Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@13:30:47 GMT

اقدام اعتراضی زعفران کاران تایبادی

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۹۹۶۳۳

اقدام اعتراضی زعفران کاران تایبادی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمود تنها معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تایباد گفت: با توجه به روز‌های اوج برداشت زعفران زمین داران این محصول در بخش میان ولایت به دلیل کاهش قیمت زعفران دست به تخریب یک و نیم هکتار زمین‌های زیر کشت خود زدند.

او  افزود: زعفران کاران این بخش تصمیم به شخم زدن زمین‌های خود و اقدام برای کاشت گندم و جو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تایباد ادامه داد: افزایش هزینه‌های تولید و جمع آوری زعفران در زمان برداشت و کاهش قیمت محصول موجب شده است این محصول توجیه اقتصادی برای کشاورزان نداشته باشد و کارشناسان خسارت وارد شده تخریب کشتزار‌های زعفران را بیش از یک میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.

تنها بیان کرد: نیرو‌های کارگر برای چیدن و تمیز کردن هر کیلو گل زعفران ۲۰۰ هزار ریال نرخ تعیین کرده‌اند در حالی که در روز‌های گذشته قیمت هر کیلو گل زعفران در بازار‌های تایباد ۳۰۰ هزار ریال بود ااز این رو جمع آوری این محصول در اراضی کشاورزی سودی برای کشاورزان ندارد.
بیشتر بخوانید هزینه تولید از قیمت زعفران سبقت گرفته است
او تصریح کرد: هم اکنون تایباد با بیش از ۶ هزار و ۸۵۰ هکتار زیر کشت زعفران از قطب‌های تولید این محصول در خراسان رضوی محسوب می‌شود که با روند کنونی و تمایل نداشتن کشاورزان به برداشت محصول زعفران، تولید این محصول امسال در شهرستان تایباد کاهش پیدا کند.

شهرستان تایباد ۴۳ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغی با بیش از هفت هزار بهره بردار دارد که پارسال بیش از ۲۵ تن زعفران خشک در این شهر تولید شد.   انتهای پیام// د.ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زعفران جهاد کشاورزی کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۹۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ضرورت شناسنامه‌دار کردن باغات مازندران گفت: تاکنون ۱۵ هزار هکتار از باغات مازندران شناسنامه‌دار شده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسن رزاقی در همایش باغداران شهرستان قائم شهر، با اشاره به لزوم اطلاع رسانی به باغداران درباره اهمیت شناسنامه کردن باغ و دریافت پروانه کسب و کار گفت: شناسنامه دار شدن باغات در 22 شهرستان مازندران اجرا می‌شود و هم اکنون با همکاری مسئولان و کارشناسان اتاق اصناف کشاورزی مازندران در حال انجام است.

وی افزود: در طرح شناسنامه دار کردن باغات که در راستای تحقق اصل 44 قانون اساسی و با هدف واگذاری فعالیت کشاورزی و باغی به مردم انجام می‌شود، ساماندهی فعالیت باغداران مازندران و تولید محصول سالم که قابلیت صادراتی داشته باشد، اجرا می‌شود.

رزاقی گفت: تاکنون 15 هزار هکتار از باغات مازندران شناسنامه‌دار شدند.

وی تاکید کرد:  پیش بینی می‌شود قبل از برداشت مرکبات امسال در شهریور، باغات مرکبات شناسنامه دار بشوند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: 230 هزار بهره بردار مرکبات در مازندران داریم و در 160هزار هکتار باغات استان سالانه بیش از سه میلیون تن محصول مرکبات برداشت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: میزان تولید در باغات مازندران قابل توجه است و ارتقای کیفیت محصول برای صادرات ضرورتی است که باید به آن توجه شود.

رزاقی گفت: باغداران مازندران با شناسنامه دار کردن باغات می‌توانند در تولید مرکبات نقش ایفا کنند.

وی یادآور شد: عضویت باغداران و کشاورزان در اتاق اصناف کشاورزی هم یک فرصت برای باغداران بوده که می‌توانند در تعیین قیمت عادلانه محصولات مطالبه گری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی