Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، هریس با نام کامل «کامالا دوی هریس» که تاکید کرده است به عنوان اولین زن در کسوت معاون رئیس جمهوری آمریکا، آخرین زنی نخواهد بود که به این جایگاه دست می یابد، ۲۰ اکتبر ۱۹۶۴میلادی در اوکلند کالیفرنیا به دنیا آمد.

سیاستمداری آمریکایی که در سال ۲۰۱۶ به عنوان سناتور دموکرات به سنای آمریکا راه یافت و اولین دوره سناتوریش از ایالت کالیفرنیا را در این مجلس در سال ۲۰۱۷ آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اولین آمریکایی هندی تبار و دومین زن آمریکایی آفریقایی بود که به عنوان سناتور آمریکایی خدمت کرد.

هریس از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷ دادستان کل ایالت کالیفرنیا بود و نوامبر ۲۰۲۰ به عنوان معاون منتخب رئیس جمهوری با بلیت جو بایدن انتخاب شد.

پدر کامالا که جامائیکایی بود، در دانشگاه استنفورد تدریس می کرد و مادرش دختر یک دیپلمات هندی، محقق در زمینه سرطان بود. مایا خواهر کوچکترش بعدها مدافع سیاست عمومی شد.

والدین هریس زمانی که وی هفت ساله بود جدا شدند و مادرش، دو دختر خود را در برکلی بزرگ کرد.

کامالا در کودکی به کلیسای باپتیست سیاهان و معبد هندوها رفت و دو هویت آسیای جنوبی و سیاهپوستش را در آغوش کشید.

هریس بعدها در زندگینامه اش نوشت: مادرم به خوبی می دانست که دو دختر سیاهپوست را بزرگ می کند، از اینرو مصمم بود که مطمئن شود ما با اعتماد به نفس و به عنوان زنانی مفتخر به رنگ پوستمان بزرگ می شویم.

کامالا در کودکی به هند سفر کرد و به شدت تحت تاثیر پدربزرگش قرار گرفت، فردی که یک مقام دولتی بلندپایه بود که برای استقلال هند می جنگید. مادربزرگش نیز فعالی بود که با سفر به سراسر این کشور به زنان فقیر درمورد کنترل جمعیت آموزش می داد.

هریس در مونترال در مدرسه راهنمایی و دبیرستان تحصیل کرد، پس از آنکه مادرش در دانشگاه مک‌گیل کانادا شروع به تدریس کرد و در بیمارستان عمومی این کشور پست محقق سرطان را برعهده گرفت.

کامالا پس از تحصیل در رشته علوم سیاسی و اقتصاد در دانشگاه هُوارد، مدرک حقوق را در سال ۱۹۸۹ از کالج هستینگ دریافت کرد.

وی سپس به عنوان معاون دادستان بخش در اوکلند خدمت کرد و به دلیل سختگیری و جدیت در کارش شهرت کسب کرد، زیرا پرونده های خشونت های جنایی، قاچاق مواد مخدر و سواستفاده جنسی را تعقیب می کرد.

هریس به تدریج ارتقا رتبه یافت و در سال ۲۰۰۴ حرفه وکالت را برعهده گرفت.

یکی از بحث برانگیزترین تصمیمات هریس در سال ۲۰۰۴ روی داد زمانی که وی از پیگیری مجازات اعدام علیه فردی که «اسحاق اسپینوزا» افسر پلیس سانفرانسیسکو را به قتل رسانده بود، خودداری کرد.

وی در سال ۲۰۱۰ به عنوان دادستان کل کالیفرنیا انتخاب شد و در نتیجه اولین زن و اولین آمریکایی آفریقایی تبار نام گرفت که این پست را از آن خود کرده است.

وی پس از روی کار آمدن در سال بعد، استقلال سیاسی را به نمایش گذاشت و برخی فشارهای دولت باراک اوباما رئیس جمهوری وقت آمریکا را رد کرد.

کتاب هریس تحت عنوان «هوشمند در زمینه جنایت» که به همراه «جوآن هامیلتون» به رشته تحریر درآورد، نمونه ای از برخورد با مشکل تکرار جرم جنایی تلقی می شود.

هریس در سال ۲۰۱۲ در کنوانسیون ملی دموکراتیک سخنرانی به یادماندنی انجام داد که باعث ارتقا شهرتش در سطح ملی شد. دو سال بعد با «داگلاس ایمهوف» ازدواج کرد.

دوستی اش با باراک اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا به زمان نامزدی اوباما برای سنا در سال ۲۰۰۴ بازمی گردد. هریس اولین مقام برجسته کالیفرنیایی بود که از اوباما در زمان نامزدی برای ریاست جمهوری در سال ۲۰۰۸ حمایت کرد.

کامالا که در سطحی گسترده به عنوان ستاره ای نوظهور در حزب دموکرات درنظر گرفته می شد، برای نامزدی در سنا به منظور در اختیار گرفتن کرسی «باربارا باکسر» که در حال بازنشستگی بود، انتخاب شد.

وی اوایل سال ۲۰۱۵ نامزدی اش را اعلام کرد و در مبارزات انتخاباتی خواستار اصلاحات مهاجرتی و عدالت کیفری، افزایش حداقل حقوق و حمایت از حق باروری زنان شد. وی به آسانی در انتخابات سال ۲۰۱۶ پیروز شد.

هریس پس از روی کار آمدن در ژانویه ۲۰۱۷(بهمن۱۳۹۶)، در کنار وظایف دیگرش شروع به خدمت در هر دو کمیته اطلاعات و قضایی سنا کرد.

وی به دلیل شیوه دادرسی در بازجویی از شاهدان در جلسات دادرسی که اغلب با انتقاد سناتورهای جمهوریخواه همراه بود، شهرت یافت.

هریس ژوئن ۲۰۱۷ توجه خاصی به پرسش هایش از «جف سشنز» دادستان کل آمریکا معطوف داشت که در مقابل کمیته اطلاعات سنا درمورد مداخله ادعایی روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ شهادت می داد. هریس پیشتر از سشنز خواسته بود استعفا دهد.

کتاب بیوگرافی هریس تحت عنوان «حقیقت هایی که در خود نگه می داریم: یک سفر آمریکایی»، ژانویه ۲۰۱۹ به چاپ رسید.

اندکی پس از آن اعلام کرد که قصد دارد از حزب دموکرات نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا شود.

هریس از همان ابتدا به عنوان یک رقیب برجسته در نظر گرفته می شد و در جریان مناظره ای با جو بایدن دیگر نامزد دموکرات ها، توجه ویژه ای را به خود جلب کرد.

اگرچه حمایت داخلی حزب از هریس افزایش یافت، سپتامبر ۲۰۱۹ ستاد وی اعلام کرد که به مشکل برخورده است و در نهایت دسامبر همان سال از رقابت انتخاباتی کنار کشید.

کامالا با این حال شهرت خود را حفظ کرد و به مدافعی مطرح در زمینه اصلاحات عدالت اجتماعی پس از قتل «جورج فلوید» شهروند سیاهپوست آمریکایی به دست پلیس سفیدپوست این کشور در سال ۲۰۲۰، تبدیل شد.

تلاش های هریس، منتقدانش در زمان عهده داری دادستان کل ایالت کالیفرنیا را ساکت کرد که گفته بودند وی در رسیدگی به اتهام های مربوط به بدرفتاری پلیس از جمله تیراندازی های مشکوک ناکام مانده است.

با این همه، برخی دیگر استقبال هریس از اصلاحات را مانوری سیاسی برای سرمایه گذاری در زمینه افزایش محبوبیت عمومی در زمینه تغییرات اجتماعی تلقی کردند.

با افزایش بی عدالتی نژادی در آمریکا و تبدیل شدن به موضوعی مطرح در این کشور، بسیاری از دموکرات ها از بایدن نامزد فرضی حزب دموکرات در آن زمان خواستند یک زن آمریکایی آفریقایی تبار را به عنوان معاون خود انتخاب کند.

بایدن اوت ۲۰۲۰ هریس را انتخاب کرد. بدین ترتیب هریس نوامبر ۲۰۲۰ اولین زن سیاهپوستی نام گرفت که معاونت ریاست جمهوری آمریکا را برعهده دارد.

هریس همواره گفته که اصلیت نژادی اش او را به فردی مناسب برای نمایندگی افرادی که در حاشیه جامعه هستند، تبدیل کرده است.

حال که دومین فرد قدرتمند آمریکا نام گرفته است، این فرصت را دارد که از داخل کاخ سفید به این گفته خود تحقق بخشد.

جو بایدن با کسب ۲۹۰ رای الکترال در برابر تنها ۲۱۴ رای دونالد ترامپ، به عنوان چهل و ششمین رئیس جمهوری آمریکا انتخاب شد و خانم کامالا هریس نیز به عنوان اولین زن، به عنوان معاون رئیس جمهوری این کشور برگزیده شد.

برچسب‌ها حزب دموکرات آمریکا کامالا هریس انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری آمریکا ۲۰۲۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حزب دموکرات آمریکا کامالا هریس انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده آمریکا حزب دموکرات آمریکا کامالا هریس انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده آمریکا اخبار کنکور عنوان معاون جمهوری آمریکا ریاست جمهوری حزب دموکرات رئیس جمهوری دادستان کل انتخاب شد اولین زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۹۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل

ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

 

به گزارش فارس، وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس اقدام تروریستی واشنگتن در ترور سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده پیشین سپاه قدس را به میان کشید و گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • زندگینامه رابعه بلخی مادر شعر فارسی
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در حوزه راه و شهرسازی
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • سهم بالای بخش نفت و گاز در رشد اقتصادی کشور
  • عملیات وعده صادق نشات گرفته از فرهنگ ایثار و شهادت است
  • بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • تاریخ شهادت امام جعفر صادق(ع) ۱۴۰۳ + زندگینامه و احادیث
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم