Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون زنان مجلس گفت: سه ابرچالش فقدان متولی واحد، ردیف بودجه پایدار و پنجره واحد اطلاعاتی، چالش‌های اصلی مدیریت مسائل زنان سرپرست خانوار در کشور را تشکیل می‌دهد که توانسته مسائل دیگری را ایجاد کند. نیازمند برنامه‌ریزی برای رفع فوری آن‌ هستیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ فاطمه قاسم‌پور در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت:

«رسیدگی به مسائل ⁧‫زنان سرپرست خانوار‬⁩ از جمله موضوعاتی است که علی‌رغم اقدامات دستگاه‌های مختلف، روز به روز نیز بر چالش‌ها و مسائل آن افزوده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو، بررسی این موضوع را در اولویت‌های رسیدگی ⁧‫فراکسیون زنان و خانواده‬⁩ قرار دادیم. ‌پس از انجام یک بررسی پژوهشی درباره وضعیت قوانین و روند فعالیت‌های دستگاه‌های اجرایی و دستیابی به فهرستی از مسائل و معضلات مدیریتی در این زمینه، در مجلس شورای اسلامی نشستی با حضور  دستگاه‌های مربوطه و با هدف دستیابی به ابرچالش‌های موجود در این موضوع برگزار کردیم. ‌براساس اظهارات کارشناسان و  نمایندگان دستگاه‌ها، سه ابرچالش فقدان متولی واحد، ردیف بودجه پایدار و پنجره واحد اطلاعاتی به دست آمد. این‌ها چالش‌های اصلی مدیریت مسائل زنان سرپرست خانوار در کشور است که توانسته مسائل دیگری را ایجاد کند و نیازمند برنامه‌ریزی برای رفع فوری آن‌ هستیم. رویکرد ما در فراکسیون این است که با پیگیری و نظارت از دستگاه‌ها، نهادها و سازمان‌ها مشکلات حوزه زنان سرپرست خانوار را مورد توجه قرار دهیم. این مسیر تا دستیابی به راه‌حل ابرچالش‌های مذکور و طراحی مدلی برای رفع آن‌ها توسط فراکسیون زنان و خانواده مجلس ادامه خواهد یافت.»

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زنان زنان سرپرست خانوار چالش زنان زنان سرپرست خانوار دستگاه ها چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۸۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با سفر مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی و با برگزاری مراسمی در حضور سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و سرپرست شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید ایران، ۵۹ قطعه زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد.

این مراسم به صورت نمادین چند فقره از قراردادهای واگذاری این قطعات مسکونی در شهر جدید سهند اهدا شد.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حاشیۀ آئین واگذاری این زمین‌ها گفت: طبق توافقی که با شرکت عمران شهر جدید سهند صورت گرفته، پس از انجام فرایند اداری، در مراحل آتی ۴۲۳ نفر از ایثارگرانِ واجد شرایطِ دیگر نیز صاحب زمین برای ساخت مسکن خواهند شد.

علی اکبر سلمانی با اشاره به مصوبۀ پنجمین جلسۀ کارگروه مسکن ایثارگران در تاریخ بیست و دوم آبان ۱۴۰۲ با امضای معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرعامل وقت شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید ایران، افزود: این مصوبه مقرر داشته که در اجرایی شدن مفاد ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، شرکت عمران شهر جدید سهند زمین مسکونیِ ۷ هزار نفر از ایثارگرانِ واجد شرایطِ آذربایجان شرقی را واگذار کند که بنیاد شهید استان پیگیر تحقق این مصوبه است.

وی یادآوری کرد: حدود ۲ هزار ۵۰۰ ایثارگر ساکن در آذربایجان شرقی در اولویت نخست واگذاری مسکن قرار دارند و بیش از پنج هزار و ۵۰۰ ایثارگرِ دیگر استان در اولویت‌های بعدی واگذاری مسکن در استان هستند.

سلمانی یادآوری کرد: در سال‌های گذشته نزدیک به ۵۰۰ نفر از ایثارگران مشمول ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، در آذربایجان شرقی صاحب مسکن شده اند و امیدواریم با همکاری مناسب ادارات و مجموعه‌های تابعۀ وزارت راه و شهرسازی در استان، تأمین مسکن همۀ ایثارگران واجد شرایط استان تحقق یابد.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی افزود: قانون، تکلیف تأمین زمین برای مسکن جامعه ایثارگران را بر عهده وزارت راه و شهرسازی قرار داده است و بنیاد شهید تحقق این تکلیف قانونی را با جدیت دنبال می‌کند.

کد خبر 6089363

دیگر خبرها

  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • موج حمایتها از طرح نور | ۳۲ دستگاه متولی حجاب، از فراجا دفاع کنند
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • پایان عملیات تعمیرات حساس کوره نم زدایی ردیف سوم گازی پالایشگاه دهم
  • برخورد قانونی با ترک فعل دستگاه‌های متولی پیشگیری از تصادفات