Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی در دهمین نشست شورای حمل و نقل و لجستیک بر پیگیری سیاست کاهش قیمت حمل و نقل و افزایش سهم ترانزیت، تاکید کرد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی در دهمین نشست شورای حمل و نقل و لجستیک در سال ۹۹ که در ساختمان دادمان و با تمامی مدیران عامل شرکت ها و سازمان های حمل و نقل به شکل ویدئوکنفرانس برگزار شد، ضمن ابراز رضایت از انجام اقدامات مهم در سیستان و بلوچستان، منطقه چابهار، گفت: اقدامات بازآفرینی شهری بعد از ۴۰ سال در چابهار و در این دوره، بسیار حائز اهمیت بود و رضایت مردم را به دنبال داشت که باید این رویکرد دنبال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه اقدامات و حوزه مسئولیت وزارت راه و شهرسازی، تاثیر مستقیم بر زندگی مردم دارد و بهبود در عملکرد، رضایت اجتماعی را به دنبال خواهد داشت، بر افزایش بهره وری در نظام حمل و نقل و لجستیک تاکید کرد.

عضو کابینه دولت دوازدهم بر رعایت سه نکته کلیدی در نظام حمل و نقل و لجستیک تاکید کرد و افزود: توسعه همه جانبه زیرساخت ها با ارایه کیفی و سپردن پروژه ها به کارآمدان، پاسخگوبودن و رسیدگی به امور مردم و ارایه گزارشی از اقدامات و رویکردهای شرکت ها و سازمان ها در ایام کرونا و ارایه گزارش به رییس جمهور و مقام معظم رهبری در دستورکار قرار بگیرد.

اسلامی درباره توسعه همه جانبه زیرساخت ها و اجرای باکیفیت آنها، توضیح داد: اجرای قاطعانه و مستحکم پروژه های زیرساختی مدنظر مجموعه های وزارت راه و شهرسازی قرار بگیرد. پذیرفته نیست که برخی پروژه ها تا ۲۴ سال یا کمتر از آن به طول انجامیده و تکمیل نشده باشد. هیچکدام از پروژه ها نباید زمانبندی بیش از ۴۰ ماه داشته باشند، زیرا همواره برای انجام پروژه های زیرساختی منابع در اختیار بوده است.

وی بار دیگر بر جلب رضایت مردمی از انجام پروژه ها تاکید کرد و خطاب به مدیران عامل و روسای سازمان ها و شرکت های تابعه وزارتخانه تحت مسئولیت خود، گفت: هم اکنون سرفصل ها و منابع مختلف برای انجام پروژه ها تعریف شده است که باید از طریق آنها منابع انجام و تکمیل پروژه ها تامین شود و نباید در انجام پروژه های زیرساختی تنها به ردیف بودجه بسنده کرد.

تلاش برای جلب رضایت اجتماعی در حوزه های حمل و نقل

اسلامی ضمن قدردانی از معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع وزارتخانه تحت مسئولیت خود، اعلام کرد: لایحه بودجه ۱۴۰۰ وزارت راه و شهرسازی، لایحه مطلوبی است که با آن لایحه باید تلاش مضاعف شود و نسبت به محرومیت زدایی و توسعه و پیشرفت متوازن و همه جانبه اقدام کرد.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: اصلاحات سیاستی، برنامه ای و عملیاتی باید فراگیر در همه سازمان ها، یکپارچه اجرا شود. در ۱۴۰۰ انتظار می رود تا همه سازمان ها، کارآمد، نوآور، خلاق، پیشرو، خدمتگزار و پاسخگو باشند. پاسخگو بودن و رسیدگی به امور مردم و باز کردن گره از زندگی آنها برای ما در دولت حائزاهمیت است.

اسلامی همچنین بر تغییر فرهنگ رفتاری افرادی از جمله مشاوران، پیمانکاران، عرضه کنندگان و خدمات دهندگانی که با وزارت راه و شهرسازی فعالیت می کنند، تاکید کرد و گفت: پیمانکارانی که خوب کار می کنند و درستکار هستند باید مورد احترام باشند و در همکاری مشترک با وزارتخانه، آسیب نبینند.

وی گزارش های ارایه شده توسط شرکت ها و سازمان های تابعه وزارتخانه را در ایام کرونا، مثبت و تاثیرگذار عنوان کرد و از ارایه مجدد آنها در نشست بعدی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

اسلامی گفت: چکیده گزارش سازمان ها و شرکت های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی و دستاوردها در ایام کرونا و ارتباطات با کسب و کارهای فعال حوزه حمل و نقل خدمت رییس جمهور ارایه خواهد شد. همچنین این چکیده به شکل کتاب درآمده و به مقام معظم رهبری تقدیم می شود.

وزیر راه و شهرسازی، سیاست وزارتخانه را افزایش کاهش قیمت حمل و نقل و افزایش سهم ترانزیت برشمرد و افزود: افزایش بهره‌وری در چیدمان نظام حمل و نقل پیگیری خواهد شد و تلاش می کنیم تا بار، سریعتر، ایمن تر، مطمئن تر و با هزینه کمتر جابه شود و به نقاط مصرف برسد. 

وی در عین حال خواستار بازنگری در طرح جامع لجستیک در شرایط کرونایی شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه حمل و نقل راه و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی حمل و نقل و لجستیک انجام پروژه ها همه جانبه سازمان ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۲۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود

به زعم بسیاری از کارشناسان، همسایگان بهترین و در دسترس ترین بازارهای صادراتی و وارداتی هر کشوری محسوب می شوند. از نظر آنان، گسترش روابط با کشورهای همسایه علاوه بر اینکه به لحاظ اقتصادی برای طرفین مزیت دارد، به لحاظ امنیتی و سیاسی نیز حائز اهمیت است.کارشناسان اعتقاد دارند، افزایش روابط تهران با کشورهای منطقه می تواند به ایجاد ثبات سیاسی در منطقه منجر شود و امنیت بیشتری را برای همگان به ارمغان بیاورد.

از سوی دیگر، بسیاری از کارشناسان بر موقعیت ژئوپلتیک کشورمان به عنوان یک فرصت می نگرند و معتقدند باید از این موقعیت به نحو احسنت استفاده کنیم. به زعم آنان، تبدیل شدن به یک هاب منطقه ای انرژی دور از دسترس نیست. می توانیم از طریق به اجرا گذاشتن یک دیپلماسی فعال انرژی و افزایش روابط با همسایگان به این موقعیت دست یابیم.

وزارت نفت طی سال های گذشته نگاه ویژه ای به همسایگان داشته است. به ویژه دولت سیزدهم به جای نگاه به غرب، به بهبود روابط با کشورهای همسایه متمرکز شده است. دیپلماسی در دنیای امروز از اهمیت بالایی برخوردار است. بهبود روابط با همسایگان و افزایش مراودات می تواند بسترسازی ای برای دستیابی به اهداف کشور باشد.

نظرات فریدون عباسی، عضو کمیسیون انرژی مجلس را در خصوص دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم در ادامه می خوانید. عباسی در خصوص دیپلماسی فعال انرژی که دولت سیزدهم در منطقه به اجرا گذاشته است، تصریح کرد: اقداماتی که اخیراً وزارت نفت در زمینه افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به اجرا گذاشته، نشان دهنده فعال شدن دیپلماسی انرژی کشور است که مثبت ارزیابی می شود. این تلاش ها شروع خوبی برای گسترش روابط با کشورهای همسایه به شمار می رود.

وی ادامه داد: قطعاً هر کدام از کشورهای همسایه مشکلاتی دارند. به طور مثال، پاکستان که تلاش داریم خط لوله صلح را با این کشور پیش ببریم، ممکن است در تأمین هزینه های انرژی موردنیازش مشکل داشته باشد. عراق که به عنوان مشتری گازی کشورمان مطرح است، تحت تأثیر سیاست های برخی کشورها مانند آمریکا قرار دارد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: مشکلاتی که در بالا به آن ها اشاره کردیم، نباید ما را از به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال انرژی در منطقه و در مقابل همسایگان بازدارد. باید با در نظر داشتن این مشکلات به سمت گسترش روابط با کشورهای همسایه حرکت کنیم. در نظر گرفتن این ملاحظات در روابط مان با کشورهای همسایه می تواند به ما در پیشبرد بهتر دیپلماسی انرژی کشور کمک کند.

عباسی گفت: سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی نیز سیاست درستی بود که به اجرا گذاشتیم. لازم است به موازات اعمال این سیاست به افزایش تعاملات نظامی خود با کشورهای هدف بپردازیم. به نحوی که به این کشورها در ایجاد ثبات سیاسی در کشورشان کمک کنیم تا زمینه برای مداخله قدرت های دیگر مانند آمریکا در آن ها به وجود نیاید و نوعی امنیت برای سرمایه گذاری خودمان به وجود بیاوریم.

وی ادامه داد: به طور مثال، برنامه ریزی کرده ایم که تا پایان سال جاری میلادی به سهامداری در یک پالایشگاه در سوریه بپردازیم. باید در کنار این سیاست گذاری، برای جوانب امنیتی موضوع نیز چاره اندیشی داشته باشیم. این سیاست را باید طوری پیش ببریم که زمینه را برای امنیت متخصصان ایرانی که قرار است به این کشور بفرستیم، فراهم کنیم. بنابراین، سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات نظامی با کشور هدف پیگیری شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: پیگیری سیاست سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی کشورهایی مانند ونزوئلا و نیکاراگوئه نیز به درستی در دستور کار قرار دارد و موجب تحول بزرگ در بازارهای سنتی ایران و رسیدن به یک بازار تضمینی جدید شده است.. تعامل به این شکل با کشورهای همسو با ایران بسیار مثبت و مهم است. این نکته مهم است که بتوانیم ارتباط با آن ها را به صورت پایدار حفظ کنیم. در این مسیر توانستیم رشد صادرات نفت و رشد درآمدهای ارزی داشته باشیم که کمک بزرگی به رشد اقتصادی کشور نیز داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • امیرعبداللهیان: توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد