Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

هریس با نام کامل «کامالا دوی هریس» که تاکید کرده است به عنوان اولین زن در کسوت معاون رئیس جمهوری آمریکا، آخرین زنی نخواهد بود که به این جایگاه دست می یابد، ۲۰ اکتبر ۱۹۶۴میلادی در اوکلند کالیفرنیا به دنیا آمد.

سیاستمداری آمریکایی که در سال ۲۰۱۶ به عنوان سناتور دموکرات به سنای آمریکا راه یافت و اولین دوره سناتوریش از ایالت کالیفرنیا را در این مجلس در سال ۲۰۱۷ آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اولین آمریکایی هندی تبار و دومین زن آمریکایی آفریقایی بود که به عنوان سناتور آمریکایی خدمت کرد.

هریس از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷ دادستان کل ایالت کالیفرنیا بود و نوامبر ۲۰۲۰ به عنوان معاون منتخب رئیس جمهوری با بلیت جو بایدن انتخاب شد.

پدر کامالا که جامائیکایی بود، در دانشگاه استنفورد تدریس می کرد و مادرش دختر یک دیپلمات هندی، محقق در زمینه سرطان بود. مایا خواهر کوچکترش بعدها مدافع سیاست عمومی شد.

والدین هریس زمانی که وی هفت ساله بود جدا شدند و مادرش، دو دختر خود را در برکلی بزرگ کرد.

کامالا در کودکی به کلیسای باپتیست سیاهان و معبد هندوها رفت و دو هویت آسیای جنوبی و سیاهپوستش را در آغوش کشید.

هریس بعدها در زندگینامه اش نوشت: مادرم به خوبی می دانست که دو دختر سیاهپوست را بزرگ می کند، از اینرو مصمم بود که مطمئن شود ما با اعتماد به نفس و به عنوان زنانی مفتخر به رنگ پوستمان بزرگ می شویم.

کامالا در کودکی به هند سفر کرد و به شدت تحت تاثیر پدربزرگش قرار گرفت، فردی که یک مقام دولتی بلندپایه بود که برای استقلال هند می جنگید. مادربزرگش نیز فعالی بود که با سفر به سراسر این کشور به زنان فقیر درمورد کنترل جمعیت آموزش می داد.

 

هریس در مونترال در مدرسه راهنمایی و دبیرستان تحصیل کرد، پس از آنکه مادرش در دانشگاه مک‌گیل کانادا شروع به تدریس کرد و در بیمارستان عمومی این کشور پست محقق سرطان را برعهده گرفت.

کامالا پس از تحصیل در رشته علوم سیاسی و اقتصاد در دانشگاه هُوارد، مدرک حقوق را در سال ۱۹۸۹ از کالج هستینگ دریافت کرد.

وی سپس به عنوان معاون دادستان بخش در اوکلند خدمت کرد و به دلیل سختگیری و جدیت در کارش شهرت کسب کرد، زیرا پرونده های خشونت های جنایی، قاچاق مواد مخدر و سواستفاده جنسی را تعقیب می کرد.

هریس به تدریج ارتقا رتبه یافت و در سال ۲۰۰۴ حرفه وکالت را برعهده گرفت.

یکی از بحث برانگیزترین تصمیمات هریس در سال ۲۰۰۴ روی داد زمانی که وی از پیگیری مجازات اعدام علیه فردی که «اسحاق اسپینوزا» افسر پلیس سانفرانسیسکو را به قتل رسانده بود، خودداری کرد.

وی در سال ۲۰۱۰ به عنوان دادستان کل کالیفرنیا انتخاب شد و در نتیجه اولین زن و اولین آمریکایی آفریقایی تبار نام گرفت که این پست را از آن خود کرده است.

وی پس از روی کار آمدن در سال بعد، استقلال سیاسی را به نمایش گذاشت و برخی فشارهای دولت باراک اوباما رئیس جمهوری وقت آمریکا را رد کرد.

کتاب هریس تحت عنوان «هوشمند در زمینه جنایت» که به همراه «جوآن هامیلتون» به رشته تحریر درآورد، نمونه ای از برخورد با مشکل تکرار جرم جنایی تلقی می شود.

هریس در سال ۲۰۱۲ در کنوانسیون ملی دموکراتیک سخنرانی به یادماندنی انجام داد که باعث ارتقا شهرتش در سطح ملی شد. دو سال بعد با «داگلاس ایمهوف» ازدواج کرد.

 

دوستی اش با باراک اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا به زمان نامزدی اوباما برای سنا در سال ۲۰۰۴ بازمی گردد. هریس اولین مقام برجسته کالیفرنیایی بود که از اوباما در زمان نامزدی برای ریاست جمهوری در سال ۲۰۰۸ حمایت کرد.

کامالا که در سطحی گسترده به عنوان ستاره ای نوظهور در حزب دموکرات درنظر گرفته می شد، برای نامزدی در سنا به منظور در اختیار گرفتن کرسی «باربارا باکسر» که در حال بازنشستگی بود، انتخاب شد.

وی اوایل سال ۲۰۱۵ نامزدی اش را اعلام کرد و در مبارزات انتخاباتی خواستار اصلاحات مهاجرتی و عدالت کیفری، افزایش حداقل حقوق و حمایت از حق باروری زنان شد. وی به آسانی در انتخابات سال ۲۰۱۶ پیروز شد.

هریس پس از روی کار آمدن در ژانویه ۲۰۱۷(بهمن۱۳۹۶)، در کنار وظایف دیگرش شروع به خدمت در هر دو کمیته اطلاعات و قضایی سنا کرد.

وی به دلیل شیوه دادرسی در بازجویی از شاهدان در جلسات دادرسی که اغلب با انتقاد سناتورهای جمهوریخواه همراه بود، شهرت یافت.

هریس ژوئن ۲۰۱۷ توجه خاصی به پرسش هایش از «جف سشنز» دادستان کل آمریکا معطوف داشت که در مقابل کمیته اطلاعات سنا درمورد مداخله ادعایی روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ شهادت می داد. هریس پیشتر از سشنز خواسته بود استعفا دهد.

 

کتاب بیوگرافی هریس تحت عنوان «حقیقت هایی که در خود نگه می داریم: یک سفر آمریکایی»، ژانویه ۲۰۱۹ به چاپ رسید.

اندکی پس از آن اعلام کرد که قصد دارد از حزب دموکرات نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا شود.

هریس از همان ابتدا به عنوان یک رقیب برجسته در نظر گرفته می شد و در جریان مناظره ای با جو بایدن دیگر نامزد دموکرات ها، توجه ویژه ای را به خود جلب کرد.

اگرچه حمایت داخلی حزب از هریس افزایش یافت، سپتامبر ۲۰۱۹ ستاد وی اعلام کرد که به مشکل برخورده است و در نهایت دسامبر همان سال از رقابت انتخاباتی کنار کشید.

کامالا با این حال شهرت خود را حفظ کرد و به مدافعی مطرح در زمینه اصلاحات عدالت اجتماعی پس از قتل «جورج فلوید» شهروند سیاهپوست آمریکایی به دست پلیس سفیدپوست این کشور در سال ۲۰۲۰، تبدیل شد.

تلاش های هریس، منتقدانش در زمان عهده داری دادستان کل ایالت کالیفرنیا را ساکت کرد که گفته بودند وی در رسیدگی به اتهام های مربوط به بدرفتاری پلیس از جمله تیراندازی های مشکوک ناکام مانده است.

با این همه، برخی دیگر استقبال هریس از اصلاحات را مانوری سیاسی برای سرمایه گذاری در زمینه افزایش محبوبیت عمومی در زمینه تغییرات اجتماعی تلقی کردند.

با افزایش بی عدالتی نژادی در آمریکا و تبدیل شدن به موضوعی مطرح در این کشور، بسیاری از دموکرات ها از بایدن نامزد فرضی حزب دموکرات در آن زمان خواستند یک زن آمریکایی آفریقایی تبار را به عنوان معاون خود انتخاب کند.

 

بایدن اوت ۲۰۲۰ هریس را انتخاب کرد. بدین ترتیب هریس نوامبر ۲۰۲۰ اولین زن سیاهپوستی نام گرفت که معاونت ریاست جمهوری آمریکا را برعهده دارد.

هریس همواره گفته که اصلیت نژادی اش او را به فردی مناسب برای نمایندگی افرادی که در حاشیه جامعه هستند، تبدیل کرده است.

حال که دومین فرد قدرتمند آمریکا نام گرفته است، این فرصت را دارد که از داخل کاخ سفید به این گفته خود تحقق بخشد.

جو بایدن با کسب ۲۹۰ رای الکترال در برابر تنها ۲۱۴ رای دونالد ترامپ، به عنوان چهل و ششمین رئیس جمهوری آمریکا انتخاب شد و خانم کامالا هریس نیز به عنوان اولین زن، به عنوان معاون رئیس جمهوری این کشور برگزیده شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کامالا هریس جو بایدن کاخ سفید عنوان معاون ریاست جمهوری رئیس جمهوری دادستان کل انتخاب شد اولین زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۱۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفت: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این سومین دور از گفتگوهای امنیتی دو طرف به شمار می آید.

بر این اساس، مقامات اوکراینی و آمریکایی دور سوم گفتگوها را برای دست یابی به یک توافقنامه امنیتی دوجانبه نهایی بین دو کشور برگزار کردند.

در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری اوکراین آمده است که طرفین در مورد متن پیش نویس توافقنامه امنیتی گفتگو کردند و به پیشرفت قابل توجهی نیز در تدوین مفاد اصلی سند دست یافتند.

گفتنی است که کی‌ یف چند توافقنامه امنیتی ۱۰ ساله با شماری از کشورهای عضو ناتو امضا کرده است. این توافقنامه‌ ها شامل حمایت بلندمدت از اوکراین در مقابل روسیه است.

کشورهای غربی از آغاز درگیری ها میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صدها میلیارد دلار کمک به کی‌یف کمک کرده اند.

به تازگی نیز، «میخائیل اونوفر» معاون فرمانده گردان تیپ ۵ تهاجمی نیروهای مسلح اوکراین در مصاحبه با روزنامه اوکراینسکایا پراودا گفته است که اوکراین به شدت با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی مواجه است.
به گفته وی، پس از اینکه تجهیزاتی صدمه می بیند از قطعات آن برای تعمیر انواع دیگر استفاده می شود.

روز سه‌شنبه نیز «داگلاس مک‌گرگور» مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلم کرد که این نگرانی وجود دارد که حتی پیش از حمله بزرگ روسیه، ارتش اوکراین از نظر نیروی نظامی دچار کمبود شدید شود.

وی دراین‌باره نوشت: ارتش اوکراین هم‌اکنون با کمبود سرباز و نیروی نظامی روبروست وحمله روسیه هنوز آغاز نشده است.

مک‌گرگور با اشاره به اینکه ارتش اوکراین روزانه صدها نیروی نظامی را از دست می‌دهد افزود که اوکراین به فروپاشی کامل نزدیک شده است.

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.

کد خبر 6093682

دیگر خبرها

  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • واکنش کاخ سفید به تسخیر دانشگاه کلمبیا توسط دانشجویان
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • سفرنامه| اولین قبرستان مسلمانان در ایران؛ اینجا جسد مردگان پوسیده نمی‌شود؟/ عکس
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفتگو کردند
  • کاخ سفید: اسرائیل قبل از حمله به رفح نظرات ما را خواهد شنید
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • کاخ سفید : اسرائیل قبل از حمله به رفح نظرات ما را خواهد شنید
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد