Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد قاسمی نژاد مشاور عالی سازمان جهاد کشاورزی و مدیر شرکت توسعه و صادرات در کشت ذرت خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با بیان اینکه کشت جو بعد از گندم و برنج به لحاظ اهمیت تولید در رتبه سوم قرار می گیرد، گفت: با توجه به ارزش محصول جو در تغذیه دام، طیور و مصارف صنعتی لزوم کاشت اصولی، علمی و فنی آن ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به روش‌های کشت جو، افزود: روش خطی یکی از بهترین الگوی کاشت است که از هدر رفتن بذر‌ها جلوگیری می‌کند و درصد رشد را افزایش می‌دهد.

قاسمی نژاد بیان داشت: در صورت کاشت جو با دستگاه سانتریفوژ بعد از پوشاندن بذر‌ها برای تسهیل آبیاری مزرعه بهتر است از شیارکش استفاده کرد و همچنین فاصله ردیف‌ها را ۴۵ تا ۶۰ سانتیمتر در نظر گرفت بنابراین می‌توان از ماشین‌های مرکب که چندین کار را در یک رفت تراکتور  انجام می‌دهند، بکار برد.

مشاور عالی سازمان جهاد کشاورزی و مدیر شرکت توسعه و صادرات در کشت ذرت خوزستان با بیان اینکه استفاده از دستگاه خطی کار‌ در خاک دارای کلوخ و بقایا توصیه نمی‌شود، تصریح کرد: همچنین هرگونه کاشت جوی و پشته در مناطقی که مشکل شوری خاک وجود دارد پیشنهاد نمی‌شود، به همین جهت می‌توان کشت را با این دستگاه بذرپاش انجام داد.

این مقام مسئول گفت: در صورت استفاده از دستگاه‌های کشت می‌توان بطور مستقیم و بدون انجام کاری اقدام به کاشت جو کرد و بهترین تاریخ توصیه شده برای کشت آبی  و دیم این محصول ۲۵ آبان لغایت ۳۰ آذر است.

او در پایان اظهار داشت: تاریخ کاشت به زمان اولین آبیاری یا بارندگی موثر اطلاق می‌شود و به دلیل رشد رویشی سریع جو، کشت زودتر در آبان موجب افزایش درصد خوابیدگی و توسعه بیماری‌های قارچی، کاهش تعداد دانه در سنبله و کم شدن وزن یکهزار دانه و در نهایت موجب پایین آمدن عملکرد آن‌ها خواهد شد.

انتهای پیام/ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کشت جو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۷۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارخطه شدن ۱۰ کیلومتر از محور رامشیر - ماهشهر تا پایان سال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رحمان بهرامی با اشاره به اینکه محور رامشیر به ماهشهر یکی از محور‌های مهم حمل کالا و بار از بندر ماهشهر به مرکز کشور است، بیان کرد: محور رامشیر به ماهشهر ۴۰ کیلومتر است که عملیات چهارخطه شدن ۲۰ کیلومتر از آن در قالب ۲ قطعه ۱۰ کیلومتری در دست انجام است.

وی افزود: در صورت تخصیص اعتبار تا انتهای سال جاری حداقل ۱۰ کیلومتر از این محور پرتردد به بهره‌برداری می‌رسد.

بهرامی با بیان اینکه چهارخطه کردن محور رامشیر - ماهشهر یک پروژه ملی است، عنوان کرد: افزایش ایمنی، کاهش حوادث جاده‌ای، کاهش مدت زمان سفر و تسهیل تردد در محور از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: برای محور رامشیر _ ماهشهر با تلاش و پیگیری‌های انجام‌شده از سوی شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، قراردادی با قرارگاه سازندگی خاتم به مبلغ یک هزار میلیارد ریال منعقد شده که اکنون در حال اجرا است.

بهرامی در ادامه گفت: محور رامشیر _ ماهشهر ۴۰ کیلومتر است که ۷.۵ کیلومتر از این مسیر در سال‌های گذشته چهار خطه شده و زیر بار ترافیک رفته است.

دیگر خبرها

  • عاملان تیراندازی در ایرانشهر زمین گیر شدند
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • قلعه خواجه لرزید
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • امیدواریم جلسات باشگاه فولاد در خوزستان برگزار شود
  • چهارخطه شدن ۱۰ کیلومتر از محور رامشیر - ماهشهر تا پایان سال
  • دستگاه‌ها برای مقابله با سرقت، توپ را به زمین یکدیگر نیندازند
  • ساخت‌وساز در محدوده باغ گیاه‌شناسی به کجا رسید؟
  • لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان