Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین؛ این پروژه با مشارکت فولاد سنگان به‌عنوان معین اقتصادی شهرستان خواف و به‌منظور تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در سال جهش تولید و همچنین عمل به مسئولیت‌های اجتماعی پایدار در قالب تفاهم‌نامه طرح مثلث اقتصادی و فرهنگی شهرستان خواف بین شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان، استانداری خراسان رضوی و دانشگاه تهران اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آیین بهره‌برداری از این پروژه که فرماندار و علمای شهرستان خواف و مسئولان فولاد سنگان در آن حضور داشتند، سنجرانی فرماندار شهرستان خواف توفیق خدمت‌گزاری به مردم را افتخاری بزرگ دانست و افزود: یکی از آرزوهای دیرینه مردمان این منطقه توسعه متوازن و پیشرفت همه‌جانبه بود که امروزه با همت مدیرانی شایسته و توانمند و همیاری و هم‌افزایی مردم در حال انجام است.

وی ضمن قدردانی از عملکرد شرکت فولاد سنگان به‌عنوان معین اقتصادی فعال شهرستان خواف گفت: تفکر توسعه‌محور که برمبنای پیشرفت و آبادانی منطقه شکل گرفته، خوشبختانه به برکت حضور افرادی که دانایی را سرلوحه کارها قرار داده‌اند و افق روشنی برای آینده این شهرستان متصورند، با روحیه‌ای جهادی بر این منطقه حاکم است در همین راستا از حضور و حمایت دلسوزانه مدیرعامل فولاد سنگان در منطقه تقدیر و تشکر می‌کنم.

فرماندار خواف طرح توسعه مثلث اقتصادی را راهی میان‌بٌر در توسعه و آبادانی منطقه دانست و اذعان کرد: احداث پل‌های بین جاده‌ای، لایروبی قنات‌ها، لوله‌گذاری آب و انتقال آب شرب برای مردم و... با همیاری ساکنان بومی منطقه از افتخارات این طرح است و ان‌شاءالله در ادامه راه با همین همت و توان کارها به پیش خواهد رفت.

در ادامه، قربانی، مجری طرح مثلث اقتصادی، ضمن قدردانی از حضور مسئولین و مردم فهیم منطقه در این مراسم گفت: مبنای انجام کلیه کارها در طرح‌های توسعه، مردم هستند و تا زمانی که مردم پای کار باشند، این امور با جدیت و همتی مثال‌زدنی به پیش خواهد رفت.

وی وجود نقشه‌ای علمی و استراتژیک ‌محور را اساس کار دانست و گفت: پایلوت طرح توسعه کشور در حال حاضر شهرستان خواف است و با روحیه جهادی که در بین مسئولین و مدیران سراغ داریم، بی‌شک توسعه‌ای فراگیر و متوازن خواهیم داشت و با سرلوحه قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص نگاه توسعه‌محور به اقتصاد مقاومتی، شاهد آبادانی در این منطقه از کشور عزیزمان خواهیم بود.

گفتنی است اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی نقش تعیین‌کننده‌ای در افزایش اعتماد بخش‌های دولتی، خصوصی و مردم بومی منطقه خواف ایفا کرده و علاوه بر اینکه محرکی در زمینه تولید و هم‌افزایی میان بخش‌های مختلف اقتصادی است، به‌خوبی زمینه تسهیل در سرمایه‌گذاری و اشتغال پایدار را برای مردم شهرستان به وجود آورده است.

پربیننده ترین تحلیل جامع بر آهن و فولاد ارفع نگاهی مختصر به صنعت مس کاهش قیمت طلا با تقویت شاخص دلار آمریکا/ شوک دوباره به قیمت فلز گرانبها سودآوری عظیم در سیمان تامین کاهش تقاضا در بازار فلزات گرانبها با نوسان قیمتی/ ثبات بازار در شرایط توقف معاملات

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت فولاد تولید فولاد فولاد مبارکه اصفهان خواف فولاد سنگان قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت شهرستان خواف فولاد سنگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۲۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برنامه راهبردی، عملیاتی و تحولی استان با هدف ارتقا سهم ارزش افزوده، شاخص‌های توسعه انسانی، تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل، تکمیل زنجیره ارزش و تامین، خلق مزیت پایدار، نرخ مشارکت اقتصادی، اعتماد و سرمایه اجتماعی و تعادل‌گرایی در توسعه استان تدوین شده است.

وی افزود: در تهیه و تدوین این برنامه استانداری آذربایجان‌شرقی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سایر دستگاه‌های استان همچنین اتاق بازرگانی‌، صنایع، معادن و کشاورزی استان مشارکت داشتند.

فتح‌زاده تصریح کرد: برخورداری از مدل مفهومی و عملیاتی، چارچوب روش شناسی، قابلیت سنجش‌پذیر مولفه‌های مطرح شده در برنامه، تدوین و ارائه برنامه تحولی توسط دستگاه‌ها، ترسیم برنامه زمانی پایش و ارزیابی و تحقق اهداف برنامه، نگاه سیستمی در تدوین اجزای برنامه و قابلیت محاسبه داده-ستانده و ارزش به تفکیک بخش‌های کلان اقتصادی، شیوه‌های تامین منابع و الگوی مشارکت بخش خصوصی و عمومی در اجرای برنامه وجه تمایز این برنامه می باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: ارائه ساختار برنامه تحولی توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی در حضور استاندار و سایر اعضای شورای برنامه‌ریزی و تصویب ساختار برنامه در شورای برنامه‌ریزی به عنوان بالاترین نهاد در تسهیل‌گری توسعه، به برنامه ضمانت اجرایی بخشیده است.

این مسؤول اعلام کرد: با اجرا و پایش این برنامه در طول سال، شاهد تحقق رشد اقتصادی و ارتقا سهم ارزش افزوده استان در کل کشور تا پایان سال خواهیم بود.

کد خبر 6093369

دیگر خبرها

  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • به فکر تلفات تصادفات در جاده تایباد ـ خواف باشید