Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، فرزاد رشیدی، معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی استان گیلان ثبت نشانه جغرافیایی صنایع دستی ملی و جهانی را گامی مهم برای حفظ مالکیت معنوی آثار صنایع دستی دانست و گفت: نشانه جغرافیایی صنایع دستی چادر شب قاسم آباد و گلیم تالش تا کنون به ثبت رسیده و مراحل ثبت نشان جغرافیایی گمج گیلان در دست اقدام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ۲ شرکت تعاونی از گیلان، از جمله چادر شب قاسم آباد در سال ۹۶ و گلیم تالش در سال ۹۷ موفق به کسب نشانه جغرافیایی شده اند.

معاون صنایع دستی استان گیلان با اشاره به اهمیت ثبت ملی و جهانی نشانه جغرافیایی اظهار داشت: این نشان برای حمایت از حقوق مالکیت معنوی هنرمندان و جلوگیری از کپی کردن صنایع دستی بومی هر منطقه توسط دیگران اهمیت دارد و در صورت ثبت جهانی کشور‌های دیگر مجاز نخواهند بود از این آثار کپی برداری کنند در غیر این صورت مورد پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

رشیدی به نقش مهم این نشان در تجاری سازی و اهمیت آن در صادرات صنایع دستی اشاره و تصریح کرد: نشانه جغرافیایی نشانه‌ای است که بر روی کالا‌هایی دارای یک منطقه جغرافیایی خاص بوده و کیفیت و شهرت محصول به واسطه منطقه جغرافیایی خاص آن به کار می‌رود.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنایع دستی گیلان چادر شب قاسم آباد گلیم تالش نشانه جغرافیایی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۶۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان از ثبت سفارش فروش محصولات صنایع‌دستی استان به ارزش ۳۸۰ میلیارد ریالی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمدهادی طهرانی  اظهار داشت: در نمایشگاه بین المللی تهران بالغ بر پنج نشست با روسای اتاق های مشترک بازرگانی ایران و قزاقستان، امارات متحده‌عربی، ترکمنستان، عمان و قطر در حوزه صنایع‌دستی برگزار شد که نتایج بسیار خوبی داشت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: این سلسله نشست ها منجر به ثبت سفارش خرید در حوزه محصولات سوزن‌دوزی استان با صاحبان گالری های ایرانی و خارجی از جمله دبی، کانادا، قطر و... به ارزش تقریبی 180 میلیارد ریال براساس اظهار نمایندگان بخش خصوصی است.

وی ادامه داد: سفارش تهیه تعداد 1600 محصول صنایع‌دستی در حوزه نقش برجسته تلفیقی با سوزن‌دوزی به ارزش تقریبی 20 میلیارد ریال نیز در این نمایشگاه به ثبت رسید.

طهرانی گفت: بالغ بر 120 سرمایه‌گذار حقیقی و حقوقی داخلی و خارجی,، مقامات مسئول، فعالان حوزه اشتغال زنان و... از غرفه استان بازدید کردند.

وی تصریح کرد: فرصت ها و بسته های ارائه شده مربوط به گردشگری تفریحی، اقامتی، تفریحات آبی، سلامت، تاریخی، گردشگری ورزشی و طبیعت گردی و صنایع دستی نیز در این نمایشگاه ارائه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • به مناسبت فرارسیدن روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری
  • اشتغال اهمیت دارد