Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@15:27:51 GMT

حمایت از ۹۰ خانوار نیازمند ایرانی و افغانی

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۰۶۸۶۴

حمایت از ۹۰ خانوار نیازمند ایرانی و افغانی

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی: مسئول گروه جهادی جامعه پزشکی شهرستان دلیجان می‌گوید: از سال ۹۴ تا کنون با همراهی پزشکان عمومی و متخصص، ۱۲ روستا را تحت پوشش قرار داده‌ایم و در طول این سال‌ها پزشکان بدون چشم‌داشت مادی و فقط به خاطر دعای مردم آنها را ویزیت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار بسیج سازندگی، در روزگاری که برخی مردمان و پزشکان به دنبال این هستند که اندوخته‌های مالی خود را روز به روز بیشتر کنند، پزشکان و متخصصانی هم هستند که چشم‌شان را به روی درآمدهای میلیونی بسته و فقط به نیت دعای بیماران نیازمند آنها را ویزیت کرده و حتی مبالغی از جیب خودشان را برای تهیه تجهیزات پزشکی و دارو برای این بیماران اهدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پزشکان از هیچ کمکی برای بیماران دریغ نمی‌کنند تا بلکه لبخندی بر لب بیماران و خانواده‌هایشان بنشانند.

سیدرضا جلالی مسئول کانون گروه جهادی پزشکی شهرستان دلیجان درباره آغاز فعالیت این گروه های جهادی گفت: گروه بسیج جامعه پزشکی شهید «رهنمون» و شهید «محسن عابدینی» از سال ۹۴ تاکنون فعالیت خود را آغاز کرده و هر ماه یکبار در سطح شهرستان و مناطق محروم و روستایی به ویزیت مردم می‌‌پردازند. خوشبختانه در این ۵ سال، ۱۲ روستای شهرستان دلیجان را تحت پوشش قرار دادیم.

استقبال پزشکان از ویزیت صلواتی
وی یادآور شد:  گروه شهید «محسن عابدینی» متشکل از ۲ پزشک عمومی، یک پزشک متخصص، تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی و ۴ نفر خانم پرستار هستند؛ تکنسین‌های پزشکی نیز شامل ۱۵ نفر بوده و با توجه به مشغله کاری زیاد، هر وقت به این عزیزان اعلام کردیم که می‌خواهیم برای خدمات پزشکی و درمانی به مناطق محروم برویم، استقبال کردند.

جلالی درخصوص خدمات درمانی این گروه جهادی بیان داشت: این گروههای جهادی به صورت رایگان بیماران تحت پوشش را ویزیت می‌کنند؛ ضمن اینکه پس از ویزیت آنها، داروهای بیماران به صورت رایگان در اختیارشان قرار می‌گیرد. حتی ما برای افراد مستمند که نیاز به تجهیزات پزشکی از جمله عصا و ولیچر دارند و یا کسانی که زخم بستر گرفته‌اند، تشک موّاج و تخت بیمار تهیه کرده‌ایم.

ویزیت و داروی رایگان
وی درخصوص روند فعالیت خدمات‌ درمانی به مردم هر روستا اظهار داشت: بعد از آمادگی نیروهای جهادی، زمان دقیق ارائه خدمات را به مردم روستا اعلام می‌کنیم؛ در روز معین مردم در حسینیه‌ یا مدرسه‌‌ها برای ویزیت حضور پیدا می‌کنند؛ حتی برخی از خانواده‌ بیماران به ما اطلاع می‌دهند که بیمارشان قادر به راه رفتن نیست؛‌ ما بعد از اتمام کار به صورت گروهی به منزل بیمار می‌رویم تا کار پزشکی‌شان را انجام دهیم. زمانی که بیماران روستایی ویزیت می‌شوند، نسخه‌ها را از بیماران تحویل گرفته و پس از تهیه دارو از طریق خیرین و جامعه پزشکی، این داروها را به آنها تحویل می‌دهیم.

مسئول گروه جهادی جامعه پزشکی شهرستان دلیجان بیان کرد: در تمام مراحل ویزیت و درمان، پزشکان و دیگر اعضای گروه جهادی بدون چشم‌داشت اقدامات درمانی را انجام می دهند و دعای بیماران برای ما کافی بوده و بسیار مایه دلگرمی است.

وی درخصوص فعالیت گروههای جهادی بهداشت و درمان دلیجان درایام شیوع بیماری کرونا گفت: در این دوره با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویزیت بیمارانی که مشکل خاصی داشتند، پرداختیم و بیمارانی که برای ادامه روند درمان باید به مراکز درمانی یا بیمارستان منتقل می‌شدند را به مراکز درمانی منتقل کردیم.

حمایت از ۹۰ خانوار نیازمند ایرانی و افغانستانی
جلالی یادآور شد: ما در بسیج جامعه پزشکی علاوه بر خدمات درمانی، از۳ سال گذشته اقدام به ایجاد مرکز خیریه کردیم که به افراد محروم کمک می‌کنیم؛ اعضای این مرکز که بین ۳۰ تا ۵۰ نفر هستند ماهیانه مبالغی را به صندوق واریز می‌کنند تا به دست محرومین برسد؛ ما با این مبالغ که نزدیک به ۳ تا ۴ میلیون تومان در ماه است، سبدهای کالا آماده کرده و به دست محرومان می‌رسانیم.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر مردم روستاها، در داخل شهر حدود ۹۰ خانوار ایرانی و افغانستانی تحت پوشش ما هستند که از طریق صندوق، حمایت‌هایی از خانواده‌ها صورت می‌گیرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۶۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند

آفتاب‌‌نیوز :

 شاید فکر کنیم شرایط فرهنگی و اجتماعی ایران مانع از سفر توریست سلامت به ایران می‌شود، ولی واقعیت تلخ این است که حتی افراد مقید و مذهبی عراقی هم در حال کج کردن مسیرشان از مشهد و تهران به سمت مسقط هستند. چرایی این اتفاق درحالی‌که مسئولان وزارت بهداشت دائما بر جذب توریست سلامت تاکید می‌کنند قابل تامل است.

واقعیت این است که متاسفانه بعضی انجمن‌های پزشکی تخصصی با پوشیدن قبای مردم‌دوستی و دلواپسی برای سلامت مردم قصد دارند انحصار خاصی در فعالیت‌های پزشکی به‌خصوص حوزه زیبایی ایجاد کنند. بخواهیم یا نخواهیم هزاران پزشک عمومی و متخصص در ایران وارد حوزه زیبایی شده‌اند که به‌شدت مورد توجه توریست‌های سلامت است. اما متاسفانه شاهد هستیم گروه‌های خاص بعضا با لابی و فشار و نفوذ بر وزارت بهداشت می‌خواهند محدودیت‌های بیش از پیش برای پزشکان شاغل ایجاد کنند. درواقع می‌توان گفت انجام کار‌های زیبایی غیرعلمی و غیرقانونی برای آرایشگران به‌غایت راحت‌تر است تا یک پزشک عمومی یا متخصص!

«هرکس این شرایط را قبول ندارد بگوید بلیت هواپیمایش را هم می‌گیرم برود.» این واکنش یکی از استانداران کشور به گلایه‌های پزشکان است. از قضا استاندار مورد نظر پزشک هم هست! کج‌سلیقگی‌های مسئولان و رسانه‌ها در قبال کادر درمان و پزشکان و پرستاران شاید یکی از دلایلی باشد که توریسم سلامت را تحدید و تهدید می‌کند.

طبق بررسی‌های آماری، پرستاران که یکی از ستون‌های مهم امر توریسم سلامت هستند، طی چند سال گذشته در کنار پزشکان به صدرنشین‌های خروج از کشور تبدیل شده‌اند. آیا پزشکان متبحر در حوزه زیبایی و پوست و مو وقتی با موج رسانه‌ای انبوه علیه عمل‌های زیبایی در رسانه‌ها مواجه می‌شوند باید امیدوار به بقای این صنعت در کشور باشند؟ محدودیت برای کلینیک‌های زیبایی در شهر‌های توریستی و حتی زیارتی از سوی افراد خارج از حوزه سلامت باعث جذب توریست سلامت می‌شود یا دفع آن؟

چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم اقتصاد سلامت و درمان‌محور یکی از راه‌های کسب درآمد و رونق و جهش اقتصادی است. این جهش و رونق بدون شک با جذب سرمایه امکان‌پذیر است. سرمایه‌هایی که حتی محدودیت‌های مالی و تحریمی وضع‌شده بر ایران نمی‌تواند مانع واردات آن شود. عایدی سرمایه وارداتی برای انجام فعالیت‌های درمانی تنها به رونق حوزه سلامت منجر نمی‌شود. یک توریست سلامت می‌تواند همراه داشته باشد و از صنعت‌های هتل‌داری و گردشگری و... ایران هم بهره‌مند شود.

برنامه‌ریزی فوری و عاجل برای امر توریسم و گردشگری سلامت باید در اولویت قرار بگیرد تا ایران از توانایی تبدیل شدن به هاب حوزه سلامت عقب نماند! یادمان نرفته چند سال پیش صف‌های ایرانی‌هایی که برای تزریق واکسن در مرز‌های شمال‌غربی و شمالی کشور ایجاد شده بود. این صف‌ها باید معکوس شود؛ و صد البته اگر خودمان را با آمار‌های درمان اتباع افغانستانی در ایران به‌عنوان گردشگر سلامت گول نزنیم!

دیگر خبرها

  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • ویزیت رایگان بیماران خوی توسط گروه‌های جهادی + تصاویر
  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • جزئیات تجاوز چهار افغانی به فوتبالیست ایرانی
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی