Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بعد از شکست «دونالد ترامپ» در انتخابات آمریکا و با توجه به این که دو ماه تا تحویل قدرت در این کشور باقی مانده، کارشناسان بهداشت و درمان درباره در پیش بودن روزهای بدتر کرونایی در این کشور هشدار داده‌اند.

به گفته کارشناسان، راه‌بندان سیاسی بوجود آمده در نتیجه انتخابات آمریکا و روزهای پایانی دوره ریاست‌جمهوری کنونی این کشور، در حالی بحران همه‌گیری کرونا در آمریکا را تشدید می‌کند که این همه‌گیری در حال وارد شدن به مرگبارترین مرحله خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته روزنامه انگلیسی «گاردین»، دولت آمریکا با توجه به نزدیک بودن فصل سرما و تعطیلات، همچنان برنامه مشخصی برای مقابله با همه‌گیری کرونا ندارد و به انجام آزمایش و تایید نهایی واکسن امید بسته است.

دکتر «کارلوس دل ریو» رئیس اجرایی دانشکده پزشکی دانشگاه «اموری» در جورجیا در این خصوص گفت: راهبرد (دولت آمریکا) اگر بخواهید در یک کلمه خلاصه کنید «امید» است که راهبرد محسوب نمی‌شود.

به گفته این کارشناسان، با افزایش موارد ابتلا به کووید-۱۹ و وضعیت اقتصادی متزلزل شده و کمک دولتی رو به پایان، عدم پاسخ هماهنگ به همه‌گیری در روزهای باقی مانده از دولت کنونی، پیامدهای جدی به همراه خواهد داشت.

دکتر «مگان رنی» پزشک اورژانس دانشگاه «براون» در تحلیل خود گفت: در حال حاضر به سمت بدترین (مرحله) همه‌گیری پیش می‌رویم. با توجه به آنچه در ماه‌های آتی رخ می‌دهد، میزان شیوع و تلفات در کشور ما به میزان زیادی خواهد رسید.  

به نوشته گاردین، خیزش موارد ابتلا در فصل پاییز در آمریکا نشان داده که این کشور در وخیم‌ترین شرایط ابتلا از ابتدای همه‌گیری قرار دارد. بنابر آمار مختلف، در هفته گذشته، آمریکا به رکورد ۱۰۰ هزار مبتلا در روز رسید که این ابتلاهای جدید از بستری‌های جدید و مرگ‌های جدید خبر می‌دهند. تاکنون بیش از ۲۳۰ هزار آمریکایی بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

دل ریو پیش‌بینی کرد اگر وضع همینطور پیش برود و فاصله‌گذاری اجتماعی و زدن ماسک در آمریکا رعایت نشود، میزان شیوع در این کشور تا تعطیلی روز شکرگذاری به ۲۰۰ هزار مورد در روز برسد.

بنابر این گزارش، نشانه‌های ناخوشایند دیگری هم وجود دارد. موارد ابتلا در خانه‌های سالمندان و مراکز مراقبت از افراد خاص به دلیل گسترش شیوع در جوامع اطراف، در حال افزایش است.

ساکنان این مراکز کمتر از یک درصد جمعیت را تشکیل می‌دهند اما بیش از ۴۰ درصد آمار فوتی‌ها مربوط به این افراد است. به علاوه این که با توجه به سرد شدن هوا و فرا رسیدن فصل تعطیلات، مردم به دورهمی‌های خانوادگی در فضاهای بسته روی می‌آورند.

با توجه به وضعیت اقتصادی بوجود آمده در نتیجه همه‌گیری، «میچ مک‌کانل» رهبر اکثریت سنا ابراز امیدواری کرده برنامه زمانبندی بسته جدید کمکی ویروس کرونا را تسریع کند تا قبل از تحلیف بایدن لایحه آن تصویب شود. اما با توجه به وضعیت سیاسی بوجود آمده و عدم پذیرش شکست از سوی ترامپ، مشخص نیست واکنش وی چه خواهد بود.

بایدن در حالی شب گذشته به وقت تهران، خود را بعنوان رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده معرفی کرد که ترامپ با صدور بیانیه‌ای ضمن نپذیرفتن پیروزی رقیب دموکرات خود در انتخابات ریاست‌جمهوری، مدعی شد او در هیچ ایالتی پیروز نشده و انتخابات فاصله زیادی با پایان دارد.

پیش از آن نیز ترامپ در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، نوشت که خودش با ۷۱ میلیون رأی قانونی، پیروز انتخابات شده اما ناظران آنها اجازه ورود به اتاق‌های شمارش رأی را پیدا نکردند.

ترامپ همچنین در بیانیه‌ای وعده داد که نبرد حقوقی ستاد انتخاباتی وی از فردا (دوشنبه) آغاز خواهد شد و افزود: «تا زمانیکه مردم آمریکا شمارش صادقانه آراء که شایسته آنهاست و دموکراسی طلب می‌کند، به دست نیاورند، آرام نخواهم گرفت».

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: دونالد ترامپ بحران کرونا رئیس جمهور آمریکا انتخابات آمریکا همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۲۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟

اگرچه ایالات متحده کمک‌های تازه‌ای را برای اوکراین تصویب و بریتانیا اخیرا از بزرگترین کمک نظامی‌اش به کی‌یف رونمایی کرد، اما زمان خواهد برد تا اوکراین قدرتش را به واسطه این کمک‌های جدید احیا کند و البته در عین حال کمبود نیروهای اوکراینی نقطه ضعف دیگری برای این کشور در مقابل جنگ با روسیه تلقی می‌شود.

به گزارش ایسنا، به محض آنکه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا لایحه کمک به اوکراین را امضا کرد، ارتش ایالات متحده شروع به ارسال تجهیزات مورد نیاز به خط مقدم کرد. با این حال، بعید است اوکراین بتواند پیشرفت چشمگیری را در مقابل برتری‌های روسیه کسب کند.

روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی می‌نویسد: «رای مثبت کنگره جهت ارسال کمک به اوکراین موجب افزایش روحیه برای کی‌یف شده است اما کمبود نیرو دغدغه‌ای بزرگ و حیاتی برای این کشور قلمداد می‌شود. از طرفی شاید کمک‌های آمریکا انگیزه‌ای برای کشورهای اروپایی ایجاد کند تا کمک‌های خود را به اوکراین افزایش دهند؛ همانگونه که نخست‌وزیر بریتانیا در جریان سفرش به ورشو از یک بسته کمکی نظامی ۵۰۰ میلیون پوندی رونمایی کرد.»

این روزنامه انگلیسی در ادامه می‌نویسد: «اوکراین ابتدا امیدوار بود که کمک‌های واشنگتن در ابتدای سال جاری میلادی به دستش برسد اما ظاهرا انتظار می‌رود سال ۲۰۲۴ همچنان برای اوکراین به معنای حفظ خطوط باشد تا بازپس‌گیری قلمروهایش. هفته گذشته لایحه کمک‌ آمریکا به اوکراین تصویب شد و زمان خواهد برد تا اوکراین وضعیت دشوار خود را که از ماه‌های اول ۲۰۲۴ گریبان‌گیر آن شده، بهبود ببخشد. هم‌چنین یگان‌های جدید باید آموزش ببینند و زمان می‌برد تا اوکراین کاملا از کمک‌های آمریکا بهره‌مند شود.»

فایننشال تایمز با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده می‌نویسد: «کی‌یف شاید برای به رخ کشیدن دستاوردهای نظامی پیش از انتخابات نوامبر ایالات متحده و توجیه این کمک‌ها، تحت فشار قرار بگیرد و آمریکا (دولت جو بایدن) از او دستاوردهای نظامی بخواهد. اما اوکراین همچنان به جذب منابع نیاز دارد و در عین حال با توجه به انتخابات آتی آمریکا و حضور چهره‌ای جمهوری‌خواه نظیر دونالد ترامپ، آینده روند این کمک‌ها به اوکراین مشخص نیست.»

این روزنامه هم‌چنین تاکید می‌کند: «در حال حاضر بهترین راه اوکراین برای تداوم مبارزه با روسیه، ادامه دادن انواع حملاتی است که اخیرا در حال افزایش هستند. طی این حملات از پهپادهای دوربرد علیه پالایشگاه‌های نفت و سایر اهداف با ارزش استراتژیک در روسیه استفاده شده است اما اوکراین نمی‌تواند از موشک‌های دوربرد اتکمز یا موشک‌های کروز سایه طوفان که سوناک در ورشو این هفته وعده داد، برای حمله به اهدافی در روسیه استفاده کند.»

فایننشال تایمز در پایان با اشاره به قدرت روسیه می‌نویسد: «در حالیکه هیچ راه آسانی برای به زانو درآوردن روسیه وجود ندارد، اما شاید در این مسیر نقاط آسیب‌پذیر این کشور فاش شود. از لحاظ انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هم حتی اگر ترامپ پیروز شود، ضمانتی برای خرسندی پوتین ارائه نمی‌دهد زیرا ترامپ احتمالا بخواهد برنامه صلح خودش را در پیش بگیرد.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • هشدار صنعا نسبت به طرح و نقشه‌های واشنگتن علیه یمن
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  • نقش متخصصان داخلی در حراست هوشمند از آسمان کشور ارزنده است
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم نیازمند توجه به مسئله کار و کارگران است
  • آمریکا به معنای واقعی شیطان بزرگ است