Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@16:27:35 GMT

۸۱ هزار تن ذرت علوفه‌ای در تربت‌جام تولید شد

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۹۶۷۸۸

۸۱ هزار تن ذرت علوفه‌ای در تربت‌جام تولید شد

علیرضا عرفانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سال گذشته سطح زیر کشت این محصول در تربت جام به هزار و ۶۰۰ هکتار رسید و ۸۰ هزار تن ذرت علوفه ای در این شهرستان برداشت شد.

وی میانگین تولید این نهاده مهم دامی را در کشتزارهای ذرت علوفه‌ای تربت جام افزون بر ۵۰ تن محصول از هر هکتار مزرعه زیرکشت آن اعلام و بیان کرد: ۸۰ درصد بذر مورد استفاده برای کاشت این محصول در کشتزارهای ذرت این شهرستان تولید داخل کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: افزون بر ۳۰ درصد از حجم ذرت علوفه‌ای تولید تربت جام برای استفاده خوراک دام روانه دامپروریهای شهرستانهای همجوار می‌شود و ۷۰ درصد دیگر به مصرف دامپروریهای تربت جام می رسد.

عرفانی افزود: امسال برای حمایت از کشاورزان دست‌اندرکار کاشت و برداشت ذرت علوفه‌ای در تربت جام ۵۶۰ تن انواع کودهای شیمیایی بین آنها در سطح این شهرستان توزیع شد. 
وی ادامه داد: ۴۰ هکتار از مزارع ذرت علوفه‌ای تربت جام مجهز به دستگاههای آبیاری نوین است و ۳۰۰ نفر بهره‌بردار بخش کشاورزی این شهرستان مرزی دست‌اندرکار کاشت و برداشت همین نهاده مهم دامی هستند.

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام با بیان این که این محصول در تمامی مناطق حوزه کشاورزی شهرستان کشت می شود گفت: کشاورزان ذرت‌کار می‌بایست پیش از فراگیری سرمای پاییزه، محصول خود را برداشت کنند در غیر این صورت با کاهش در کمیت و کیفت ذرت علوفه‌ای و زیان ناشی از آن مواجه خواهند شد چنانکه امسال سرمای پاییزی باعث افت ۴۰ درصدی عملکرد این محصول در اراضی بخش نصرآباد شد.

عرفانی افزود: موسم برداشت ذرت علوفه‌ای در تربت جام همه ساله اوخر شهریور ماه آغاز می‌شود و تا اواسط آبان ماه ادامه می‌باید. 

کشاورزان تربت جام با ۴۵ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغ، سالانه ۳۰ نوع محصول زراعی و ۲۵ نوع محصول باغی تولید و روانه بازار مصرف می‌کنند.

تربت جام در فاصله ۱۶۵ کیلومتری جنوب شرق مشهد واقع است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تربت جام اشتغال زایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تربت جام اشتغال زایی وزارت جهاد کشاورزی تربت جام اشتغال زایی اخبار کنکور ذرت علوفه ای تربت جام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۶۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در کشت جو به صورت قصیل، وقتی دانه جو از مرحله شیری وارد مرحله خمیری می‌شود، محصول برداشت و به ۲ صورت تازه و یا خرد و سیلو شده به مصرف دام می‌رسد.

حسین کوه خضری، رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه با توجه به منابع محدود آبی در استان نیازمند تغییر روش کشت محصولات کشاورزی هستیم، گفت: کاهش میزان آبدهی و برداشت زودتر محصول، حذف علف‌های هرز و افزایش کیفیت علوفه دامی از مزایای برداشت جو به صورت قصیل است.

وی با بیان اینکه امسال دو هزار تن محصول جو در استان به این صورت در استان برداشت می‌شود، افزود: پیش بینی می‌کنیم سال آینده ۱۰ درصد از زمین‌های زیر کشت محصول جو به صورت قصیل برداشت شود.

در حال حاضر ۲۳ هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت محصول جو قرار دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • برق هیچ منبع آبی در تربت‌جام قطع نمی‌شود
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل