Web Analytics Made Easy - Statcounter

موتور جستجوی گوگل در جدیدترین بروزرسانی‌های خود قابلیت جدیدی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که تا همین چند وقت پیش شبیه به یک رویا به نظر می‌رسید. حالا فرصت آن را دارید تا با زمزمه یا بیان ریتم و شعر آهنگی که آن را دوست دارید یا به دنبال نام آن می‌گردید، اطلاعات کامل آن را پیدا کنید.

نکته جالب ماجرا این است که بسیاری از کاربران گوگل تا همین چند وقت پیش و با تلاش‌هایی مشابه در ویدیو‌هایی سرگرم‌کننده تلاش می‌کردند تا نام آهنگ‌های موردعلاقه‌شان را پیدا کنند و حالا این فناوری در اختیار آن‌ها قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما گوگل این فناوری خیره‌کننده را چگونه توسعه داده است؟ آیا این موتور جستجو واقعا آهنگ‌ها را با کمک بیان ریتم و شعر آن‌ها پیدا می‌کند؟

وقتی لری پیج و سرگئی برلین به‌عنوان دو دانشجوی علوم کامپیوتر در دانشگاه استنفورد تصمیم گرفتند کد‌هایی را برای رتبه‌بندی صفحات جستجوشده در اینترنت بنویسند احتمالا هرگز تصور نمی‌کردند محصول کار آن‌ها به یکی از غول‌های دنیای فناوری تبدیل شود. اما این اتفاق رخ داد و حالا گوگل یکی از بزرگترین شرکت‌های تجاری دنیا است. مجموعه‌ای که روزگاری قرار بود تنها جستجوی کاربران در دنیای مجازی را ساده‌تر از قبل کند حالا سیستم عامل‌های اختصاصی خودش را توسعه داده و با عرضه تلفن‌های هوشمند به بازار تلاش می‌کند تا کاربران بیشتری را به خود جذب کند.

اگرچه حالا موتور جستجوی گوگل به حاشیه ده‌ها حوزه فعالیت این مجموعه غول‌پیکر رفته، اما همه کاربران دنیای فناوری گوگل را به واسطه موتور جستجویش می‌شناسند. به همین دلیل غول فناوری هرگز گاهی دستی به چراغ جادو می‌کشد و بروزرسانی جدیدی برای موتور جستجویش ارائه می‌کند که همه کاربران را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در جدیدترین مورد، آن‌ها از قابلیتی در موتور جستجوی گوگل رونمایی کرده‌اند که می‌توانید با کمک زمزمه یا بیان ریتم و شعر آهنگی که به دنبال آن هستید، آن را پیدا کنید.

جستجوی موسیقی‌ها چگونه وارد موتور گوگل شد؟

فناوری‌های نرم افزاری دنیای دیجیتال هم نیاز دارند همگام با نوآوری‌های سخت افزاری پیشرفت کنند؛ بنابراین وقتی کامپیوتر‌های غول‌پیکر به اولترابوک‌های سبک تبدیل می‌شوند، موتور جستجو‌های کند و نه‌چندان دقیق هم باید به دستیار‌های صوتی سریع و متمرکز تغییر چهره دهند؛ بنابراین گوگل چند سال پیش از دستیار صوتی اختصاصی خود رونمایی کرد. این دستیار صوتی که در ابتدا قرار بود تنها رقیبی برای دستیار صوتی تلفن‌های هوشمند اپل (سیری) باشد به سرعت پیشرفت کرد و حالا یکی از بهترین و دقیق‌ترین دستیار‌های صوتی در دنیای نرم افزار است.

این دستیار صوتی که با نام Google Assistant یا «دستیار گوگل» شناخته می‌شود، آهسته آهسته بروزرسانی‌های جذابی را دریافت کرد. برای مثال در یکی از مهم‌ترین بروزرسانی‌های این دستیار صوتی شرایطی فراهم شد تا کاربران با پخش آهنگی که در حال گوش‌کردن به آن هستند، اطلاعات بیشتری درباره آن کسب کنند. دستیار گوگل با کمک هوش مصنوعی خود، آهنگ را پردازش می‌کرد و جزییات آن را در اختیار کاربر قرار می‌داد.

اما این پایان کار نبود. با استقبال کاربران از این فناوری نوظهور، گوگل تصمیم گرفت تمرکز ویژه‌ای روی آن قرار دهد؛ بنابراین آن‌ها از ابزار ویژه‌ای به نام Sound Search یا «جستجوی صدا» رونمایی کردند که تنها یک وظیفه داشت؛ موسیقی مورد نیاز کاربر دستیار گوگل را پیدا کرده و به او معرفی کند. این تکنولوژی که روزگاری تنها در اختیار کاربران تلفن‌های هوشمند سری پیکسل ساخت گوگل بود حالا در دسترس همه کاربران قرار داشت. این بخش مهم از دستیار گوگل به هوش مصنوعی آن اجازه می‌دهد تا موسیقی‌ای که در حال شنیدن آن هستند را با دقت بیشتری بررسی کند. اما نه تنها حساسیت بلکه بانک اطلاعاتی دستیار گوگل هم با کمک بخش جستجوی صدا بروزرسانی شد.

چگونه می‌توانید با بیان ریتم و زمزمه شعر آهنگ‌ها آن‌ها را در گوگل پیدا کنید؟

همه چیز از یکی از رویداد‌های نرم‌افزاری گوگل شروع شد. جایی که این غول فناوری اعلام کرد به زودی هوش مصنوعی موتور جستجوی خود را بروزرسانی می‌کند تا کاربران تنها با کمک بیان ریتم یا زمزمه آوازگونه یک آهنگ، نام و اطلاعات کامل آن را پیدا کنند. این بروزرسانی از مدتی پیش در اختیار بسیاری از کاربران قرار گرفته است. این تنها بروزرسانی بزرگ موتور جستجوی گوگل در روز‌های اخیر نیست. گوگل از مدتی پیش حساسیت بسیار بیشتری نسبت به غلط‌های نگارشی دارد. به عبارت دیگر، با اضافه‌شدن الگوریتمی جدید که با شبکه عصبی‌ای مجهز به ۶۰۰ میلیون پارامتر کار می‌کند، قدرت تشخیص گوگل در دو حوزه درستی نگارش و تشخیص موسیقی دو برابر شده است.

برای پیداکردن آهنگ با کمک ریتم و شعر آن در گوگل، باید دستیار گوگل را روی تلفن هوشمند خود نصب کرده باشید. این دستیار هوشمند در نسخه‌های جدیدتر اندروید و روی تلفن‌های هوشمند مدرن از پیش نصب شده و برخی از پرچمداران گرانقیمت بازار دکمه اختصاصی آن را میزبانی می‌کنند. پس از دسترسی به این دستیار صوتی، نشان میکروفون را لمس و گزینه Search for Song را انتخاب کنید. حالا می‌توانید آهنگی که به دنبال آن هستید را با بیان ریتم یا زمزمه آن پیدا کنید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گوگل موتور جستجوی گوگل گوگل موتور جستجوی گوگل سبک زندگی پارسی خبر موسیقی تلفن های هوشمند دستیار صوتی موتور جستجوی دستیار گوگل ریتم و شعر پیدا کنید آهنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۶۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد

به‌دنبال انتشار گزارش مالی فصل اول سال ۲۰۲۴ گوگل، ارزش بازار آلفابت در بورس از ۲ تریلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش دیجیاتو، گوگل یا در واقع آلفابت در یک سال اخیر با چالش‌های زیادی از جمله ظهور هوش مصنوعی مولد که به‌عنوان رقیب موتور‌های جستجو درنظر گرفته می‌شوند، دست‌وپنجه نرم کرده است. اما رشد این شرکت ادامه داشته و حالا ارزش بازار غول فناوری مستقر در ماونتین ویو از ۲ تریلیون دلار فراتر رفته است.

آلفابت، شرکت والد گوگل، سال گذشته در ماه نوامبر یک بار ارزش بازار ۲ تریلیون دلار را لمس کرده بود، اما حالا به‌صورت کامل این مرز را پشت‌سر گذاشته است. این شرکت اکنون چهارمین شرکت باارزش جهان است و در لحظه نگارش این مقاله با ارزش بازار ۲.۱۴۶ تریلیون دلار پس از مایکروسافت (۳ تریلیون)، اپل (۲.۶ تریلیون) و انویدیا (۲.۲ تریلیون) در جایگاه چهارم قرار دارد. پایین‌تر از آلفابت نام آمازون (۱.۸ تریلیون) و متا (۱.۱ تریلیون) دیده می‌شود.

برخلاف افت سهام متا پس از اظهارنظر «مارک زاکربرگ» درباره این مسئله که رسیدن به درآمد از هوش مصنوعی سال‌ها طول می‌کشد، گوگل اعلام کرده است که همین حالا هم موفق به یافتن روش‌هایی برای فروش فناوری‌های هوش مصنوعی خود شده است. گزارش مالی فصل اول ۲۰۲۴ این شرکت ظاهراً نظر معامله‌گران بازار بورس را جلب کرده و به خرید بیشتر سهام گوگل و در نتیجه افزایش قیمت آن منجر شده است.

غول ماونتین ویو در سه ماه نخست سال جاری میلادی ۲۳.۷ میلیارد دلار سود و ۸۰.۵ میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. رقم درآمد این شرکت ۱۵ درصد بیشتر از بازه مشابه سال گذشته و سود آن ۱۴ درصد بیشتر از فصل تعطیلات پایان سال ۲۰۲۳ بوده است.

«ساندار پیچای»، مدیرعامل آلفابت، می‌گوید سه‌ماهه اول ۲۰۲۴ عملکرد درخشان این شرکت در زمینه سرچ، یوتوب و خدمات ابری را نشان داده است و گوگل در آستانه ورود به عصر جمینای قرار دارد. این شرکت به‌زودی مراسم توسعه‌دهندگان خود را در ۲۵ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌کند تا ضمن رونمایی از نسخه جدید سیستم‌عامل اندروید، احتمالاً از پیکسل ۸A پرده بردارد.

دیگر خبرها

  • واکنش کاربران شبکه های اجتماعی به ابراز ندامت اشکان خطیبی | کاش شرایطی فراهم شود تا ...
  • بنیه اقتصادی با تولید اصلاح می‌شود
  • تولید قوی در گرو استفاده از ظرفیت مردم 
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • هوش مصنوعی گوگل معلم زبان انگلیسی می‌شود
  • دو نفر در رودخانه نازلوچای ارومیه غرق شدند/ آغاز جستجوی غرق‌شدگان توسط تیم غواصی
  • واکنش متفاوت دستیار رئیسی به رفتارهای تند پلیسی با بی‌حجابی | فیلم
  • واکنش دستیار رئیس جمهور به رفتار‌های تند در مواجهه با بی حجابی (فیلم)
  • پیشنهاد به ژاوی: دستیار پپ را جای برادرت بیاور!