Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@03:43:19 GMT

چالش اقتصادی رئیس‌جمهور آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۹۵۲۹۸

چالش اقتصادی رئیس‌جمهور آمریکا

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد، در حالی که به‌نظر می‌آید پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از احتمال بسیار بالایی برخوردار است، فدرال رزرو در نشست هفته گذشته خود تصمیم گرفت تا سیاست‌های پولی خود را دست نخورده باقی بگذارد. همچنین بانک مرکزی آمریکا مجددا این وعده را داد که از به کارگیری هر ابزار پولی و مالی برای حمایت از ریکاوری بزرگ‌ترین اقتصاد جهان کوتاهی نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی که افزایش مجدد تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی و همچنین احتمال بلاتکلیفی در اعلام پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری نااطمینانی‌هایی هستند که اقتصاد آمریکا را تهدید می‌کنند.

همچنین انتشار داده‌های بازار کار آمریکا نیز حکایت از آن دارد که نرخ بیکاری ایالات‌متحده در ماه اکتبر نسبت به پیش‌بینی‌ها کاهش بیشتری داشته است و در حالی تحلیلگران پیش‌بینی می‌کردند که نرخ بیکاری در این ماه به به ۷/ ۷درصد برسد، نرخ بیکاری محقق شده در ماه اکتبر به تا ۹/ ۶ درصد کاهش پیدا کرده است. این در حالی است که نرخ بیکاری آمریکا در ماه سپتامبر ۹/ ۷ درصد بوده است. اما این تمام ماجرا نیست و این گزارش نشان می‌دهد که در ماه اکتبر پایین‌ترین تعداد شغل در پنج ماه گذشته در این کشور به وجود آمده است و همچنین بسیاری از شهروندان آمریکایی هنوز به‌صورت پاره وقت مشغول به کار هستند. این موضوع به خوبی نشان می‌دهد رئیس‌جمهور آینده آمرریکا برای حفظ سرعت ریکاوری اقتصاد این کشور چالش‌های بزرگی در پیش‌رو دارد. اقتصادی که هم‌اکنون بسته حمایتی‌اش منقضی شده است و مذاکرات میان حزبی برای تصویب بسته جدید نافرجام بوده است و از سوی دیگر با موج فزاینده‌ای از تعداد مبتلایان جدید به این ویروس مواجه است.

کاهش سرعت ریکاوری در غبار نااطمینانی

جرومی پاول، رئیس فدرال رزرو در کنفرانس خبری پس از آخرین نشست دو روزه سیاست‌گذاری این نهاد گفت که اقتصاد همچنان در حال پیشروی در جهت ریکاوری است ولی این به آن معنا نیست که تمام افراد در حال حاضر وضعیت اقتصادی کاملا راحتی دارند. همچنین وی در ادامه صحبت‌هایش گفت که ما در طی پنج، شش ماه اول پس از پاندمی کرونا، توسعه و گسترش اقتصادی بهتر از انتظاری را به ثبت رساندیم ولی همچنان باید نسبت به بحران پاندمی کرونا بسیار محتاط باشیم زیرا هنوز این ویروس از میان ما نرفته است.  جرومی پاول در حالی این سخنان را مطرح کرد که هنوز چشم‌انداز کوتاه‌مدت اقتصادی در مورد اینکه وضعیت سیاست‌های جدید به چه صورت باشد یا اینکه انتقال قدرت میان دولت دموکرات جو بایدن و دولت جمهوری‌خواه دونالد ترامپ چگونه رخ دهد، با نااطمینانی‌های بسیار مهمی روبه‌رو است.  این نااطمینانی‌ها تاثیرات بسیار زیادی بر تصمیمات آینده در مورد تامین بودجه دولت در بحران کرونا و همچنین در مورد برنامه‌های اضطراری فدرال رزرو خواهد گذاشت. سکاندار فدرال رزرو این نکته را نیز اضافه کرد که بانک مرکزی در حال حاضر در حال بررسی این موضوع است که آیا نیاز به تمدید برنامه‌های مختلف اضطراری که ۳۱ دسامبر منقضی خواهد شد دارد یا نه. موضوعی که البته به‌نظر می‌رسد که با توجه با افزایش تعداد بیماران کرونایی و موج‌های پی‌در‌پی این ویروس، ضروری باشد.

با اینکه مواضع دونالد ترامپ در روزهای اخیر نشان می‌دهد که احتمالا اختلافات زیادی بر سر نتیجه انتخابات ریاست‌جموری به وجود خواهد آمد، اما فدرال رزرو در بیانیه خود صحبتی از این موضوع به میان نیاورده است و همچنین جرومی پاول نیز در سخنان خود اشاره‌ای به عواقب اقتصادی این منازعه احتمالی نداشت. اما جرومی پاول به‌طور ضمنی به این موضوع اشاره کرد که اقتصاد آمریکا پس از ریکاوری پرسرعت در ماه‌های گذشته به دلیل کمک‌های مالی دولتی و بازگشایی مشاغل، اکنون با سرعت پایین‌تری در مسیر ریکاوری قرار دارد.

پایین‌ترین سرعت ریکاوری بازار کار

داده‌های منتشر شده دپارتمان کار آمریکا حکایت از آن دارد که ۶/ ۳ میلیون نفر آمریکایی بیش از از ۶ ماه است که خارج از بازار کار قرار دارند. در حالی که ریکاوری بازار کار آمریکا در ابتدا با سرعت بسیار بالایی در حال پیشروی بود، اما به‌نظر می‌رسد اکنون انرژی اولیه را از دست داده است. همچنین با توجه به فقدان محرک مالی پس از اتمام ماه جولای و آغاز موج جدید از پاندمی کرونا، ادامه ریکاوری بازار کار آمریکا با چالش‌های بیشتری مواجه شود. سیاهه تعداد شغل‌های غیرکشاورزی ماه اکتبر نشان می‌دهد پس از افزایش ۶۷۲ هزار نفری در ماه سپتامبر در ماه اکتبر این افزایش به ۶۳۸ هزار نفر کاهش پیدا کرده است که پایین‌ترین سرعت ریکاوری مشاغل از ماه می است. در حالی که در روز جمعه با پیش افتادن جو بایدن در دو ایالت سرنوشت‌ساز جورجیا و پنسیلوانیا شانس پیروزی نامزد حزب دموکرات بسیار بالا رفته است، یکی از چالش‌های پیش روی او ریکاوری بازار کار آمریکاست که هر ماه سرعت آن در حال تحلیل رفتن است.

پربیننده ترین اخبار و نتایج انتخابات آمریکا اخبار و نتیجه انتخابات آمریکا بایدن یا ترامپ؟/ کشورهای اروپایی خواستار پیروزی کدام نامزد انتخاباتی هستند؟ اخبار انتخابات آمریکا بعد از گذشت ۴۴ساعت از پایان رای‌گیری اخبار انتخابات آمریکا بعد از گذشت ۳۵ساعت از پایان رای‌گیری

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آمریکا فدرال رزرو نرخ بیکاری اقتصاد آمریکا رئیس جمهور آمریکا بازار کار آمریکا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت بازار کار آمریکا انتخابات آمریکا سرعت ریکاوری ماه اکتبر نشان می دهد جرومی پاول نرخ بیکاری فدرال رزرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۵۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف عجیب سیدمحمد خاتمی /مولوی سُنی فراری از مشهد در افغانستان کشته شد /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی

به گزارش صدای ایران از خبرآنلاین، آیت الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات خود در چهاردهم اردیبهشت ماه ۱۳۸۰ آورده است:

عفت و فائزه و سارا و قدسی، برای بازدید از روستای تاریخی ابیانه رفتند. محسن از کوه‌پیمایی آمد؛ با هم صبحانه خوردیم و دربارۀ برنامه‌های کاری بچه‌ها و نیز اوضاع جاری کشور و انتخابات [ریاست‌جمهوری]مذاکره کردیم. آقای [سیدمحمد]خاتمی، بالاخره امروز ثبت‌نام کرد و در مصاحبه‌ای با رسانه‌ها، اعتراف به تردید و دغدغه به خاطر نگرانی از عدم توان انجام وظایف کرد. رسانه‌های غربی، پوشش زیادی به اقدام و حرف‌های ایشان دادند. بعضی فکر می‌کنند این شیوه تبلیغاتی ناز و کرشمه، تأثیر منفی در افکار مردم گذاشته و بعضی فکر می‌کنند برای جذب آرای بیشتر مفید بوده است.

آمریکایی‌ها هم بعد از کنفرانس انتفاضه در تهران، حملات تندی به عنوان حامی تروریسم به ایران و رهبری دارند و ایشان را به خاطر حمایت از مبارزان فلسطینی و لبنانی، در رأس حامیان تروریسم می‌خوانند. وزیر امورخارجه آمریکا، دیروز صریحاً ایران را تهدید کرده و گفته، نخواهیم گذاشت که ایران به سلاح کشتار جمعی دست یابد.

در فیلیپین، با اعلام وضع فوق‌العاده، شورش را خوابانده‌اند و گفته‌اند که طرح مخالفان این بوده که [جوزف استرادا]، رئیس‌جمهور سابق و [گلوریا آریو]، رئیس‌جمهور فعلی را ترور کنند و به همین منظور بوده که شورشیان، کاخ رئیس‌جمهور را محاصره کردند و درِ آن را از جا کندند و رئیس‌جمهور فعلی با رئیس‌جمهور سابق، در زندان دیدار کرده است.

آمریکا اعلام کرده که دولت چین، برق مناسب در اختیار افراد اعزامی برای بررسی هواپیمای جاسوسی نمی‌گذارد. اسرائیل اعلام کرده که ارتش سوریه باید از لبنان بیرون بروند و بشار اسد، [رئیس‌جمهور سوریه]، حرف‌های تندی علیه اسرائیل گفته است. در هرات افغانستان، با انفجار بمبی، مولوی سُنی فراری از مشهد و هفت نفر دیگر کشته شده‌اند و به دنبال آن، جمعی به کنسولگری ایران حمله کرده‌اند و آتش زده‌اند.

دیگر خبرها

  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • اعتراف عجیب سیدمحمد خاتمی /مولوی سُنی فراری از مشهد در افغانستان کشته شد /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • جملات خبرساز مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجو‌ها را نزنید آقای بایدن! / چرا در دانشگاه تک تیرانداز مستقر می‌کنید! + ویدئو
  • (ویدیو) مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجو‌ها را نزنید آقای بایدن!
  • ببینید | جملات خبرساز مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجوها را نزنید آقای بایدن!