Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روزنامه مصری الشروق،‌ الطیب امروز با لودریان که برای آرام‌ کردن اوضاع بعد از انتقادها به فرانسه به قاهره سفر کرده است،‌ دیدار و گفت‌وگو کرد.

شیخ الازهر در این دیدار گفت: شما توهین به پیامبر ما محمد (ص) را آزادی بیان می‌دانید اما ما در شکل و محتوا با این موضوع مخالف هستیم و علیه هر کس که به پیامبرمان اهانت کند از طریق دادگاه‌های بین‌المللی وارد عمل می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی اگر همه عمرمان را در این راه صرف کنیم،‌ آن را انجام خواهیم داد.

الطیب با اشاره به اینکه دین اسلام با ورود به اروپا نور را برای همه بشریت به ارمغان آورد،‌ تصریح کرد که اروپا مدیون پیامبر (ص) و دین اسلام است.

وی در ادامه با رد تروریستی خواندن اسلام،‌ گفت: ما وقت آن را نداریم که به اصطلاحاتی بپردازیم که ارتباطی به ما ندارد و همه باید سریع استفاده از آن را متوقف کنند. این مسئله احساسات مسلمانان در سراسر جهان را جریحه دار می‌کند و همه می‌دانند که تروریسم اسلامی منافی حقیقت است.

 لودریان ساعاتی پیش در کنفرانس خبری مشترک با سامح شکری همتای مصر خود گفته بود ما احترام عمیقی برای اسلام قائل هستیم و این پیامی بود که در دیدار با شیخ الازهر به او منتقل کردم. 

وی افزود: مسلمانان در فرانسه بخشی از تاریخ و هویت این کشور هستند و ما با تروریسم و تحریف دین و افراط گرایی مبارزه می‌کنیم.

وی روز یکشنبه به منظور آرام کردن اوضاع بعد از انتقادهای شدید مسلمانان جهان از فرانسه به دنبال حمایت مقام های این کشور از انتشار کاریکاتورهای اهانت‌آمیز به پیامبر اسلام (ص) به مصر سفر کرد.

مکرون چندی پیش با حمایت از انتشار کاریکاتورهای اهانت‌آمیز به پیامبر (ص) اعلام کرد که کشورش به انتشار چنین کاریکاتورهایی همچنان ادامه می‌دهد و آن را در راستای آزادی بیان عنوان کرد. اقدامی که خشم گسترده و سراسری مسلمانان سراسر جهان را در پی داشت.

سخنان رئیس‌جمهوری فرانسه موج گسترده‌ای از تظاهرات مردمی را در سراسر کشورهای مسلمان به دنبال داشت و بسیاری از کشورهای اسلامی کالاهای فرانسوی را تحریم کردند.

برچسب‌ها فرانسه مصر ژان ایو لودریان پروندهٔ خبری مکرون و ماسک آزادی بیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرانسه مصر ژان ایو لودریان فرانسه مصر ژان ایو لودریان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۶۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی چگنی روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، ضمن خوش‌آمد گویی به نمایندگان عضو ACD، اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم، اکنون در زمانی هستیم که پیش‌بردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاری‌های همه جانبه شامل همکاری‌های بین‌المللی از طریق افراد ذی‌صلاح انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل های بسیار زیادی وجود دارد، افزود: در این مجمع می‌توان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری توانایی‌های خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگوهای ممکن ببین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و کشورهای عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود می‌آید، باید بدانیم کشورهای دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند انجام دهند.

وی اضافه کرد: جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشورهای عضوACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر،مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092258

دیگر خبرها

  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • بازگشت عمره گذاران دو استان از طریق فرودگاه بین‌المللی زاهدان
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • قاضی آمریکایی ترامپ را برای توهین به دادگاه جریمه کرد
  • شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان پذیرفته نشد
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • دادگاه بین‌المللی دادگستری در خصوص پرونده نسل‌کشی آلمان در غزه رای می‌دهد
  • دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان
  • دستگیری عاملان توهین به وینیسیوس در ال‌کلاسیکو
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است