Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، یوسف بیدخوری معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری گفت: نظارت بر تأسیسات گردشگری به منظور رسیدن به اهداف پیش‌بینی‌شده در ماده ۱۰۰ قانون برنامه ششم توسعه است.

او افزود: واگذاری امور قابل تصدی به تشکل‌های حرفه‌ای تشکیل‌شده توسط وزارت گردشگری در خصوص عدم شمولیت قانون نظام صنفی برای تأسیسات گردشگری، جامعه حرفه‌ای هتل‌آپارتمان داران تشکیل‌شده و جامعه حرفه‌ای مهمان‌پذیران نیز در حال تشکیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی ادامه داد: نرخ نامه اقامت، اغذیه، نوشیدنی‌ها و سایر خدمات آن دسته از تأسیسات گردشگری که جوامع حرفه‌ای گردشگری آن‌ها تشکیل‌شده است با هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و با امضای رئیس تشکل آن‌ها صادر می‌شود، ولی در سایر تأسیسات که جوامع حرفه‌ای آن‌ها تشکیل نشده نرخ نامه با امضا مدیرکل استان صادر می‌شود.بیشتربخوانید پرداخت۵۷۰ میلیارد ریال تسهیلات کرونا به حوزه گردشگری خراسان رضوی


بیدخوری بیان کرد: با توجه به قوانین و مقررات حوزه گردشگری و با توجه به این‌که پروانه بهره‌برداری، نرخ نامه و نظارت در این تأسیسات از سوی اداره کل و جوامع حرفه‌ای انجام می‌شود اتحادیه مهمان‌پذیران و هتل‌آپارتمان داران مشهد هیچ اختیاری برای موارد ذکرشده ندارد و بنابراین اخذ حق عضویت نیز منطقی به نظر نمی‌رسد.

او بابیان این‌که این واحد‌های اقامتی نیازی به دریافت پروانه کسب از این اتحادیه ندارند، تصریح کرد: شرط استفاده از تسهیلات گردشگری ازجمله اعمال تعرفه صنعتی برای مصارف برق، گاز، آب، تسهیلات بانکی صرفاً داشتن پروانه بهره‌برداری معتبر از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی تأکید کرد: برابر اطلاعات دریافتی اتحادیه مهمان‌پذیران و هتل‌آپارتمان داران طی تماس تلفنی و مراجعه حضوری به واحد‌های اقامتی را وادار به اخذ یا تمدید پروانه کسب، کرده است.

بیدخوری اظهار کرد: اتحادیه‌ها برابر ضوابط و مقررات موجود اجازه جلوگیری از فعالیت تأسیسات گردشگری به بهانه نداشتن پروانه کسب را ندارند.

انتهای پیام//ف. غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جاذبه های گردشگری صنایع دستی میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی تأسیسات گردشگری پروانه کسب حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۱۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • تاریخ دقیق صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها مشخص شد
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • استفاده از فلزیاب جرم است؟
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی