Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، میری مقدم مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی گفت: اکنون ذخیره پلاسما در خراسان جنوبی صفر است و هر میزان اهدای پلاسما که داشته باشیم به بیمارستان‌ها ارسال می‌شود.

او افزود: از مرداد امسال که دستگاه پلاسما فرز در استان راه‌اندازی شد، ۲۷۰ واحد پلاسما را از بهبودیافتگان بیماری کرونا دریافت کردیم و الان ۴۰ درخواست پلاسما از بیمارستان‌های استان داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میری مقدم عنوان کرد: افراد مبتلا به کرونا که ۲۸ روز از بهبودی آنان گذشته باشد، می‌توانند برای اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون بیرجند، طبس و فردوس مراجعه کنند.

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی با اشاره به شرایط اهدای پلاسما اظهار کرد: افراد در سن ۱۸ تا ۶۰ سال که ۲۸ روز از بهبودی آن‌ها گذشته، زنانی که سابقه بارداری ندارند و افرادی که دارای بیماری زمینه ای حاد قلب، ریه، کبد و کلیه نیستند، می‌توانند برای اهدای پلاسما مراجعه کنند.

او تصریح کرد: افرادی که اهدای پلاسما داشته‌اند برای بار دوم و سوم بعد از گذشت یک ماه از اهدای اولیه می‌توانند مجدد مراجعه کنند.

میری مقدم بیان کرد: اهدای پلاسما در تضعیف سیستم ایمنی بدن تاثیری ندارد و افراد نگران این موضوع نباشند، پزشکان انتقال خون با انجام یک مصاحبه و بررسی مستندات شرایط اهدای پلاسما در افراد را بررسی می‌کنند.

بیشتر بخوانید

ذخیره پلاسمای خراسان جنوبی به صفر رسید

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی با اشاره به راه‌اندازی پویش مردمی برای خرید دستگاه پلاسما فرز در خراسان جنوبی ادامه داد: با توجه به اینکه یک دستگاه پلاسما فرز در انتقال خون داریم برخی از افراد بهبودیافته به دلیل فوایدی که از تزریق پلاسما مشاهده کرده بودند تصمیم گرفتند اقدام به خرید یک دستگاه دیگر کنند، از همین رو شماره حساب کمک‌های مردمی انتقال خون خراسان جنوبی به شرح ۲۱۷۳۴۲۲۰۰۸۰۰۲ اعلام شده است.

او درباره آمار اهدای خون امسال گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۲ هزار و ۴۶۵ نفر در استان اهدای خون داشته‌اند که از این تعداد، ۱۱ هزار و ۴۶۵ نفر مرد و هزار نفر زن بوده‌اند.

میری مقدم با بیان اینکه اهدای خون بانوان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲ درصد افزایش داشته است افزود: افراد برای اهدای خون در شرایط کرونا نگرانی نداشته باشند، زیرا شرایط بهداشتی به نحوی فراهم شده که می‌توانند با خیال راحت برای اهدای خون مراجعه کنند.

مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی با اشاره به تلاش فراوان برای جلوگیری از کاهش اهدای خون در دوران شیوع کرونا اظهار کرد: این موضوع می‌توانست تبعات سنگین داشته باشد که با کمک رسانه‌ها تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا میزان اهدای خون کاهش پیدا نکند.

او عنوان کرد: از ابتدای امسال ۱۷۱ نفر نیز برای اهدای پلاکت به روش پلاکت فرزیس مراجعه کرده‌اند که نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۸.۵ درصد افزایش داشته است.

میری مقدم با تاکید بر اینکه اکنون به تمامی گروه‌های خونی در استان نیازمند هستیم ادامه داد: برای اهدای پلاسما نیز افراد در بازه زمانی تعیین شده مراجعه کنند تا با توجه به شروع فصل سرما، ذخیره پلاسمایی در بانک خون وجود داشته باشد و با خیال راحت بتوانیم به بیمارستان‌ها خدمت بدهیم.

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اهدای پلاسما اهدای خون اهدای پلاکت بیماری کرونا مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی اهدای پلاسما مراجعه کنند برای اهدای اهدای خون میری مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۶۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی

درحالی‌که تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگزاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

براساس این گزارش، درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نامنویسی افراد تحت تکفل خود اقدام نمایند.

بر اساس این گزارش، بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی به نقل از اداره‌کل امور نامنویسی و حساب‌های انفرادی معاونت بیمه‌ای این سازمان اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تائید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد. مثلاً در حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست. علاوه بر این برای تکمیل مراحل نامنویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

براساس این گزارش، به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نامنویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد. البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه¬شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این ۶ مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری دراین سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نامنویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نامنویسی افراد تبعی می‌شود. سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود. در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. درصورتی‌که افراد تبعی قبلاً تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نامنویسی شده باشند، صرفاً با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

گفتنی است به‌منظور نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن؛ تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر؛ تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگزاری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • سه فرد گرفتار در ارتفاعات کوه سیاه لنده نجات یافتند
  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • میزان ذخیره خون استان اصفهان چند روز است؟
  • نجات ۳ مرد گرفتار در کوه سیاه لنده توسط امدادگران هلال احمر
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید