Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتهام زنی طرف‌های جنگ قره باغ ادامه دارد تا آتش این نبرد دیرپا پس از گذشت ۴۲ روز همچنان شعله ور بماند. خبرگزاری میزان – چهل و دومین روز دور جدید درگیری‌های قره باغ ادامه دارد و باکو و ایروان با اتهام زنی‌های متقابل آتش این جنگ را زنده نگه می‌دارند.   به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، جنگ قره باغ میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان با آتش اتهام زنی‌های متقابل همچنان پیش می‌رود و قربانی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در یک سوی این جبهه نبرد، باکو قرار دارد که ایروان را به حمله به شهر‌های جمهوری آذربایجان متهم می‌کند.   جمهوری آذربایجان صبح روز یکشنبه، ۱۸ آبان، اعلام کرد درگیری‌ها در قره باغ در شب گذشته نیز ادامه داشت.   از عرصه میدانی نبرد نیز خبر می‌رسد، پیشروی ارتش جمهوری آذربایجان در شهر‌های «زنگیلان»، «فضولی»، «خوجاوند»، «جبرئیل» و «قبادلی» با کنترل بر ۱۶ روستای دیگر این مناطق ادامه پیدا کرد.   ضمن اینکه ارتش جمهوری آذربایجان موفق شد یک پهپاد ارتش ارمنستان را سرنگون کند.   در سوی دیگر این جبهه نبرد، ایروان با تاکید بر حق منطقه قره باغ برای خودمختاری، باکو را به حمله به مناطق مسکونی متهم می‌کند.   در این میان مقام‌های جمهوری خودخوانده قره باغ، از حمله شبانه ارتش جمهوری آذربایجان به «استپاناکرت» (خان کندی)، مرکز قره باغ و به صدا درآمدن دستکم  بار آژیر‌های اضطراری خبر می‌دهند.  بیشتر بخوانید:  جنگ قره باغ؛ تغییر در روند‌های میدانی  جنگ قره باغ؛ ادامه درگیری‌ها براساس گزارش مذکور، ۸ موشک دوربُرد، شب گذشته به مجموعه‌های آپارتمانی، مناطق مسکونی، تاسیسات عمومی و زیر ساخت‌های غیرنظامی اصابت کرد، اما تلفات جانی در پی نداشت.   در همین حال آنکارا تاکنون بار‌ها بر حمایت همه جانبه خود از جمهوری آذربایجان در این درگیری تاکید کرده است.   یک منبع آگاه در وزارت خارجه ترکیه می‌گوید «وزرای خارجه ترکیه و روسیه در مورد وضعیت قره باغ به صورت تلفنی تبادل نظر کردند.»   پیش از آن نیز خبرهایی مبنی بر تماس تلفنی ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه با رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه، در مورد قره باغ منتشر شده بود.   اردوغان در این گفت و گو اظهار داشت «ارمنستان باید پای میز مذاکره بنشیند و دست از اشغال اراضی جمهوری آذربایجان بردارد.»   ضمن اینکه «ولادیمیر پوتین» با «امانوئل مکرون»، رییس جمهور فرانسه در مورد انتقال شبه نظامیان از لیبی و سوریه به قره باغ بحث و گفت و گو کرد.   تلاش برای برقراری آتش بس در قره باغ که از ۲۷ سپتامبر (۶ مهر) شاهد دور جدیدی از مناقشه درازمدت خود است، تاکنون سه بار شکست خورده است.   انتهای پیام/ برچسب ها: تحولات بین الملل قره باغ جمهوری آذربایجان ارمنستان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قره باغ تحولات بین الملل قره باغ جمهوری آذربایجان ارمنستان جمهوری آذربایجان جنگ قره باغ اتهام زنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۹۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی امیر سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این دوره گفت: یکی از ایام خاص و مورد احترامی که ما پشت سر گذاشتیم، روز ملی خلیج فارس بود، خلیجی که خودش و نامش بسیار برای ما مهم و حائز اهمیت است.

وی افزود: انگلیس‌ها در طول تاریخ برای اینکه ما قدرتمند نشویم، با از بین بردن بنادر و دریا‌ها قدرت را از ما گرفتند و ما را از دریا دور کردند.

او ادامه داد: آنها در راه تزریق فرهنگ استکباری دریا ستیزی تلاش کردند که این خود یک سیاست خبیثانه بود، تفکری که مسیر ما، دریا و پیشرفت را از هم جدا می‌کند.

امیر سیاری گفت: سرمایه انسانی این روز‌ها در دنیا اهمیت زیادی دارد، سرمایه به معنی چیزی است که نه تنها تمام نشده بلکه مدام باید به آن افزوده شود.

او ادامه داد: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی یک سازمان و یک سیستم است، نیرویی که به طور مستقیم می‌تواند یک سازمان را در عرصه رقابت رشد داده و یا زمین بزند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: مربیان و اساتید باید بدانند که چه کسانی و چه سرمایه مهمی را تربیت می‌کنند. باید بدانند که این سرمایه چه نقش مهمی دارد و در امر پیشرفت چقدر تاثیرگذار است.

او افزود: نقش ما به عنوان کسانی که مسئولین تربیت و تعلیم آموزش سرمایه‌های انسانی هستیم بسیار مهم است، جایگاه ما بسیار حساس بوده و می‌تواند در عرصه‌های مختلف تاثیرگذار باشد.

او ادامه داد: امروزه دشمن تمام توانش را می‌گذارد برای استعمار، هرچه تلاش میکند، هزینه میکند و خود را به آب و آتش می‌زند برای استعمارگری است.

امیر سیاری افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما ۳ نوع استعمار داریم که اولین آن استعمار کهن است، استعمار کهن یعنی لشکرکشی و تصاحب یک منطقه و بردن منابع آن منطقه است.

او گفت: دیگر مورد استعمار نو است، استعماری که با نیروی نظامی بیگانه است، در این استعمار یک دست نشانده از استعمارگر در کشور مستعمره بر مسند قدرت مینشیند؛ که مثال بارز آن رضا خان پهلوی است.

او در پایان افزود: آخرین مورد استعمار فرانو است، استعماری که کشور‌های دیگر در آن مستعمره فرهنگ کشور استعمارگر می‌شوند. قوی‌ترین جنگی که در این نوع استعمار رخ می‌دهد جنگ نرم است.

دیگر خبرها

  • تداوم درگیری میان مبارزان قسام و نیروهای اشغالگر در شمال طولکرم
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • بازدید هیأت نظامی جمهوری آذربایجان از ارتش ایران
  • بازدید هیأت نظامی جمهوری آذربایجان از تیپ ۶۵ نوهد نیروی زمینی ارتش
  • بازدید هیأت نظامی جمهوری آذربایجان از ارتش ایران+ جزئیات
  • بازدید هیئت نظامی جمهوری آذربایجان از تیپ ۶۵ نوهد ارتش
  • بازدید هیأت نظامی جمهوری آذربایجان از تیپ ۶۵ نوهد ارتش
  • شهرداری ایروان مایل به همکاری با اصفهان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی است
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد