از استفاده از یک شارژر متفرقه، از همخوانی آن با باتری هوشمند ـ با استفاده از اطلاعات قبلی در مورد شارژر مخصوص گوشی خود ـ مطمئن شوید.

۷- تمیز نکردن گوشی
گوشی‌های هوشمند منبعی از ویروس‌ها و آلودگی‌ها هستند. برای آنکه از این موضوع مطمئن شوید، کافی است بدانید وب سایت Mashable گزارش داده که ظرف غذای حیوانات و دستشویی‌ها جرم و آلودگی کمتری در هر اینچ مربع نسبت به گوشی هوشمند دارند!

در نتیجه بهتر است هر چند وقت یک بار به فکر تمیز کردن گوشی هوشمند خود و ضد عفونی کردن آن با اسپری‌های مخصوص باشید. استفاده با احتیاط از یک سوزن یا خلال دندان برای پاک کردن اجرام از حاشیه‌های گوشی نیز مناسب است.

۸- عدم استفاده از گذرواژه بر روی هوشمند
البته این موضوعی است که بارها در مورد آن هشدار داده شده و اکنون نیز بسیاری از کاربران از الگو یا گذرواژه برای حفاظت ابتدایی از گوشی هوشمند خود استفاده می‌کنند. این توصیه برای آن دسته از کاربرانی است که بنا به هر دلیل از جمله تنبلی گوشی خود را بدون هیچ گذرواژه یا مکانیزم حفاظتی رها کرده‌اند.

همچنین باید توجه داشت که استفاده از گذرواژه به نسبت با استفاده از الگو ضریب امنیتی فوق العاده بیشتری را در اختیار کاربر قرار می دهد، لذا توصیه این است که تا حد امکان به جای استفاده از الگو از گذرواژه بر روی هوشمند خود استفاده کنید.

۹- اجازه به برنامه‌های غیر مرتبط برای دسترسی به اطلاعات GPS
نرم‌افزارهایی مانند نقشه‌ها و مسیریاب‌ها برای آنکه به درستی کار کنند، نیازمند دسترسی به اطلاعات مکان جغرافیایی شما یا همان Location Service هستند. همچنین این برنامه‌ها هر زمان که نیاز به استفاده از این ابزار داشته باشند، شما را در جریان قرار می‌دهند. سایر برنامه‌ها اما نیازی به دسترسی به این امکان ندارند و اگر هر برنامه متفرقه‌ای نیاز به این دسترسی داشت، بهترین حالت این است که به آن شک کنید. در نتیجه بهتر است برای سایر برنامه‌های متفرقه، Location را خاموش کنید.

۱۰ ـ فعال کردن اعلان یا Notification برای هر یک از برنامه‌ها
اعلان‌ها صرف نظر از آنکه مدام گوشی شما را به صدا درمی‌آورند، نیاز به برقراری ارتباط مخابراتی یا اینترنتی مداوم دارند. نتیجه این موضوع نیز کاهش سریع ذخیره باتری است. در نتیجه بهترین راه برای رهایی از مزاحمت‌های بی‌مورد و نجات ذخیره باتری غیر فعال کردن اعلان‌های غیر ضروری در تنظیمات گوشی هوشمند است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: گوشی هوشمند کاربران رمز عبور بلوتوث گوشی هوشمند خود گوشی های هوشمند نتیجه بهتر کردن گوشی برنامه ها باتری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۳۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟

ایتنا - در حالی که رویداد گوگل در سال ۲۰۲۴ هفته آینده برگزار می‌شود، چشم‌های زیادی به آن خیره شده تا ببینند چه چیزهایی در آن معرفی خواهد شد.
در حال نزدیک شدن به برگزاری کنفرانس توسعه دهندگان I/O گوگل هستیم تا از برخی از ایده‌های بزرگ این غول فناوری برای سال پیش رو باخبر شویم.

اغلب اخبار مهم از سخنرانی افتتاحیه در ۱۴ مه (۲۵ اردیبهشت) بیرون خواهد آمد که احتمالا اطلاعات بیشتری را درباره اندروید ۱۵ و همچنین مجموعه کاملی از به‌روزرسانی‌های هوش مصنوعی به ما می‌دهد.

به طور قطع شگفتی‌هایی نیز وجود خواهد داشت، اگرچه به احتمال زیاد باید تا پاییز منتظر بمانیم تا آخرین سخت‌افزار پرچم‌دار این شرکت را تماشا کنیم.

مثل همیشه، شایعات با گزارش‌هایی که می‌گویند گوگل احتمالاً در I/O چه چیزی را معرفی خواهد کرد، در حال محو شدن هستند.

در ادامه به بیان آنچه از رویداد گوگل در سال ۲۰۲۴ انتظار می‌رود، می‌پردازیم.

اندروید ۱۵
رویداد I/O قبل از هر چیز یک کنفرانس توسعه دهندگان است و همیشه جایی است که گوگل به توسعه دهندگان شخص ثالث در نسخه اصلی اندروید بعدی اطلاعاتی می‌دهد تا بتوانند روی برنامه‌های آن کار کنند یا محصولات موجود خود را اصلاح کنند.

اولین نسخه بتا از اندروید ۱۵ در حال حاضر منتشر شده است. از جمله ویژگی‌های به‌روز شده آن اشتراک‌گذاری جزئی صفحه است که می‌توان یک پنجره یا برنامه خاص را به جای کل صفحه نمایش ضبط کرد یا به اشتراک گذاشت.

همچنین قابلیت بایگانی برنامه‌ها برای آزاد کردن فضا در دسترس قرار گرفته است.

از دیگر ویژگی‌های اندروید ۱۵ نیز می‌توان از اتصال ماهواره‌ای بهبود یافته، کنترل‌های دوربین درون برنامه‌ای اضافی و حالت جدید بهره‌وری انرژی نام برد.

با این حال، گوگل بخش عمده‌ای از اعلامیه‌ها درباره اندروید ۱۵ را برای رویداد I/O نگه داشته است. این شرکت تأیید کرده است که پیام‌های ماهواره‌ای به اندروید می‌آیند و ما می‌توانیم درباره نحوه عملکرد آن اطلاعات بیشتری کسب کنیم. ویجت‌های صفحه در حالت قفل با تمرکز روی تبلت‌ها منتشر می‌شود.

 
همچنین ممکن است طراحی مجدد نوار وضعیت در راه باشد و در نهایت احتمالا نظارت بر سلامت باتری برای کاربران آسان‌تر می‌شود.

کلمات فراخوان ممکن است بار دیگر برای دستیارهای شخص ثالث مانند الکسا و حتی ChatGPT مطرح شوند. شایعات همچنین می‌گویند که ممکن است قابلیتی به نام فضای خصوصی(Private Space) وجود داشته باشد که به کابر امکان می‌دهد داده‌ها و برنامه‌ها را از چشمان کنجکاو دیگران پنهان کند.

هوش مصنوعی و حواشی آن
اگر هر بار که گوگل در طول رویداد خود از هوش مصنوعی نام می‌برد، یک دلار کنار بگذارید، احتمالاً پول کافی برای گذراندن تعطیلات را برای خود ذخیره خواهید کرد.

مطمئنا گوگل در مورد هوش مصنوعی جمینای(Gemini) صحبت می‌کند و ممکن است این هوش مصنوعی به طور کامل جایگزین دستیار گوگل شود. اگر اینطور باشد، می‌توانیم برخی از جزئیات مربوط به این انتقال را در رویداد I/O بیابیم.

در ماه دسامبر گزارش شد که گوگل در حال کار بر روی یک دستیار هوش مصنوعی به نام پیکسی(Pixie) به عنوان یک ویژگی انحصاری برای دستگاه‌های پیکسل است. گفته می‌شود که پیکسی بر پایه جمینای ساخته شده است و ممکن است اواخر امسال در گوشی هوشمند Pixel ۹ رونمایی شود. بنابراین منطقی است گوگل در مورد آن در I/O صحبت کند.

 
تعجب آور نیست اگر در مورد به‌روزرسانی‌های هوش مصنوعی مولد برای محصولات کلیدی گوگل مانند جستجو، کروم و نقشه‌ها سخن گفته شود. ویژگی‌های دسترسی مبتنی بر هوش مصنوعی و پروژه‌های بهداشتی نیز ممکن است در راه باشند.

در عین حال، گوگل بار دیگر با به تعویق انداختن طرح خود برای از بین بردن کوکی‌های شخص ثالث در کروم، ممکن است هوش مصنوعی را به عنوان راه حلی برای تبلیغات هدفمند ببیند.

سایر موضوعات
زمان‌بندی کامل رویداد گوگل که به زودی منتشر می‌شود، از چیزهای دیگری که گوگل درباره آن در طول این رویداد حرف خواهد زد، اطلاع می‌دهد، حتی اگر آن محصولات و خدمات لزوماً در سخنرانی اصلی وقت پخش نداشته باشند.

گمان می‌رود گوگل در مورد آینده سیستم عامل ساعت‌های هوشمند Wear OS حرف بزند که شامل جزئیاتی در مورد پیشرفت در فرمت Watch Face می‌شود، بنابراین منتظر اخباری در مورد سیستم عامل ساعت هوشمند آن باشید.

همچنین به‌روزرسانی‌هایی در مورد تلویزیون گوگل (Google TV) و تلویزیون اندروید(Android TV) وجود خواهد داشت.

در عین حال، تیم محاسبات کوانتومی گوگل در مورد آنچه در این حوزه امکان‌پذیر است صحبت خواهد کرد و سعی خواهد کرد واقعیت را از توهم و خیال جدا کند.

یک بخش در مورد اندروید اتو(Android Auto) نیز در برنامه است که به پیشرفت‌هایی برای تجربه چند نمایشگری و ارسال محتوا اشاره می‌کند.

چیزهایی که نباید منتظرش باشیم
شگفتی بزرگی خواهد بود اگر گوگل به این زودی گوشی هوشمند پیکسل ۹ یا گوشی تاشوی پیکسل فولد جدید را معرفی کند. این شرکت احتمالاً قصد دارد این جزئیات را برای پاییز نگه دارد.

با این حال نباید فراموش کرد که گوگل سال گذشته گوشی پیکسل فولد را به طور رسمی در رویداد I/O رونمایی کرد.
 
در نهایت شاید بتوانیم نگاهی اجمالی به برخی سخت‌افزارهای این گوشی‌ها داشته باشیم، به‌خصوص اگر گوگل بخواهد جلوتر از افشاگران ظاهر شود و نحوه روایت از این گوشی‌های جدید را کنترل کند.

از سوی دیگر، گوگل اخیرا تیم‌های اندروید و سخت افزار خود را تحت رهبری ریک استرلو(Rick Osterloh) ادغام کرده است و به همین دلیل تیم او ممکن است بخواهد کمی بیشتر آماده شود تا مطمئن شود دستگاه‌های جدید آماده هستند. به این ترتیب انتشار هرگونه اخبار سخت افزاری از جمله هر چیزی که مربوط به Nest یا ابزارهای پوشیدنی باشد، بعید است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۱۹ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone 13
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت ارزان‌ترین گوشی هوشمند
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • هوش مصنوعی عمر باتری گوشی گلکسیS۲۵ را بیشتر می‌کند
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • چهار معیار مهم سلامتی در ساعت‌های هوشمند
  • قابلیت‌های جدید استوری اینستاگرام کاربران را شگفت‌زده کرد