Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@18:04:58 GMT

واکنش سران جهان عرب به پیروزی احتمالی «جو بایدن»

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۹۵۹۲۸

واکنش سران جهان عرب به پیروزی احتمالی «جو بایدن»

سران جهان عرب به گزارش رسانه های آمریکایی در خصوص انتخاب جو بایدن به عنوان رئیس جمهور آتی این کشور واکنش نشان دادند.

به گزارش مشرق به نقل از القدس العربی، در حالی که شمارش آراء در آمریکا هم چنان ادامه دارد سران عرب روز گذشته انتخاب جو بایدن به عنوان رئیس جمهور آمریکا را تبریک گفتند.

«تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر با تبریک به جو بایدن اعلام کرد که کشورش مایل به همکاری با آمریکا برای تقویت روابط دوستانه فیما بین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«میشل عون» رئیس جمهور لبنان نیز ابراز امیدواری کرد که انتخاب جو بایدن در نهایت به ایجاد تعادل در روابط میان آمریکا و لبنان بینجامد.

«هیثم بن طارق» پادشاه عمان نیز با ارسال پیامی خطاب به جو بایدن، انتخاب وی را به عنوان رئیس جمهور آمریکا تبریک گفت. «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر یکی دیگر از سران عرب بود که نسبت به همکاری مشترک با آمریکا در راستای تقویت روابط دو جانبه ابراز امیدواری کرد.

بیشتر بخوانید

رئیس‌جمهوری مکزیک:هنوز برای تبریک گفتن به بایدن خیلی زود است

«نواف الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت با ارسال پیامی خطاب به بایدن، به روابط تاریخی میان این کشور و آمریکا اشاره کرده و خواهان تقویت این روابط در زمینه های مختلف شد.

در اردن نیز، «عبدالله دوم» پادشاه این کشور، ابراز امیداوری کرد که همکاری های مشترک میان اردن و آمریکا در راستای تحقق صلح و ثبات صورت پذیرد.

«محمد بن راشد آل مکتوم» نخست وزیر امارات اعلام کرد که امیدوار است در سایه ۵ دهه روابط استراتژیک میان این کشور و آمریکا، همچنان به سمت تقویت آن گام بردارند.

در عراق نیز، «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر این کشور در کنار دیگر مقامات مانند برهم صالح رئیس جمهور عراق، انتخاب جو بایدن را تبریک گرفته و خواهان تقویت روابط دو جانبه شدند.

«حنان عشراوی»، عضو کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) نیز اعلام کرد که واشنگتن پس از خلاص شدن از شر «دونالد ترامپ» برای بازیابی تعادل اخلاقی خود نیاز به درمان «ترامپیسم» دارد.

وی بیان کرد که جهان نیز باید نفس بکشد. ترامپیسم باید به دقت مورد بررسی و خطاب قرار گیرد تا توازن انسانی، اخلاقی و قانونی در داخل و خارج ایالات متحده برقرار شود.

«نبیل شعث» مشاور رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: هیچ چیز بدتر از دوران ترامپ نبوده است و نجات از ترامپ یک دستاورد است.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ جو بایدن کشورهای عربی انتخاب جو بایدن رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۵۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک رهبر ارشد حماس: پیروزی نزدیک است

معاون رئیس دفتر اجرایی حماس گفت که عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر تلاش زیادی برای دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه انجام می‌دهد.

به گزارش ایسنا، موسی ابومرزوق معاون رئیس دفتر اجرایی حماس افزود: رئیس جمهور السیسی وضعیت فلسطین، فرزندان و زنان ما را نظاره‌گر است و نگران آنها است.

این چهره رهبری حماس متعهد شد که این جنبش در غزه بر ارتش اشغالگر پیروز خواهد شد و گفت: به خدا پیروزی نزدیک است و ما پیروز خواهیم شد و پیروزی را به رئیس جمهور السیسی و رهبران عرب تقدیم می‌کنیم.

وی شامگاه یکشنبه طی تماسی تلفنی با برنامه «الحکایه» با اجرای عمرو ادیب روزنامه نگار که در شبکه ماهواره‌ای «ام بی سی» مصر پخش شد، افزود: حماس پس از بررسی چارچوب سند آمریکایی تاکید کرد که این سند خوب است، اما تعدادی سوال و درخواست توضیح برای شفاف سازی دارد.

ابومرزوق با اشاره به اینکه مصر روز شنبه از طرفین دعوت کرد تا برای دستیابی به توافق در قاهره با یکدیگر دیدار کنند، خاطرنشان کرد: میانجی مصری تلاش برای رساندن گروه حماس به پایتخت را تا قبل از شنبه بیشتر کرد، اما این امکان وجود نداشت.

وی خاطرنشان کرد که «بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر دولت اشغالگر اسرائیل، اولین کسی بود که از اعزام هیئت اسرائیلی برای گفت‌وگو در مورد سندی که واشنگتن گفته بود تل‌آویو با آن موافقت کرده است، خودداری کرد».

ابومرزوق با اشاره به اینکه جنبش حماس بر تمایل خود به تحقق آتش‌بس دائمی پس از آزادی اسیران تاکید کرد، گفت: حماس از چگونگی بازگشت آوارگان (غیر مسلح) از جنوب به شمال جویا شده است.

وی ادامه داد: ما به آنها گفتیم شما از کجا می‌دانید که آنها مسلح نیستند، زیرا این بدان معنی است که طرف اسرائیلی ایست بازرسی ایجاد خواهد کرد در حالیکه سند ارائه شده می‌گوید اشغالگران از منطقه عقب‌نشینی می‌کنند... ما تغییری در سند ندادیم، اما ۱۰ سوال مشخص مطرح کردیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟/ اوکراین: ترور زلنسکی توسط روسیه خنثی شد/ تهدید بلاروس به اقدام نظامی علیه لهستان
  • پوتین: سرنوشت روسیه را ما خودمان و تنها خودمان تعیین خواهیم کرد
  • محورهای رایزنی «بایدن» و «نتانیاهو»
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • یک رهبر ارشد حماس: پیروزی نزدیک است
  • تقدیر رئیس‌جمهور چین از روابط پکن و پاریس
  • تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت