Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن روغن نباتی گفت: بر اساس مصوبه خود دولت، مقرر شد که روغن تنها در اختیار فروشگاه‌های زنجیره ای و خرده فروشی‌های سطح شهر قرار گیرد به همین منظور فعلا روغن نباتی در اختیار واسطه‌ها و بنکداران قرار نمی‌گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  امیرهوشنگ بیرشک دبیر انجمن روغن نباتی درباره دلایل کمبود روغن در بازار اظهار کرد: یک وقفه ای در تولید روغن در کشور به دلیل نبود ماده اولیه روغن خام ایجاد شد اما این مشکل اکنون برطرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ارتباط با اشاره به دلایل کاهش واردات روغن خام به کشور افزود: 20 روز پیش سامانه گمرکی به دلیل حمله سایبری مختل شد همچنین ارز قابل انتقال به واردات این محصول داده نشد که این امر منجر به کاهش ماده اولیه تولید یعنی روغن خام شد.

70 هزار تن روغن از ذخایر استراتژیک توزیع شد

دبیر انجمن روغن نباتی ادامه داد: تامین ارز 4200 تومانی واردات روغن خام نیز با چالش مواجه بود و میزان ارز قابل انتقال کاهش یافته بود به همین منظور حجم کمی روغن در اختیار کارخانه ها قرار گرفت تا اینکه شرکت بازرگانی دولتی ایران به میزان 70 هزار تن از ذخایر استراتژیک خود را در اختیار کارخانه های تولید کننده قرار داد و مشکل تامین تولید کنندگان رفع شد.

وی تصریح کرد: شرکت بازرگانی دولتی 20 روز پیش این روغن ها را در اختیار تولید کنندگان قرار داد و با فرآوری این محصولات اکنون دیگر مشکلی برای تامین روغن مورد نیز مردم وجود ندارد.

بیرشک گفت: بر اساس مصوبه خود دولت مقرر شد که روغن تنها در اختیار فروشگاه های زنجیره ای و خرده فروشی های سطح شهر قرار گیرد به همین منظور فعلا روغن نباتی در اختیار واسطه ها و بنکداران قرار نمی‌گیرد. 

وی اظهار داشت: با افزایش تولید روغن صورت گرفته مشکل تامین روغن تا 10 روز دیگر به طور کامل برطرف می شود و میتوان روغن  دوباره روغن را در اختیار بنکداران قرار داد.

دلیل نبود روغن حلب در بازار

بیرشک درباره دلایل نبود روغن حلب نیز گفت:  در میان روغن های که شرکت بازرگانی دولتی ایران در اختیار کارخانه های تولید کننده روغن نباتی قرار داده روغن پالم و برخی دیگر از روغن ها به همین دلیل فعلا تا تامین این مواد امکان تولید وجود ندارد و روغن های حلب 4.5، 5 و 16 کیلوگرمی در بازار نیست.

دبیر انجمن روغن نباتی ادامه داد: در صورت اختصاص ارز قابل انتقال واردات روغن پالم خام نیز تا 10 روز آینده مشکل تولید روغن حلب نیز برطرف می شود.

بیرشک گفت: افزایش نرخ ارز نیمایی نیز قیمت مواد اولیه ورق حلب و کارتن را نیز بالابرده بود اما مشکلی اصلی نبود روغن حلب  در بازار همان عدم اختصاص ارز قابل انتقال برای ترخیص روغن های مانده در گمرک بود که این قول داده شده که به زودی ارز مورد نیاز اختصاص یابد.

وی اظهار داشت: قیمت انواع روغن فعلا تغییر نخواهد داشت و بر اساس احجام و نوع روغن به قیمت مصوب در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.

بیرشک در پاسخ به اینکه تصمیم برای تغییر ارز اختصاص روغن وجود دارد گفت: اطلاعی از تصمیم دولت برای عدم اختصاص ارز 4200 تومانی برای واردات روغن خام وجود ندارد و تا زمانی این ارز به واردات اختصاص می یابد قیمت ها روغن های مصرفی مردم نیز تغییری نخواهد داشت.

دپوی 70 هزار تن روغن خام در گمرک

بیرشک گفت: در حال حاضر 70 هزار تن انواع روغن خام بخش خصوصی به غیر از روغن خام شرکت بازرگانی دولتی ایران در گمرک باقی مانده است و در صورت اختصاص ارز قابل انتقال ترخیص خواهد شد.

وی اظهار داشت: این روغن های 45 روز است که در گمرک باقی مانده است اما با توجه به تاریخ مصرف زیادی دارد از این بات مشکلی ندارد.

بیرشک گفت: پرمصرف ترین روغن بازار روغن در  در حجم 810 گرمی است به قیمت 8 تا 9 هزار تومان به فروش می رسد اما مردم برای اطلاع دقیق از قیمت 74 انواع  روغن موجود در بازار به سامانه اطلاع رسانی قیمت کالا و خدمات 124 مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: تسنیم

     

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دبیر انجمن روغن نباتی شرکت بازرگانی دولتی ارز قابل انتقال واردات روغن روغن حلب روغن خام روغن ها هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۸۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ طی ۴ روز آینده
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان
  • اگر کالابرگ خود را نگرفته اید، بجنبید!/ دولت دارد با فروشندگان اجناس کالابرگی تسویه می کند
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • توزیع ۲۶ هزار کیلوگرم/لیتر آفت کش نباتی در مازندران
  • تولید کلزا در ایلام رکورد زد