Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین  استان سمنان ، مهدی یحیایی در پنجمین جلسه کارگروه حمایت از تولید و نظارت بر گردش کالا در سطح عرضه با اعلام این خبر گفت: تاکنون ۱۲ هزار و ۸۱۳ انبار و مرکز نگه داری کالا در استان سمنان به ثبت رسیده است که بیشترین آن مربوط به واحدهای عمده و خرده فروشی اصناف می باشد.
وی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت اجرای طرح سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا با بیان اینکه پیگیری و نظارت بر تکمیل فرآیند شناسایی انبارها در سطح استان بسیار حائز اهمیت و ضروری می باشد اظهار داشت: از مجموع تعداد انبارهای ثبت شده در سامانه جامع انبارها ،  تعداد ۷۲۰۲ فقره مورد تائید قرار گرفته و ۵۶۱۱ مورد نیز در انتظار تائید می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت استان سمنان تصریح کرد: از مجموع انبارهای ثبت شده در سامانه ، ۱۳۹۲ انبار مربوط به واحدهای صنعتی ، ۳۵۶۶ انبار مربوط به واحدهای کشاورزی ، ۱۵۵۶ انبار و مراکز نگه داری کالا ، ۳۴۳ انبار مربوط به معادن ، ۳۷۳۹ انبار مربوط به اصناف و مابقی بهداشتی و درمانی ، دامی و طیور و غیره می باشد.
وی اظهار داشت: با توجه به ابلاغ دستورالعمل تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا ، کمیته ای بمنظور پیگیری و عملیاتی نمودن اهداف سامانه جامع انبارها در سطح استان با همکاری دستگاه های زیربط جهت صحت سنجی اطلاعات ثبت شده در این سامانه تشکیل شده است.
مهدی یحیایی افزود: تکمیل فرآیند شناسایی انبارها و مراکز نگه داری کالا ، صحت سنجی و اصلاح اطلاعات واحدهای ثبت شده و ثبت ورود و خروج کالا در انبارها و مراکز نگه داری کالا و تنظیم گزارش و برخورد با متخلفان از مهمترین اهداف این دستورالعمل می باشد.

۴۶

کد خبر 1453060

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان سمنان انبار مربوط استان سمنان ثبت شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۱۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد

به گزارش قدس آنلاین، بر اساس تحقیقات صورت گرفته مشخص شد که ۱۳ متهم با وارد کردن غیرمجاز داده‌های الکترونیکی در سامانه گمرکی به وسیله ورود اطلاعات نادرست مربوط به شماره گذرنامه و با سوء استفاده از کدملی و کد فراگیر افراد از طریق دفاتر صدور سیم کارت به عنوان مسافر ورودی هویت های جعلی را ثبت کرده‌اند.

همچنین با وارد کردن اطلاعات شناسه IMEI و مدل و مشخصات تلفن همراه تحت رویه مسافری بدون رعایت تشریفات گمرکی، کد فعال سازی دریافت نموده و بدین صورت دست به اقدامات مجرمانه زده‌اند.

بر این اساس، تعداد ۷ هزار و ۳۳۷ دستگاه گوشی تلفن همراه با ارزش ۲۷۰ میلیارد تومان به صورت قاچاق وارد شده است.

در نهایت با تکمیل تحقیقات در دادسرای یزد، قرار جلب به دادرسی متهمان به اتهاماتی از قبیل مشارکت در قاچاق سازمان یافته و حرفه ای، دسترسی غیرمجاز به سامانه های مخابراتی و جعل رایانه ای صادر شد و پرونده پس از صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا