Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ایسکانیوز  از قم، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم درجمع فعالان تشکل‌ها و انجمن های علمی این واحد دانشگاهی با اشاره به اینکه مفهوم کار فرهنگی برای ما مهم است اظهار کرد:کار فرهنگی نباید برای کار فرهنگی باشد زیرا هنگامی کار فرهنگی یک فعالیت فرهنگی تلقی می شود که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری بتواند هویت انقلابی و ملی و مذهبی را تقویت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت الاسلام و المسلمین حسن خیری  با اشاره به اینکه ظرفیت های بسیاری در دانشگاه وجود دارد افزود:  هنگامی می توانیم فعالیت های فرهنگی  در دانشگاه را مطلوب ارزیابی کنیم که در جهت تحکیم و تقویت هویت انقلابی گام برداریم.
وی مخاطب شناسی، هم افزایی، مساله شناسی، فرصت شناسی و استفاده از ظرفیت ها را مهمترین شاخص های فرهنگی برشمرد و گفت: اگر در جامعه بعد از انقلاب نگران امر به معروف هستیم و تا کنون این مساله حل نشده است به این جهت است مخاطب شناسی در جامعه به درستی انجام نشده است زیرا در انجام فعالیت فرهنگی دید و بینش مهم است لذا یکی از مشکلات فرهنگی ما کمبود و نقصان در مخاطب شناسی است.  
حجت الاسلام خیری گفت: در بحث امر به معروف هر کسی حق ندارد خود را آمر به معروف قرار دهد زیرا باید فهم دینی و ویژگی های خاص خود را داشته باشد تا بتواند خود را آمر به معروف و ناهی از منکر معرفی کند.  
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم  افزود: نباید در انجام کار فرهنگی احساسی رفتار کنیم و کسانی که متولی کار فرهنگی هستند باید اول خودشان را مخاطب قرار دهند.
وی دانشجو، حوزه های علمیه، فضای مجازی واستادان مجرب را ظرفیت های عظیم استان قم  برشمرد و گفت: در انجام کار فرهنگی ظرفیت شناسی بسیار مهم است لذا باید هم افزایی ایجاد گردد وهر کدام از کانون های فرهنگی و تشکلها  با انجام یک کار اجتماعی بتوانند در جامعه موجی ایجاد کنند.
حجت الاسلام و المسلمین خیری، وجه مشترک کار حزبی در اسلام را هم افزایی برشمرد و افزود: در بحث جبهه فرهنگی که مقام معظم رهبری در آن تاکید دارند، لازمه جبهه فرهنگی هم افزایی آن است که منیت در آن نباشد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: جوان های امروز مظلوم تر از جوانان دوران انقلاب هستند زیرا در دوران انقلاب فضای حاکم بر محیط و رسانه ها فضای مذهبی بود.
حجت الاسلام حسن خیری گفت: به پشتوانه دانشجویان دغدغه مند، اساتید مجرب دانشگاه وحوزه های علمیه استان قم باید دانشگاه آزاد اسلامی قم را به عنوان قطب فرهنگی دانشگاه به سراسرکشور معرفی کنیم و لذا باید همه ظرفیت های شهر پایگاه  انقلاب را بکار بگیریم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم گفت: مبنای کار ما  قانون است و نمی توانیم کاری خارج از ضوابط انجام دهیم 
حجت الاسلام خیری با تشریح الگوی کار فرهنگی گفت: باید برای انجام کار فرهنگی اولویت بندی کنیم و کارهای موثر و ثمر بخش را درحوزه فرهنگی به سرانجام برسانیم و لذا هرکاری را کار فرهنگی نمی دانیم 
وی در پایان گفت :از فعالیت های فرهنگی مفید حمایت می کنیم و سهم بودجه ای هم اختصاص خواهیم داد اما کار فرهنگی باید کار منطقی عقلایی باشد.

انتهای پیام/

حبیبه رحیمیان کد خبر: 1080161 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی استان قم تشکل‌های دانشجویی کانون فرهنگی حسن خیری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم تشکل های دانشجویی کانون فرهنگی حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم حجت الاسلام مخاطب شناسی کار فرهنگی هم افزایی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۶۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

می گوید: جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما...+ عکس | ماجرای ویدئوی جنجالی تابوت‌های باستانی خوزستان چیست؟

به گزارش همشهری آنلاین، ویدیوئی از تابوت‌های باستانی در محوطه ایلامی جوبجی رامهرمز که کاربران شبکه‌های اجتماعی می‌گویند «برای انتقال آنها اقدامی نشده است» در فضای مجازی دست به دست می‌شود.

کارگری در این ویدیو خطاب به مقامات محلی می‌گوید که «۱۲ ماه اینجا هستیم. جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما به دلیل شرایط بد نگهداری و مراقبت جسدهای باستانی نابود شدند.»

معاون میراث‌ فرهنگی خوزستان در این باره گفت: این تابوت‌ها مربوط به مراحل کاوش‌های فصل پنجم در سال ۱۳۹۸ است.

سیدمحسن حسینی اظهار کرد: با صدور مجوز فصل پنجم کاوش از سوی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی کشور، هیأت باستان‌شناسی به منظور کاوش علمی و نجات‌بخشی در محل محوطه تاریخی جوبجی حضور یافت که به دنبال آن، کاوش کاملاً علمی باحضور کارشناسان متخصص باستان‌شناس و مرمت‌گر انجام شد که حاصل این کاوش‌ها کشف تعدادی تابوت بود که در بعضی از آن‌ها بقایای اسکلت انسانی وجود داشت.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان ادامه داد: از همین‌رو، باحضور کارشناس مرمت‌گر در هیأت، اقدامات علمی و مرمتی اولیه روی تابوت‌ها و اسکلت‌ها انجام شد و سپس با ساماندهی اصولی، همه تابوت‌ها به منظور اقدامات بعدی از جمله مستندنگاری و مرمت، به کارگاه و آزمایشگاه پایگاه میراث‌جهانی منتقل شدند که در محیط آزمایشگاهی و کاملاً علمی مطالعات و اقدامات حفاظتی انجام شد و در حال حاضر نیز این تابوت‌ها در انبار قرار دارند و به محض راه‌اندازی موزه باستان‌شناسی رامهرمز، همه اشیاء و تابوت‌ها به موزه رامهرمز انتقال خواهند یافت.

وی افزود: از آغاز کار دولت مردمی حفظ و حراست از اموال و اشیای ملی در اولویت کار میراث‌فرهنگی قرار گرفته و در سال جدید هم به منظور ساماندهی این تابوت‌ها و نیز اشیا و اموال فرهنگی پنج شهرستان دیگر، تامین اعتبار انجام داده‌ایم.

حسینی با اشاره به ویدیوی منتشر شده، گفت: بعد از گذشت پنج سال دوباره یک خبر که در زمان خود پاسخ داده شده بود را بازپخش کرده‌اند.

در هر هیئت کاوش باستان‌شناسی حداقل یک نفر مرمت‌گر و یک نفر استخوان‌شناس وجود دارد که اقدامات و موارد حفاظتی اولیه را روی اشیای مکشوف انجام می‌دهند.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان خاطرنشان کرد: اشیا و اموال حاصل از کاوش‌های جوبجی در محل استاندار و مخزن امن قرار دارند، بخش از کشفیات هم در مجهزترین آزمایشگاه‌های میراث‌فرهنگی کشور توسط کارشناسان مرتبط و مجرب در دست بررسی هستند.

کد خبر 848566 منبع: تسنیم برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی خبر مهم استان ایلام

دیگر خبرها

  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • می گوید: جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما...+ عکس | ماجرای ویدئوی جنجالی تابوت‌های باستانی خوزستان چیست؟
  • حریت، آزادگی و تضارب آرا لازمه دانشگاه‌هاست
  • حریت، آزادگی و تضارب آرا لازمه دانشگاهاست
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان