Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود گرگیج روز یکشنبه در بازدید از نخلستان‌های پیارم حاجی آباد افزود: تغذیه و اصلاح باغ‌ها و کنترل آفت‌ها و بیماری‌ها از جمله علت‌های افزایش تولید محصول امسال است.

وی بیان داشت: برداشت خرمای پیارم از ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار نخلستان‌های شهرستان حاجی آباد از آخر مهرماه امسال آغاز و تا آخر آذرماه ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهارداشت: ۶۰ درصد محصول برداشت شده به کشورهای اروپایی، آمریکا، آسیای میانه، استرالیا و کانادا فرستاده می‌شود.

گرگیج ادامه دارد: خرمای پیارم که به خرمای شکلاتی معروف است، به علت خشک و قابل نگه‌داری در مدت طولانی، طرفداران زیادی دارد.

شهرستان حاجی آباد به علت داشتن آب وهوای گرم و خشک مهم‌ترین منطقه کشت پیارم در کشور است، منطقه تزرج، شهدادی و بخش مرکزی از مهم‌ترین مناطق کشت خرمای پیارم در شهرستان حاجی آباد است.

برداشت خرما در هرمزگان با خرمای آل مهتری از اول خرداد آغاز می‌شود و با برداشت پیارم به پایان می‌رسد.

۵۵ نوع خرما درهرمزگان تولید می‌شود که ۲۰ رقم آن تجاری است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی برداشت محصول هرمزگان حاجی آباد خرما صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی برداشت محصول هرمزگان حاجی آباد خرما صادرات غیر نفتی وزارت جهاد کشاورزی برداشت محصول هرمزگان حاجی آباد خرما صادرات غیر نفتی اخبار کنکور حاجی آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۳۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارگیری روزانه ۲۰ تن برگ انگور از خلیل‌آباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی خلیل‌آباد با بیان اینکه باغداران خلیل‌آبادی هر سال در این فصل که برگ‌های انگور پهن شده و قابل چیدن است برای استفاده بهینه از محصولات باغی این برگ‌ها را می‌چینند.

محمود شبان افزود: به علت ارزش دارویی و غذایی برگ مو و افزایش متقاضی آن در بازار‌های داخلی هر سال میزان برداشت آن بیشتر می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه برگ‌های انگور چیده شده بعد از بسته‌بندی به سایر شهرستان‌های استان و خارج از استان ارسال می‌شود گفت: برگ انگور برای تهیه دلمه و سایر صنایع مانند کنسرو برگ و استفاده دارویی به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی خلیل‌آباد با اشاره به اینکه هر سال با آغاز کار برداشت برگ درخت مو در خلیل‌آباد، کار پخت دلمه‌های خوشمزه به همت کدبانو‌های شهرستان هم رونق می‌گیرد، افزود: برداشت برگ مو علاوه بر درآمدزایی برای باغداران خلیل‌آباد، در هوادهی و تابش مستقیم خورشید به خوشه‌های انگور و رسیدن دانه‌ها تأثیر دارد.

شبان با بیان اینکه برداشت و بسته‌بندی برگ باعث ایجاد اشتغال در روستا‌ها به مدت ۵۰ روز و در هر روز ۸۰۰ نفر شده است گفت: چیدن برگ درخت انگور باعث توزیع صحیح و منظم مواد غذایی در اندام‌های بوته مو و به منظور تهویه بیشتر و جلوگیری از فعالیت سفیدک و پوسیدگی خوشه می‌شود.

دیگر خبرها

  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • گرده افشانی ۲ هزار و ۴۵۰ هکتار از نخلستان های خفر
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بندناف نوزاد در هرمزگان
  • بارگیری روزانه ۲۰ تن برگ انگور از خلیل‌آباد
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان
  • زنجیره ارزش راهبردی خرمای خوزستان از نقاط قوت نمایشگاه ایران اکسپو
  • ببینید | درخواست فوری شهردار حاجی‌آباد پس از وقوع سیل؛ اوضاع خراب است!
  • ببینید | درخواست فوری شهردار حاجی‌آباد از مردم؛ اوضاع خراب است!
  • سیل آرزوی ۱۲ ساله دانش‌آموزان زیرکوهی را با خود برد/ ارتش به داد کنکوری‌ها رسید +فیلم