Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، این ویروس عمدتا بین افراد گسترش پیدا می‌کند. همچنین بارش باران و برف ممکن است ردپای ویروس را روی نیمکت ها یا سایر اشیا در فضای بیرون رقیق کند اما این باور وجود ندارد که انتقال ویروس از روی سطوح از عوامل اصلی گسترش این بیماری همه‌گیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

به گفته محققان در عوض این نگرانی در مورد سرمای هوا وجود دارد که درجه حرارت پایین باعث می شود مردم بیشتر در محیط های بسته به ویژه اماکن شلوغ حضور داشته باشند و شرایطی برای گسترشِ آسان‌تر ویروس فراهم شود.

مطالعات نشان داده که درصد قابل توجهی از میزان شیوع کروناویروس در میان اعضای خانواده اتفاق می افتد که افراد از فضاهایی مانند آشپزخانه و حمام به طور مشترک استفاده می‌کنند.

همچنین سازمان جهانی بهداشت و دیگر سازمان‌های مرتبط هشدار داده‌اند که در فضاهای داخلی با تهویه نامطلوب، انتقال ویروس به راحتی انجام می‌شود زیرا کروناویروس می‌تواند در هوا پخش شود و ذرات عفونی ممکن است برای چند ساعت در هوا معلق بمانند.

کروناویروس اغلب در فضاهای باز منتقل نمی‌شود زیرا هوای تازه، ذرات ویروس را پراکنده می‌کند و در عین حال افراد نیز راحت‌تر می‌توانند فاصله فیزیکی خود با دیگران را حفظ کنند. با این حال کارشناسان هشدار می‌دهند که حضور طولانی مدت افراد در محیط های باز بدون داشتن ماسک هم گسترش کروناویروس را امکان پذیر می‌سازد.

به گزارش ژاپن تودی، کارشناسان سلامت معتقدند بهترین راه برای جلوگیری از انتقال ویروس استفاده از ماسک در محیط های عمومی، رعایت فاصله حداقل دو متر از دیگران و شستن مرتب دست‌هاست.

پربیننده ترین آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۸/۲) آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۸/۴) آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۸/۶) آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۸/۹) آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۸/۸)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا کرونا بیماری کرونا انتقال کرونا کووید ۱۹ قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت آخرین آمار کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۵۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • شکست سامانه پدافند هوایی آمریکا در مقابله با عملیات «وعده صادق»
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور