Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل، نتایج یک تحقیق نشان می دهد افراد کوتاه قد نسبت به افراد قد بلند بیشتر در معرض ابتلا به کرونا ناشی از دریافت قطرات آلوده به این ویروس در هوا هستند.

قطرات آلوده به کرونا به سرعت به سطوح پایین تر حرکت می کنند و به همین دلیل افراد کوتاه قد بیشتر درگیر آن می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان سنگاپوری با انجام آزمایشاتی، شبیه سازی انتقال ویروس کرونا از یک فرد آلوده را به افراد دیگر انجام دادند. در این آزمایش فردی که مثلا کرونا دارد به فاصله دو متری از دیگران قرار گرفته. سپس وقتی او شروع به سرفه می کند قطرات آلوده به ویروس او در هوا پخش می شوند.

این آزمایش نشان داد که ذرات آلوده به کرونا مدت کوتاهی در هوا معلق مانده و سپس به آرامی به زمین می افتد.

این تحقیقات دانشگاهی این احتمال را مطرح کرد که افراد کوتاه قد (به عنوان مثال افرادی با قد زیر 159 سانتی متر) بیشتر از افراد قدبلند در معرض استنشاق ذرات آلوده به کرونا قرار دارند.

محققان این آزمایش تاکید می کنند کلیه افراد کوتاه قد به همین دلیل است که باید فاصله دو متری خود را با دیگران حفظ کنند چرا که همین آزمایشات نشان می دهد در صورتی که فردی کوتاه قد در مواجهه با فرد آلوده قرار داشته باشد اگر فاصله دو متری را رعایت کند احتمال کمتری برای دریافت ذرات آلوده به ویروس دارد.

این مطالعه با استفاده از انیمیشن ها روی یک مدل کامپیوتری انجام شده است اما منعکس کننده یک سناریوی واقعی نیست.

در شکل زیر قطرات قرمز نشانگر قطرات آلوده هستند. این قطرات آلوده چون سنگین ترند زود به طرف زمین سقوط می کنند. اما اگر در مجاورت فرد کوتاه قد قرار داشته باشند ممکن است به سر و صورت او بپاشند و یا اینکه بر روی لباس او بچسبد.

 

 

 

 

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا ویروس کووید افراد کوتاه قد قطرات آلوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۵۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد

محمد مهدی کوثری، کارشناس رسانه در پاسخ به این سوال که نقش رسانه تا چه اندازه می‌تواند در تربیت بچه‌ها تأثیرگذار باشد؟ گفت: در حال حاضر، رسانه مثل هوا در زندگی همه ما جاری است. زیرا ما؛ از همه اقشار و سنین و با افکار و عقاید مختلف با رسانه درگیر هستیم و با این مقوله و ابزار ارتباطی کار می‌کنیم و از مزایای آن بهره مند می‌شویم. به همین دلیل، طبیعتاً اگر بتوانیم این فضا را به سمت بهره‌وری و استفاده بیشتر پیش ببریم و از مزایای آن در زمینه‌های مختلف آموزش، توانمندی‌های فردی و... بیشتر استفاده کنیم کمک کننده است؛ بنابراین هر قدر به این سمت برویم و پیشرفت کنیم بدنبال آن، می‌توانیم از ابزار رسانه نیز، بهتر بهره‌مند شویم.

این کارشناس رسانه با اشاره به فراگیری رسانه در زندگی افراد بعد از شیوع ویروس کرونا در سال‌های گذشته تصریح کرد: رسانه به ویژه فضای مجازی بعد از شیوع بیماری کرونا در میان گروه‌های مختلف سنی بسیار فراگیر شد و به همین دلیل، هرقدر بتوانیم منابع و آورده‌های رسانه‌ای بهتری را برای همه اقشار جامعه فراهم کنیم و در اختیار آن‌ها قرار دهیم مفیدتر است و الان هم، می‌بینیم که به لطف خدا، تولیدات رسانه‌ای ما بیشتر شده اند؛ هم در سازمان صدا و سیما و هم در خارج از آن؛ به طوری که در فضای مجازی شاهد تولید بعضی از برنامه‌های خوبی هستیم. 

کوثری با اشاره به نقش والدین برای هدایت فرزندان در استفاده از ابزار رسانه ادامه داد: هنر والدین این است که در وهله اول، بتوانند فضای خانواده را به سمت و سویی پیش ببرند تا فرزندان و افراد خانواده بتوانند آورده و بهره‌وری بهتری از رسانه داشته باشند و در مرحله بعدی، همه افراد خانواده هم بتوانند از این طریق رشد کنند و خانواده بتواند به سمت متعالی شدن و بهره‌وری بیشتر از این ابزار پیش برود.

این کارشناس رسانه افزود: با توجه به این‌که بخش عمده‌ای از فضای زندگی افراد را رسانه تشکیل می‌دهد حتی می‌توان خانواده را از طریق رسانه جهت داد که این موضوع می‌تواند از فرزندان شکل بگیرد چراکه رسانه می‌تواند این اختیار را به پدر و مادر دهد تا مطالبی که آموزش آن‌ها و دسترسی به این مطالب سخت و دشوار است را راحت‌تر در اختیار داشته باشند و باید توجه کرد که در بحث رسانه برای کودکان می‌توان از فضاسازی استفاده کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها که احتمالا نمی دانستید
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • گنجی که فقط کچل‌ها دارند
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟