Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترقی گفت: عوامل نفوذی در داخل کشور با همکاری اربابانشان در خارج به دنبال مرتبط کردن مشکلات کشور به ارتباط با آمریکا هستند این در حالی است که تنها 20 درصد مشکلات کشور مربوط به تحریم‌ها و مسائل امور خارجه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا ترقی، معاون سابق امور بین‌الملل حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با صبح توس، پیرامون گره زدن مشکلات کشور توسط برخی افراد به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اظهار کرد: در ابتدای باید ببینیم چند درصد مشکلات کشور به مسائل امور خارجه باز می‌گردد که بر اساس نظر کارشناسان و محققان تنها 20 درصد مشکلات کشور مربوط به تحریم‌ها و مسائل امور خارجه است و باید راه‌حل مابقی مشکلات را در داخل کشور به دنبال گشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عده‌ای از وابستگان به غرب، سرمایه‌داران و شیفتگان ارتباط با غرب در طی این مدت تلاش کرده‌اند که مشکلات کشور مانند گرانی اقلام مصرفی و کمبود کالا را به ارتباط با غرب گره بزنند و این جو روانی را آن‌قدر ادامه دهند که چنانچه نتیجه انتخابات به سمت دموکرات‌ها و نامزد آن‌ها رفت، مشکلاتی را که خودشان پدید آورده‌اند به یک‌باره حل بکنند و این‌گونه وانمود کنند که کلید حل مشکلات در دستان آمریکا است.

ترقی با بیان اینکه عوامل نفوذی در داخل کشور با همکاری اربابانشان در خارج به دنبال مرتبط کردن مشکلات کشور به ارتباط با آمریکا هستند، گفت: بخشی از مشکلات حاکم در بازار مرتبط می‌شود با جو روانی که در بازار توسط سرمایه‌داران، محتکرین و افرادی که اقدام به خرید گسترده سکه، دلار و اجناس کرده‌اند و آن‌ها را دپو کرده‌اند وجود دارد.

معاون سابق امور بین‌الملل حزب موتلفه اسلامی خاطر نشان کرد: این امکان وجود دارد که با روی کار آمدن دموکرات‌ها قیمت دلار و حباب‌هایی که در بازارهای مختلف مانند بازار سکه و ارز ایجاد شده از بین بروند و مشکلاتی را برای بخشی از جامعه ایجاد کند.

وی تصریح کرد: بخشی از ابراز خوشحالی جریان غرب‌گرا در داخل کشور تعمدی و با برنامه‌ریزی قبلی توسط عوامل نفوذی داخلی و عوامل خارجی صورت گرفته است و بخشی از آن به دلیل بار روانی است که به بازار تحمیل‌شده است.

ترقی با تأکید بر اینکه با انتخاب بایدن یا ترامپ هیچ تفاوتی در سیاست خارجه جمهوری اسلامی ایران ایجاد نمی‌شود، گفت: سیاست خارجه جمهوری اسلامی یک سیاست ثابت و مشخص است اما طبیعتاً روش برخورد ما با جمهوری خواهان و دموکرات‌ها متفاوت است همان‌طور که روش آن‌ها در برخورد با جمهوری اسلامی متفاوت است.

معاون سابق امور بین‌الملل حزب موتلفه اسلامی خاطر نشان کرد: در واقع جمهوری خواهان و دموکرات‌ها هر دو لبه یک قیچی هستند از طرف دیگر جمهوری خواهان در مقابله با ما روش سخت را در دستور کار دارند و دموکرات‌ها روش نرم را استفاده می‌کنند از این رو ما نیز باید روش مقابله متناسب با رئیس‌جمهور آینده آمریکا را در پیش بگیریم اما سیاست خارجه ما در مقابل آمریکا تغییر نخواهد کرد لذا تا زمانی که سیاست کلان آمریکا همچنان مقابله با جمهوری اسلامی ایران یا جلوگیری از گسترش هژمونی ایران در منطقه و حتی بر اندازی حکومت جمهوری اسلامی باشد، سیاست کلی ما نیز در مقابل آمریکا تغییر نمی‌کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مشکلات کشور جمهوری اسلامی داخل کشور دموکرات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۹۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: ایرانیانی که نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد، از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند

به گزارش صدی ایران، نشست شورای هماهنگی روسای کارگروه‌های تخصصی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور به ریاست امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و جانشین رییس جمهور در شورایعالی ایرانیان و با حضور دبیران کارگروه‌ها و نمایندگان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذیربط و همچنین رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عصر امروز چهارشنبه در محل وزارت امور خارجه برگزار شد. 

در ابتدای این نشست دبیران کارگروه‌های تخصصی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور گزارش اقدامات و پیگیری‌های خود برای اجرای مصوبات قبلی و اهداف و برنامه‌های آتی را ارائه کردند.

امیرعبداللهیان ضمن پاسداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری و گرامیداشت روز معلم، از تلاش‌های وحید جلال زاده و مجلس شورای اسلامی برای نهایی کردن لایحه قانون حمایت از ایرانیان خارج از کشور و آماده سازی آن برای طرح در صحن مجلس قدردانی کرد.

امیرعبداللهیان با بیان این که رفع مشکلات و پیگیری حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت و تاکیدات مستمر رئیس جمهور است، بر اهمیت برقراری ارتباط دوسویه با ایرانیان خارج از کشور از جمله از طریق رسانه دیجیتال تاکید کرد.

جانشین رییس جمهور در شورای عالی ایرانیان در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر درایت و تصمیم اقتدار آمیز مقام معظم رهبری در تامین حداکثری امنیت ملی گفت: "عملیات غرور آفرین وعده صادق که در چارچوب دفاع مشروع انجام شد، موجب احساس غرور و همبستگی هموطنان ایرانی و ایرانیان خارج از کشور شد و فرصت مطلوبی برای همدلی آحاد ایرانیان در اقصی نقاط جهان فراهم آورده است.

وزیر امور خارجه کشورمان استقبال گسترده هموطنان در تردد وسیع ایرانیان به کشور را نتیجه هماهنگی خوب اعضای شورایعالی ایرانیان و دستگاه‌های مرتبط خواند.

وزیر امور خارجه گفت: ایرانیان معدودی که احیانا تحت تاثیر فضا سازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند.

وزیر خارجه کشورمان با تشکر از توجه رییس مجلس، نمایندگان، کمیسیون امنیت ملی و فراکسیون ایرانیان خارج از کشور، تصویب قانون جامع حمایت از ایرانیان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی را اقدامی راهبردی، مهم و قریب الوقوع دانست.

وحید جلال زاده، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تقدیر از جدیت وزارت امور خارجه در رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور، اظهار داشت مجلس شورای اسلامی در حمایت از ایرانیان خارج از کشور مصمم است.

دبیران کارگروه‌های شورایعالی امور ایرانیان نیز گزارش اقدامات و برنامه پیش روی خود را تشریح کردند.

بیگدلی معاون امور مجلس، ایرانیان و کنسولی وزارت خارجه و سهرابی دبیر شورای عالی ایرانیان خارج از کشور هدف این نشست را تعیین محور‌های نشست آتی شورایعالی ایرانیان خارج کشور به ریاست رئیس جمهور عنوان کردند.

دیگر خبرها

  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه
  • ویدیو/ درگیری جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها به بهانه فلسطین
  • چین، اتهامات دخالت در امور انتخاباتی کانادا را بی‌اساس خواند
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اندونزی
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • امیرعبداللهیان: ایرانیانی که نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد، از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • رایزنی وزیرخارجه استونی درباره کشتی توقیفی در ایران