Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه اگر قرار است جامعه‌ای سرزنده و پویا داشته باشیم باید فضای شهری مناسبی آماده کنیم گفت: پروژه‌های عمران شهری نیاز به پیوست فرهنگی دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حمید ملانوری صبح امروز در دیدار شهردار و اعضای شورای شهر بیرجند اظهار داشت: فضای مطبوع و مناسب شهری، انرژی شهروندان را چند برابر می‌کند و اثرات مطلوبی بر عملکرد افراد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر اتفاق خوشایندی در شهر می‌افتد، موفقیتی برای شهروندی رقم می‌خورد یا پیشرفتی صورت می‌گیرد، همه متأثر از اقدامات ما و محصول کار جمعی اجتماع است که بخشی از آن به متولیان امر در تأمین نیازهای زیرساختی برمی‌گردد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به صحبت‌های رهبری و تأکید ایشان بر اینکه همه اقدامات باید پیوست فرهنگی داشته باشند گفت: پروژه‌های عمران شهری نیز نیاز به پیوست فرهنگی دارند و شهروندان باید بدانند در قبال خدمتی که به آنها می‌شود چه مسئولیتی دارند و از آن چطور باید استفاده کنند تا بیشترین بهره‌وری را داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان همدان: پیوست فرهنگی پروژه‌ها موضوعی بسیار فراتر از ساخت نمازخانه و نامگذاری‌های فرهنگی استبرنامه‌ها و پروژه‌های عمرانی و علمی در کردستان نیازمند «پیوست فرهنگی» استخراسان‌رضوی|تمامی فعالیت‌های فضای مجازی باید دارای "پیوست فرهنگی" باشد

ملانوری متذکر شد: شهر موجودی زنده است که همراه ما نفس می‌کشد، رشد می‌کند، بیمار می شود و بهبود می‌یابد که همه این حالت‌ها را متولیان امر در حوزه مدیریت شهری پیگیری می‌کنند.

وی ادامه داد: اعتقادم بر این است که یکی از مهمترین حوزه‌های مدیریتی، مدیریت شهری است چرا که در سایه آن، فضا برای سایر فعالیت‌ها آماده می‌شود. 

به گفته وی؛ مدیریت شهری، مثلثی متشکل از شهروندان، پارلمان شهری (شورای شهر) و مدیریت اجرایی (شهرداری)  است که اگر در تعامل با هم و هماهنگ نباشند، توسعه شهر اتفاق نمی‌افتد.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه شهرداری، نهادی عمومی و غیردولتی است تصریح کرد: اینکه شهرداری متکی به درآمدهای خود باشد، بالندگی و سرزندگی شهرداری‌ها را به همراه دارد.

ملانوری افزود: همین موضوع سبب شده که شهرداری و شورای شهر بتوانند بنا به ذائقه شهروندان پروژه تعریف کنند و در قالب آن برای رنگ آمیزی جداول، ایجاد فضای سبز متناسب با هر منطقه، روشنایی معابر تصمیم گیری کنند.

وی تأکید کرد: این تصمیم گیری‌ها باید در قالب مدیریت بومی و متناسب با شرایط منطقه‌ای رقم خورد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به سابقه 6-7 ساله فعالیتش در سمت شهرداری خاطرنشان کرد: متولیان امور شهری باید از نیازهای شهر مطلع باشند، بر اساس نیازهای موجود و سلیقه شهروندان برنامه ریزی کنند و طبق همین برنامه ریزی هم متناسب با ظرفیت شهر، پروژه تعریف کنند.

ملانوری به رشد قابل توجه بودجه شهرداری بیرجند اشاره کرد و گفت: اینکه شهرداری بیرجند توانسته با وجود ساخت و سازهای حداقلی سطح شهر و کم شدن اعتبارات ناشی از پروانه‌های ساختمانی و عوارض این بودجه را محقق کند بسیار ارزشمند است. 

وی ادامه داد: شهرداری باید راهکارهای مناسب‌تری برای درآمدزایی و ایجاد درآمدهای پایدار رقم بزند.

استاندار خراسان جنوبی از نتیجه بازدید خود از شهر بیرجند گفت و با اشاره به سه بخش شمال، جنوب و مهرشهر اظهار داشت: برنامه ریزیی‌های سال‌های گذشته، رشد افقی شهر را به همراه داشته که این موضوع هزینه‌های زیادی را بر شهر تحمیل می‌کند، خدمات رسانی را دشوار می‌کند و از همه مهمتر حاشیه نشینی و تبعات فراوان آن را در پی دارد.

ملانوری با تأکید بر وجود بافت‌های تاریخی و فرسوده موجود در شهر که نیازمند بازسازی و بهسازی است گفت: بخش عمده‌ای از واحدهای مسکونی در توسعه افقی شهر می‌تواند در این بخش‌ها جانمایی شود که هم در زیبایی شهر مؤثر است هم اینکه هزینه خدمات رسانی را کاهش می‌دهد.

وی، اقدامات صورت گرفته در زمینه توسعه بنددره، ایجاد باغ مفاخر، بهسازی پارک جنگلی، تأسیس فرهنگسرا و ... را مطلوب خواند و اظهار داشت: با قوت و انگیزه در کنار شما برای ادامه دادن به اقدامات گذشته خواهیم بود. 

استاندار خراسان جنوبی در زمینه اقدام شهرداری برای ایجاد مرکز بیرجند شناسی هم پیشنهاد داد: برای توفیق هر چه بیشتر این مرکز در برپایی مراسمات و همایش‌ها، برگزاری جلسات خاص و نمایشگاه های ویژه و ... شورای مرکز بیرجند شناسی با ترکیبی غیر دولتی متشکل از افرادی همچون استاندار و شهردار وقت، مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث فرهنگی، چهره‌های فرهنگی شهر و همچنین رئیس دانشگاه بیرجند شکل گیرد.

 ملانوری ، تشکیل این شورا را در پیشبرد اهداف مرکز بیرجند شناسی مؤثر خواند.

در این جلسه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر بیرجند به تشریح طرح‌ها و برنامه‌های در دست اقدام خود پرداختند و از پروژه‌هایی همچون توسعه بند دره، ایجاد مرکز بیرجند شناسی، تأسیس فرهنگسرای شهر، احداث باغ مفاخر و میدان اجتماعات شهر و ...به عنوان برنامه‌های فاخر شهرداری و شورا در این دوره نام بردند.

انتهای پیام/ 252/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار خراسان جنوبی مرکز بیرجند شناسی پیوست فرهنگی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۱۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی پارس ایر به پروازهای خراسان جنوبی پیوست
  • دولت سیزدهم نویدبخش اجرای پروژه‌های شاخص در خراسان جنوبی است
  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • تاکنون تخلفات انتخاباتی خاصی در خراسان جنوبی نداشته‌ایم
  • مردم خراسان جنوبی همیشه در صحنه
  • ۲۸۹ هزار نفر از اهالی خراسان جنوبی واجد شرایط رأی دادن هستند
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند