Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@20:43:29 GMT

خروج یک هزار و 500 بیمار کلیوی از چرخه دیالیز

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۰۵۷۴۷

خروج یک هزار و 500 بیمار کلیوی از چرخه دیالیز

 محمدرضا طهماسبی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با بیان اینکه آموزش نقش مهمی بر پیشگیری از بیماری‌های کلیوی، از جمله جامعه امروزی که با بیماری کرونا درگیر است دارد، اظهار کرد: آموزش یکی از رسالت‌ها و سیاست‌های مهم انجمن کلیوی است که در این راستا در صدد هستیم در فضای مجازی با آگاهی بخشی صحیح به جامعه در خصوص رابطه بیماری کلیوی و کرونا هموطنان و همشهریان را آشنا کنیم تا با پیشگیری درست دچار بیماری‌های کلیوی نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر انجمن خیریه کلیوی استان زنجان تصریح کرد: در این برهه کنونی انجمن کلیوی با توجه به وظیفه خود بیماران را با توصیه‌های بهداشتی و راه‌های پیشگیری از بیماری کرونا از طریق فضاهای مجازی و چهره به چهره آگاه می‌کند.

وی با بیان اینکه بیماری نارسایی کلیه از جمله بیماری‌هایی است که علاوه بر جسم و روح بیمار، کیفیت زندگی و معیشت وی و خانواده‌اش را تحت تاثیر قرار می‌دهد، خاطر نشان کرد: با توجه به پیشرفت‌ علم پزشکی و دستگاه‌های دیالیز، کیفیت و کمیت زندگی بیماران دیالیزی افزایش یافته است.

طهماسبی با توجه به شعار«پیوند کلیه راهی برای ادامه زندگی» گفت: پیوند کلیه امکان زندگی مطلوب تری برای بیماران دیالیزی فراهم می‌کند، بنابراین بیماران دیالیزی باید توجه داشته باشند که دیالیز به معنی پایان زندگی نیست و آنها با افزایش آگاهی نسبت به بیماری خود، و مشورت با پزشکان می‌توانند مناسب‌ترین روش درمانی را برای خود انتخاب کنند.

مدیر انجمن خیریه کلیوی استان زنجان همچنین ضمن تقدیر از خیرین زنجانی در وضعیت کنونی جامعه گفت: در ایام کرونا خیرین بیماران نیازمند کلیوی را فراموش نکردند و بسته‌های معیشتی، بهداشتی و.... بین بیماران در چندین مرتبه توزیع شد.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر 2 هزار پرونده بیمار مراقبتی ، پیوندی و دیالیزی در انجمن کلیوی است که از این تعداد یک هزار و ۵۰۰ نفر با پیوند کلیه و مراقبت از چرخه دیالیز خارج شده‌اند.‌

وی با اشاره به اینکه بیماری کرونا تنها بر ریه‌ها تأثیر نمی‌گذارد، بلکه کلیه‌ها را هم تحت تأثیر قرار می‌دهد، افزود: بیماران کلیوی اقدامات پیشگیرانه را جدی بگیرند و همچنین از شهروندان درخواست می‌شود رعایت نکات بهداشتی را رعایت کنند تا باعث وخیم‌تر شدن حال این بیماران نشوند.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: کیفیت زندگی استان زنجان دیالیز کیفیت محمدرضا طهماسبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۵۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد

کمبود نگران‌کننده انسولین بیماران دیابتی در بریتانیا را به چالش کشیده و موجب افزایش استرس و اضطراب در میان ۴۰۰ هزار مبتلا به دیابت نوع یک در این کشور شده است‌.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بریتانیا در حال حاضر با کمبود داروهایی از جمله داروهای اختلال نقص‌توجه و بیش‌فعالی، صرع و انسولین مواجه است که این امر به‌ویژه موجب افزایش نگرانی میان بیماران دیابتی نوع یک و خانواده‌های آن‌ها شده است.

تأمین منظم انسولین در بدن برای زندگی ضروری است و دسترسی قابل‌اعتماد به آن بخشی حیاتی از زندگی مبتلایان به دیابت نوع یک به‌شمار می‌رود که بدن آن‌ها به دلیل یک وضعیت خود ایمنی، نمی‌توانند به‌طور طبیعی انسولین بسازد، بنابراین باید هر روز آن را تزریق و دوز انسولین خود را تنظیم کنند.

کمبود انسولین و افزایش خطر زندگی

اخبار مربوط به هر گونه کمبود این دارو موجب ایجاد اضطراب قابل‌توجهی در افراد مبتلا به دیابت نوع یک می‌شود که برای سلامتی این بیماران به‌شدت مضر است. مبتلایان به دیابت نوع یک در عرض چند روز بدون انسولین جان خود را از دست می‌دهند و استرس ناشی از کمبود آن این امر را تسریع می‌کند.

گفته می‌شود که کمبود دارو در بریتانیا یک امر عادی است که برگزیت به تشدید آن منجر می‌شود، با این حال اداره ملی سلامت بریتانیا درصدد اطمینان‌بخشی به مبتلایان به دیابت نوع یک برآمده است تا بدانند در صورت در دسترس نبودن محصولات انسولین معمولی که استفاده می‌کنند، می‌توانند از فرمول‌های جایگزین بهره ببرند. با این حال تعدادی از افراد به دلیل تزریق «دوز نامناسب» با مشکلاتی مواجه شده و به دلیل کتواسیدوز (یک عارضه جانبی بالقوه تهدید کننده زندگی دیابت نوع یک) در بیمارستان بستری شده‌اند.

بنابراین تأثیر کمبود این دارو بر بیماران و داروخانه‌های جامعه بریتانیا همچنان یک نگرانی عمیق محسوب می‌شود. این قبیل کمبودها نه‌تنها بر توزیع به موقع داروها تأثیر می‌گذارد، بلکه فشار زیادی را از نظر عملیاتی و مالی بر داروخانه‌های جامعه وارد می‌آورد. از سوی دیگر ماهیت نامطمئن عرضه دارو، شرایط تهدید کننده زندگی را برای بیماران سراسر بریتانیا برجسته کرده است و مردم خواستار ساماندهی سیستم شکننده عرضه داروهای بریتانیا توسط دولت شده‌اند.

کمبود نگران‌کننده انسولین به‌عنوان جدیدترین موردی که بریتانیا را تحت‌تأثیر قرار داده است، باعث ایجاد استرس بالایی برای ۴۰۰ هزار فرد مبتلا دیابت در این کشور شده است و گفته می‌شود این محصولات در میان کمبود تولید جهانی تا سال آینده در دسترس نخواهد بود.

کد خبر 749027

دیگر خبرها

  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • فداکاری معلم نمونه استان تهران برای دانش‌آموزی که نارسایی کلیه داشت 
  • جوان رفسنجانی ناجی جان بیماران شد
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد