Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتح الله حقیقی شامگاه شنبه در جلسه هماهنگی برنامه های هفته پژوهش استان افزود: هفته پژوهش، موضوع مهم و ارزشمندی است ولی برنامه های آن باید با توجه به شرایط کرونا برگزار شود.

وی با بیان اینکه ارزش پژوهش نباید فراموش شود، اظهار داشت: با برگزاری برنامه های این هفته با بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی و ضوابط بهداشتی، می توان نظم و انضباط اجتماعی در پیشگیری از کرونا را نیز آموزش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه زنجان نیز در این جلسه با بیان اینکه هر ساله برنامه های متنوعی در هفته پژوهش در سطح استان برگزار می شود، گفت: جشنواره برگزیدگان پژوهش و فناوری، جشنواره دانش آموزی و دانشجویی و نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری در استان از جمله این برنامه ها است.

دکتر محسن نجفیان افزود: امسال برنامه های بزرگداشت هفته پژوهش همزمان با کشور از ۱۵ تا ۲۰ آذر در استان برگزار می شود.

گفتنی است " پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید" به عنوان  شعار هفته پژوهش در سال جاری تعیین شده است.  

۲۵ آذر در تقویم کشور به عنوان روز پژوهش نامگذاری شده است.

برچسب‌ها هفته پژوهش استانداری زنجان زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته پژوهش استانداری زنجان زنجان هفته پژوهش استانداری زنجان زنجان اخبار کنکور هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۵۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • ۷۰ برنامه در هفته بسیج کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • مراسم هفته عقیدتی سیاسی در نیروی زمینی سپاه برگزار شد
  • اجرای ۶۴ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی شهرستان زهک
  • تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • سرعت رسیدگی به شکایات کارگری در کرمان بیش از ۲ برابر شده است