Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، در ادامه این مقاله آمده است: به نظر می رسد تمام فکر و ذکر دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا، جدا کردن این کشور از چین بوده است، تعرفه هایی که آمریکا در طول سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ میلادی علیه کالاهای چینی وضع کرد اولین تلاش های دولت ترامپ در این مسیر بود که با همه گیری ویروس کرونا این تلاش ها علیه چین هم در کلام و هم در عمل شدت پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت آمریکا همچنین اجرای «ابتکار شبکه پاک» را پیشنهاد داده است که هدف از آن حذف چین از سکوهای خرده فروشی آنلاین، اپلیکیشن ها، سیستم های ابری، اپراتورهای اینترنتی و شبکه های فیبر نوری بستر دریای آمریکا و چین بوده است.

چاینا دیلی نوشت که تلاش برای جدا کردن آمریکا از چین از جمله تحمیل تعرفه های بیشتر روی کالاهای چین و فراخوان تجار آمریکایی برای بازگشت از چین به آمریکا و یا تغییر مکان فعالیت این تجار به سمت آمریکا، همگی بی فایده بوده اند زیرا صادرات کالاهای چینی به آمریکا در طول سه ماهه اول سال جاری میلادی در مقایسه با دوره مشابه در سال ۲۰۱۷ میلادی یعنی قبل از تحمیل تعرفه بر کالاهای چینی توسط آمریکا، ۳ درصد افزایش داشته است.

در حقیقت، صادرات چین به آمریکا در ماه ژوئیه، اوت و سپتامبر سال جاری به ترتیب ۱۵.۶، ۲۲.۴ و ۱۹.۴ درصد در مقایسه با دوره های مشابه سال گذشته افزایش داشته و ارزش متوسط صادرات ماهانه چین به آمریکا به رقمی معادل ۴۴.۱۶ میلیارد دلار رسیده که به معنای افزایش ۱۵ درصدی در مقایسه با سال ۲۰۱۸ میلادی است.

علاوه براین، در سال گذشته میلادی نیز کامپیوترهای تولید سرزمین اصلی چین و کالاهای الکترونیکی چینی ۳۷.۶ درصد از کل بخش واردات این نوع محصولات به آمریکا را تشکیل داد؛ واردات قطعات و دستگاه های الکترونیکی از چین به آمریکا نیز ۳۴.۱ درصد گزارش شد که این میزانی معادل کل حجم ترکیبی واردات این نوع کالاها از مکزیک، ژاپن و آلمان به عنوان دومین و سومین و چهارمین تامین کنندگان بزرگ آمریکا بوده است.

چاینا دیلی با تاکید بر اینکه احتمال تغییر در این الگو بعید است و اشاره به الگوی تجارت مثلثی ایجاد شده میان چین، ویتنام و آمریکا نوشت: بعد از اینکه واشنگتن جنگ تجاری خود علیه پکن را به راه انداخت، واردات آمریکا از ویتنام روندی افزایشی گرفت و این توهم ایجاد شد که آمریکا یک تامین کننده قابل اعتماد و جایگزین برای چین پیدا کرده است اما حقیقت این است که بخشی از افزایش عرضه ویتنام به آمریکا از چین سرچشمه می گیرد.

داده های وزارت بازرگانی آمریکا نشان می دهد که واردات این کشور از ویتنام در طول نیمه اول سال ۲۰۲۰ میلادی، در مقایسه با ۳۰.۴۴ میلیارد دلار سال گذشته با ۸.۵ درصد رشد، به ۳۳.۰۳ میلیارد رسیده است علاوه براین، داده های گمرکی چین نیز نشان می دهد که صادرات این کشور به ویتنام در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ میلادی ۱۲.۳ درصد در مقایسه با سال گذشته رشد داشته و از ۶۹.۵۷ میلیارد دلار به ۷۸.۰۲ میلیارد دلار رسیده است.

داده های آمریکا همچنین نشان می دهد که واردات این کشور از ویتنام در طول سه سال منتهی به ژوئن سال ۲۰۲۰ میلادی، ۴۷.۷ درصد افزایش داشته است در حالی که داده های گمرکی چین حاکی از آن است که در طول ۳ سال منتهی به سپتامبر سال ۲۰۲۰ میلادی، صادرات چین به ویتنام ۵۶.۴ درصد افزایش داشته است.

بنابراین، باید گفت که ویتنام در حال واردات قطعات و مواد از چین است و نهایتا آنها را به عنوان کالاهای نهایی پردازش می کند و به آمریکا می فرستد؛ به عبارت دیگر، تلاش های دولت آمریکا برای جدا کردن این کشور از چین تاثیر چندانی به همراه نداشته است.

علاوه براین، با وجود شیوع همه گیری کرونا، شرکت های آمریکایی نه تنها چین را ترک نکرده اند بلکه سرمایه گذاری خود در این کشور را افزایش داده اند؛ شرکت های آمریکایی فقط در یک دوره ژانویه تا ژوئیه سال جاری، در ۸۶۰ شرکت جدید چینی سرمایه گذاری کرده اند آن هم به این دلیل که تجار آمریکایی چین را به عنوان «پناهگاهی امن» برای سرمایه خود تلقی می کنند.

چاینا دیلی در پایان با اشاره به مقاله  «آسیا تایمز» که نوشته بود درحالیکه آمریکا در حال بررسی جدایی از چین است، به نظر می رسد که سناریوی واقعی این باشد که آسیا در حال جدا کردن خود از آمریکا است، نوشت: با توجه به لابی شرکت های « Qualcomm»، « Intel» و ... آمریکا برای تغییر سیاست جداسازی دولت ترامپ از چین، باید گفت که سیاست جداسازی کلی روابط اقتصادی و زنجیره های تامین بین آمریکا و چین امکان پذیر نیست.

منبع: روزنامه چاینا دیلی برچسب‌ها دونالد ترامپ چین روزنامه چاینا دیلی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ چین روزنامه چاینا دیلی دونالد ترامپ چین روزنامه چاینا دیلی اخبار کنکور سال ۲۰۲۰ میلادی چین به آمریکا افزایش داشته میلیارد دلار کالاهای چین چاینا دیلی سال گذشته جدا کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۴۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۴ درصد افزایش به ۲۳۳۷ دلار و ۹۶ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت طلا برای سومین روز پیاپی افزایش یافته و تا حدود 2340 دلار بالا رفته است. بالا رفتن ارزش دلار آمریکا مانع افزایش بیش از حد قیمت طلا می‌شود، چون خرید آن را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گرانتر می‌کند. اما هنوز هم عامل تاثیرگذار بر قیمت فلزات گرانبها سیاست‌های سختگیرانه پولی فدرال رزرو آمریکاست.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.24 درصد افزایش به 2337 دلار و 96 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش 0.20 درصدی به 2347 دلار و 20 سنت رسیده است.

وزارت بازرگانی آمریکا در روز پنجشنبه اعلام کرد تورم در این کشور بیش از حد انتظار در سه ماهه اول سال جاری میلادی افزایش یافته است. این به معنای بالا رفتن احتمال به تعویق افتادن کاهش نرخ بهره فدرال رزرو است.

قیمت جهانی طلا امروز 1403/02/07

نرخ بالای بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

طبق گزارش وزارت بازرگانی آمریکا، بزرگترین اقتصاد دنیا 1.6 درصد در سه ماهه اول نسبت به سال گذشته رشد داشته که ضعیف‌ترین رشد اقتصاد از اواسط 2022 است. نرخ تورم هم در سه ماهه اول 3.7 درصد بوده که بالاتر از هدف 2 درصد بانک مرکزی است و باعث می‌شود فدرال رزرو نرخ بهره را برای مدت طولانی‌تری بالا نگه دارد.

سود اوراق قرضه 10 ساله خزانه‌داری آمریکا هم به بالاترین رقم طی 5 ماه گذشته رسیده است که می‌تواند مانع بالا رفتن قیمت طلا شود.

این عوامل به همراه تشدید تنش‌ها در خاورمیانه، تمایل برای خرید طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن را پایین آورده و مانع افزایش بیش از حد قیمت آن می‌شود.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 0.35 کاهش به 27 دلار و 54 سنت رسید و پلاتین با یک کاهش 0.20 درصدی 917 دلار و 4 سنت معامله می‌شود.

انتهای پیام/52

دیگر خبرها

  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • خیزش دانشجویی در آمریکا از ویتنام تا غزه
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • آمریکا بعد از جنگ ویتنام چنین اعتراضانی ندیده است/ ادامه اعتراضات تا توقف کشتار در غزه
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • شهید آمریکایی راه مشروطه کیست؟! + فیلم
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
  • جنبش‌های دانشجویی در آمریکا از جنگ ویتنام تا غزه/اهمیت جنبش کنونی
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت