Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترفندهایی برای غلبه بر تنبلی در زندگی و کار

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک ، تنبلی چیست ؟ این میل به تنبل بودن است، که هیچ کاری انجام ندهید و در برابر تلاش مقاومت کنید این حالت تنبلی ست که اجازه می دهد همه چیز همان طور که هستند بماند.گاهی اوقات ، از اینکه کمی بعد از کار سخت چند ساعته یا زمانی که در یک روز بسیار سرد در حال استراحت هستیم لذت می بریم با این حال اگر این وضعیت زیاد اتفاق بیفتد، باید فکری در مورد آن کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای انجام دادن کارهای روزمره، به طور موثر کار ، زندگی کنید و به موفقیت برسید، بایدبا نکات ساده و موثر این بخش  یاد بگیریم چطور بر تنبلی غلبه کنیم.

نکات ساده برای غلبه بر تنبلی

:کارها را به کارهای کوچک تر تقسیم کنید

ما اغلب از انجام کارها اجتناب می کنیم چون آن ها را خیلی بزرگ، بیش از حد خسته کننده، و زمان بر می بینیم.تقسیم کردن کارها به چند کار کوچک تر می تواند این مشکل را حل کند. پس، هر کدام از آن ها خیلی سخت یا ترسناک به نظر نمی رسند. به جای انجام یک کار بزرگ، یک سری وظایف کوچک داریم که به تلاش زیادی نیاز ندارند.این رویکرد نه تنها می تواند به کارها بلکه به اهداف و هر چیز دیگری که باید انجام دهیم اعمال شود بیشتر تنبلی و مقاومت درونی که اغلب تجربه می کنیم را ذوب می کند.

 غلبه کردن بر تنبلی با این روش های کاربردی  استراحت، خواب و ورزش داشته باشید:

در برخی موارد، تنبلی دلیل خستگی و کمبود انرژی است. اگر این مساله در مورد شما صادق است، باید استراحت و خواب کافی داشته باشید و همچنین ورزش کنید و هوای تازه استشمام کنید

برای غلبه بر تنبلی انگیزه داشته باشید :

در برخی موارد، دلیل تنبلی کمبود انگیزه است. می توانید انگیزه خود را از طریق تجسم کردن و تفکر در مورد اهمیت انجام تکلیف و یا به دست آوردن هدف ، تقویت کنید.

تصویری از آنچه می خواهید باشید را بسازید:

اغلب بر روی فردی که می خواهید باشید، اهدافی که می خواهید به دست آورید، و زندگی ای که می خواهید تمرکز کنید چون می تواند به ما انگیزه عمل کردن را بدهد.

بهترین روش ها برای غلبه کردن بر تنبلی  برای غلبه کردن بر تنبلی به منافع فکر کنید:

به منفعت هایی که به دست می آورید فکر کنید اگر بر تنبلی خود غلبه کنید و به جای آن که به مشکلات و یا موانع فکر کنید ، دست به کار شوید. با تمرکز بر سختی انجام کارها، منجر به سرخوردگی، اجتناب از تنبلی می شود. مهم است ذهن و توجه خود را به منافع معطوف کنید نه به مشکلات.

به عواقب تنبلی فکر کنید :

به این فکر کنید که چه اتفاقی خواهد افتاد اگر تسلیم تنبلی شوید و کار یا تکلیف خود را انجام ندهید. فکر کردن در مورد عواقب تنبلی نیز می تواند شما را وادار به اقدام کند.

برای غلبه بر تنبلی یک کار در یک زمان انجام دهید:

تمرکز بر انجام یک کار در یک زمان. اگر احساس می کنید که کار زیادی دارید، احتمالا به جای غلبه بر تنبلی، احساس درماندگی و تنبلی می کنید.

چگونه بر تنبلی غلبه کنیم؟ تجسم کنید تا بر تنبلی غلبه کنید:

قوه تخیل شما تاثیر زیادی در ذهن، عادات و عمل تان دارد. خودتان را به آسانی، با شور و اشتیاق در حال انجام وظیفه تصور کنید. این کار را قبل از شروع با یک کار یا هدف انجام دهید ، و همچنین زمانی که احساس تنبلی می کنید ، یا زمانی که ذهن تان خسته است آنچه را که انجام می دهید رها کنید.

برای غلبه کردن بر تنبلی تاییدها را تکرار کنید:

به خود بگویید می توانم هدف خود را به انجام برسانم . " انرژی و انگیزه لازم برای اقدام و انجام هر کاری که بخواهم و یا باید انجام دهم را دارم ."" انجام کارها من را قوی تر می کند ."

برای غلبه بر تنبلی به کارها مثل ورزش نگاه کنید :

هر کار را به عنوان ورزش در نظر بگیرید تا شما را قوی تر، مصمم تر کند.

غلبه بر تنبلی با ورزش کردن  تا حد ممکن کارها به تعویق نیندازید :

از تعویق انداختن کارها اجتناب کنید که نوعی تنبلی است. اگر کاری دارید که باید انجام دهید، چرا همین حالا این کار را انجام نمی دهید چرا اجازه می دهید عقب بیفتد ?

برای غلبه بر تنبلی از افراد موفق یاد بگیرید:

به افراد موفق نگاه کنید و اینکه چطور اجازه نمی دهند تنبلی وارد زندگی شان شود . از آن ها یاد بگیرید، با آن ها صحبت و ارتباط برقرار کنید .غلبه بر عادت تنبلی ، از طریق یک سری فعالیت های روزمره به دست می آید، زمانی که انتخاب می کنید به جای ساکن ماندن ، فعالیت کنید. هر بار که بر تنبلی خود غلبه می کنید، قوی تر می شوید. هر زمان که می خواهید عمل کنید ، توانایی خود برای برنده شدن ، رسیدن به اهداف و بهبود زندگی خود را افزایش می دهید.

برای غلبه بر تنبلی با خودتان مهربان باشید.

وقتی احساس می کنید شاید این اواخر خیلی تنبل بوده اید و سعی می کنید خودتان را در این مورد شکست دهید امیدوار باشید این کار باعث می شود شروع به اقدام کنید.بعضی وقت ها این اتفاق می افتد. اما متوجه شده ام شماتت خودتان اغلب منجر به احساس افسردگی و شکست می شود. و بنابراین به نظر می رسد انگیزه کمتری برای رفتن و به تعویق انداختن آن وجود دارد ، زیرا به نظر می رسد نقطه کمی برای تلاش کردن وجود دارد.

مهربان بودن با خود  به طور موقت مسیرهای فرار را مسدود کنید:

فقط نشستن در مقابل کامپیوتر و تلاش برای انجام کامل کار برای 5 یا 20 دقیقه ممکن است منجر به هیچ کار مهمی نشود.اگر آن چیزهایی که معمولا باعث به تعویق انداختن کارهایتان می شود را کنار بگذارید کارها با نظم بیشتری پیش می رود.

پس از خود بپرسید:معمولا به جای انجام کار از کجا فرار می کنم ؟

بنابراین تلفن را در حالت سکوت قرار دهید و وقتی کار می کنید آن را در انتهای دیگر خانه قرار داده. با تنظیم این مانع فیزیکی کوچک ، از دام تلفن دوری کنید شاید 95 ٪ مواقع.

مشغله زندگی خود را کم کنید :

زمانی که زندگی تان بیش از حد شلوغ است ممکن است شما را خسته کرده و با تنبلی کارها را به تعویق بیندازید و فقط به تلویزیون و یا گوشی هوشمند خود نگاه کنید.کارهای مهمتر را در الویت قرار دهید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خانواده تنبلی زندگی برای غلبه بر تنبلی انجام کار فکر کنید یک کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۵۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
با حضور صابر جعفری کافی‌آباد رئیس مرکز طرح‌های ملی، سجاد یاهک معاون مرکز طرح‌های ملی، سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۰ صبح
در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد.

در ابتدا جعفری کافی اباد با اشاره به اینکه دو سال است مسئولیت دفتر طرح‌های ملی را برعهده دارد، درباره تحولات ساختاری و فنی مرکز گفت: یک دهه ما شاهد رکود در تولید و مدیریت داده‌های سیاست گذاران ذی ربط بودیم و حال این روند احیا شده و این اتفاق نتیجه شجاعت دولت جدید و همکاری پژوهشگاه بوده است.

وی با تشریح شرایط گذشته فعالیت‌های دفتر طرح‌های ملی بویژه در شرایط کرونا، عنوان کرد: حضور پررنگ دفتر این روز‌ها در شورا‌های ملی مشهود است و کل پروسه طرح‌ها در داخل خود وزارتخانه انجام می‌شود. زمان بررسی طرح‌ها هم از سه ماه به دو تا سه هفته تقلیل پیدا کرده و مبلغ فعالیت‌های پژوهشی پرسشنامه‌ها هم کمتر شده است.

وی درباره تغییرات فنی بنیادین دفتر طرح‌های ملی گفت: ما به شیوه نظام‌مند پرسشنامه‌ها را در این دوره کار می‌کنیم. یکی از معضلات نشست‌های افکارسنجی، عدم پاسخگویی است که در سال‌های اخیر زیاد شده، شیوه‌های ساده انگارانه‌ای در این رابطه وجود داشت، اما باز با اهتمام تیم، گزارش تفصیلی کیفی هم ما ارائه می‌دهیم. بنظرم بازگشت همه طرح‌های ملی به درون وزارت مهمترین اتفاق دو سال اخیر است که باعث کیفیت داده‌ها شده است.

وی درباره فعالیت‌های در دستور کار مرکز هم توضیح داد: زمانی ما در مرکز مستقر شدیم، شش پیمایش ملی معوق داشتیم، تلاش کردیم اینها معلق نشوند و به رغم مشکلات بودجه‌ای آنها را هم راه اندازی کنیم. از پیمایش‌های مهم ما نگرش‌های ایرانیان نسبت به مهاجران افغانی بود که توسط شبکه ملی خودشان ارائه شد. پیش از نوروز هم ما طرح ملی سبک زندگی ایرانیان را راه اندازی کردیم و پیمایش بعدی دستور کار همین خواهد بود.



وی اظهار داشت: الان علاوه بر پیمایش تلفنی همین پژوهشگاه همکاران من در ۳۱استان و روستا‌ها پیمایش وضعیت استفاده از شبکه‌های مجازی و ابعاد زندگی کاربران در حال انجام است. تلاش داریم تااخر همین هفته مرحله جمع اوری داده‌ها انجام و سپس هویت ملی ایرانیان با اجرای دکتر انتظاری را با مدیریت طرح‌های ملی در دستور کار بگیریم. پیمایش دیگر طراحی نقشه خلقیات ایرانیان با اجرای دکتر صبوریان انجام می‌دهیم. پیمایش دیگر آرزو‌های جوانان با اجرای دکتر حدادی صورت خواهد گرفت.

جعفری توضیح داد: بالغ هشتاد نظرسنجی از پژوهش‌های کرونا، ارز ترجیحی، خدمات فرهنگی شهرداری، منزلت هیئت بین ایرانیان، سواد ادبی و امید اجتماعی ایرانیان در دستور کار است و کنار اینها هم دستور کار مدونی طراحی شده مثل پیمایش‌هایی با عناوین سنجش وضعیت فرهنگ عمومی ایرانیان، سواد تاریخی ایرانیان، سواد فرهنگی و ... امسال انجام خواهد شد.

در ادامه دکتر یاحک نیز در صحبت‌هایی گفت: برخی پیمایش‌ها سابقه چندین دهه دارد و اینها باید تکرار شود و یکی از ماموریت‌های پژوهشگاه این است که باید به نیاز‌های پژوهشی پاسخ دهد. خوشبختانه این مهم انجام و ریل گذاری خوبی صورت گرفت.

وی اظهار داشت: اجرا و گرداوری داده‌ها مهمترین بخش یک پژوهش است و اگر این مخدوش باشد، مسیر غلط پیش رو قرار می‌دهد پس دفتر طرح‌های ملی خیلی تلاش کرد تا نظارت قوی و گرداوری با راهوری خود مرکز انجام شود. الان خانواده یکی از مسائل مهم ما است، اما ما شاهد هستیم که خیلی در این عرصه نهاد‌ها و مراکز کار و پژوهشی نمیکنند الان دفتر طرح‌ها چند طرح در این رابطه در دستور کار دارد.

جعفری در بخش پرسش و پاسخ در ارتباط با پژوهش های امنیت شغلی و مرجعیت اصناف درباره سیاست‌های محرمانگی پژوهش‌ها توضیح داد: داده مهمترین بحث حکمرانی است وقتی راجع به سیاست صحبت می‌کنیم باید خیلی مراقب باشیم که رایگان اینها را در اختیار دیگران قرار ندهیم. البته نرخ وجود داده‌هایی در سطح محرمانگی خیلی محدود است شاید کمتر از پنج درصد داده‌ها مشمول این سیاست می‌شوند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا مبنی بر عملیاتی شدن پژوهش‌ها در سطوح اجتماعی، سیاسی ،‌اقتصادی و فرهنگی گفت: وقتی یک دولت اساس سیاست گذاری‌های حوزه‌هایش را پژوهش و کرنش به علم می‌گذارد شاید هم در کوتاه مدت اثرش را نبیند اما باز هم باید امیدوار بود چون می‌خواهد کار کند و این ارزیابی‌ها نوید پیوست‌های علمی و امیدواری برای اثرگذاری در جامعه را می‌دهد ما در خیلی ساحت‌ها ورود به عرصه عملی کردیم در همین پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌ها مجلدی بیرون آمده که داده‌هایش همه مشخص است .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گفتمان «شهر زندگی» نظام معنایی را منظم می‌کند
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران
  • اجرای طرح سرکشی از تاکسی‌های شهرکرد
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • اطمینان توخل: نمی‌دانم چطوری اما گنابری به رئال مادرید گل خواهد زد!
  • ۶ خطه شدن دو آزادراه در اصفهان/ ایمنی در همه کارها اولویت دارد