Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-05-01@07:44:48 GMT

جام را به من بده لعنتی...

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۰۷۰۶۸

جام را به من بده لعنتی...

نبرد امشب منچستر سیتی و لیورپول که چشم ها را به لیگ جزیره دوخته بود، بهانه ای شد برای کنکاش در تاریخچه این نبرد جذاب... مطلب حمید شهریاری، کاربر خوش قلم شبکه اجتماعی طرفداری که با قلم شیوایش به نویسندگان طرفداری پیوسته را حتما بخوانید و لذت ببرید

طرفداری / به بهانه ملاقات امشب پپ و کلوپ در تاریخ سفر می کنیم:

یورگن کلوپ - پپ گواردیولا؛ ریشه‌های نبرد، میدان جنگ قهرمانی و جنگی که مغلوبه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

 برای جام هر کاری می‌کنند. گاهی دوست و گاهی دشمن. گاهی روی زمین و گاهی در کنفرانس‌های خبری. طعنه‌ها و نیش‌ها. توهین و تهمت. احترام، گاهی صادقانه است و گاهی رندانه. با هدف فشار روی حریف. ریشه‌هایی در قرن نوزدهم. در عصر بازی انگلیسی. تام واتسون با بازیکنان جوان ساندرلند، به جنگ امپراطور جرج رمزی در استون‌ویلا می‌رود. تقسیم جام‌ها میان ویلا و ساندرلند. ویلیام مک گرگور در ویلا و جوزف واستینهولم در شفیلد. در آغاز قرن بیستم. ادامه‌ی نبردها. آغاز دهه‌ی 70. عصر رسانه. MOTD و Big Match. روزنامه‌ها و مجلات. خبرنگاران، آتش‌بیار معرکه می‌شوند. دوران جدید نبرد مربیان برای کسب عنوان قهرمانی. به تالار نبرد مردان روی نیمکت برای فتح جام خوش آمدید...

مرور رقابت در بریتانیا از گذشته تا هنوز 1970؛ دان روی- برایان کلاف | پایت را از روی دم من بردار...

ریشه‌ها:

متولدین میدلزبورو. مهاجمان حرفه‌ای. تحویل گرفتن باشگاه در دسته دو. پیشرفت. پله پله تا حضور در جمع مدعیان. فتح لیگ. نشستن روی نیمکت لیدزیونایتد. کاندیدای نشستن روی نیمکت تیم ملی انگلستان... دان روی و برایان کلاف روی دو ریل موازی حرکت کردند. تا آغاز دهه‌ی 70. فصل 1971/72. سوپرلیدز با هدایت دان روی. گلباران منچستریونایتد بازبی با 5 گل. شکست لیورپول شنکلی در هر دو بازی رفت و برگشت. عبور از چلسی سکستون و تاتنهام. آرسنال می، مدافع عنوان قهرمانی  سه گل از لیدز می‌خورد. رقیبی باقی مانده؟ سر و کله‌ی تیمی بالای سر لیدزیونایتد پیدا می‌شود. دربی کانتی.تیم برایان کلاف. قهرمانی دربی در روز پایانی. در بازی که بعدها صحبت از رشوه‌ی روی به بازیکنان وولوز می شد. آغاز جنگ میان کلاف و روی. پس از ناکامی سر الف رمزی در رساندن انگلستان به جام جهانی 1974، روی نیمکت تیم ملی می‌نشیند و کلاف روی نیمکت لیدزیونایتد. آتش جنگ میان دان روی و برایان کلاف برافروخته شده...

نبرد واقعی

میدان جنگ :

"رِوی همیشه به روابط مثل یک خانواده در لیدز می‌بالید. سوال من این بود که آیا آنها واقعا یک خانواده هستند؟ وقتی در تابستان 1974 به الندرود رفتم تازه معنای خانواده را درک کردم. خبری از محبت میان یک خانواده نبود. لیدز روی، یک خانواده‌ی مافیایی بود. روابط مرموز و بازیکنانی خودسر.... روی مربی انگلستان شده بود اما آنچه مشخص بود،  جای پای او در همه جا دیده می‌شد. در کشوها، اتاق‌ها و در ذهن بازیکنان."

کلاف در کتاب زندگینامه‌ی خود، به روی می‌تازد و در "یونایتد نفرین شده" از مصائب خود در الندرود می‌گوید. نفرت از دان روی و بازیکنانی که به عقیده‌ی کلاف، عضوی از خانواده‌ی مافیایی لیدز بودند. به رهبری کاپیتان بیلی برمنر.  کلاف بی پرده سخن می‌گوید و دان روی با نیش و کنایه درباره‌ی کلاف حرف می‌زند. پس از فتح لیگ و وداع با لیدز. در تماس تلفنی با بیل شنکلی قبل از بازی چریتی شیلد:

"بیل شنکلی: نه دان. تو قهرمان لیگ شدی. تو مربی قهرمان هستی نه برایان... امیدوار بودم فرصت خداحافظی با تو را داشته باشم.

دان روی: نه. آن تیم دیگر تیم من نیست. مربی آن تیم برایان کلاف است. من خداحافظی‌هایم را کرده‌ام. حالا دیگر مربی لیدز نیستم..."

Red or Dead-David Peace

پایان جنگ

جنگ مغلوبه:

در پایان دهه‌ی 70، روی انگلستان را ترک می‌کند و به امارات می‌رود. با پرونده‌هایی که هنوز باز هستند. و کلاف در ناتیگهام فارست قهرمان اروپا می‌شود. جنگ به ظاهر مغلوبه شده و کلاف تیر آخر را می‌اندازد؛

"روی، به رقت‌انگیزترین شکل ممکن نیمکت تیم ملی انگلستان را ترک کرد. او به سمت پول‌های اعراب در صحرای امارات رفت...."

1980؛ کنی دالگلیش- هاوارد کندال | دوستان مرسی‌سایدی‌

ریشه‌ها:

" من می‌دانم که خیلی‌ها او را به عنوان یک مربی بزرگ می‌شناسند، اما کندال حقیقتا در زمین بازی هم فوق‌العاده بود. من در نوجوانی با لباس سلتیک، در بازی دوستانه با بیرمنگام رو در روی او بازی کردم. هر دوی ما در میانه‌ی میدان بازی می‌کردیم و من درس‌های زیادی از او آموختم. بعدها او در کنار الن بال و کالین هاروی، احتمالا قدرتمندترین خط هافبک تاریخ اورتون را ساخت"

کنی دالگلیش- مصاحبه با لیورپول اکو

ستاره‌ها، خیلی زود روی نیمکت می‌نشینند. بدون وقفه. کندال و دالگلیش، هر دو به عنوان بازیکن- مربی. هاوارد کندال پس از دوران درخشان در خط هافبک اورتون، روی نیمکت می‌نشیند. ساخت تیم قدرتمند در آغاز دهه‌ی 80. نویل ساوتال درون دروازه. گرام شارپ. رتکلیف. در همسایگی گودیسن پارک، دالگلیش، تیم فاتحان را تحویل می‌گیرد. تکیه بر جایگاه شنکس، پیسلی و فاگن. پادشاه، راه و رسم موفقیت را خوب می‌داند. نیمه‌ی دوم دهه‌ی 80 رنگ دیگری دارد...

میدان جنگ :

دالگلیش- کندال. در نیمه‌ی دوم دهه‌ی 80 فوتبال انگلستان دو پایتخت دارد، مرسی‌ساید در روزهای دربی اورتون- لیورپول و لندن در روز فینال میان اورتون و لیورپول. 15 جام در 5 سال سهم دو تیم مرسی‌سایدی در انگلستان است. نبرد بزرگ در زمین و دوستی دو مربی خارج از میدان. همواره احترام. در میان آتش هولیگان‌های دهه‌ی 80. دالگلیش آن روزها را توصیف می‌کند:

"تمام جام‌ها آن دوران، میان ما و آنها تقسیم می‌شد. با این وجود، همیشه رابطه‌ی خوبی میان اورتون و لیورپول بود. کندال یکی از دلایل اصلی این رابطه‌ی خوب بود..."

جنگ مغلوبه:

سال 2015. سه دهه پس از آن جنگ‌های پرافتخار. روز 4 اکتبر، دربی مرسی ساید در گودیسن پارک برگزار می‌شود. بازی در حضور دو مهمان ویژه...

" یک نفر در جایگاه، از پشت روی شانه‌ی من زد. من برگشتم و هاوارد را دیدم. گفت: من را به یاد داری؟ گفتم: " چطور می‌توانم تو را فراموش کنم هاوارد... و بعد هر دو خندیدیم..." دو هفته بعد، هاوارد کندال برای همیشه دالگلیش را ترک کرد. دالگلیش را. اورتون را. دربی مرسی‌ساید را. زندگی را...

 

1990-2000؛ ونگر- فرگوسن | اینجا، قلمرو من است...

ریشه‌ها:

" او تازه‌کار است. باید نظراتش را برای فوتبال ژاپن نگه دارد..."

فرگوسن درباره ی ونگر در بدو ورود

قاعده‌ی بازی لیگ برتر را مرد اسکاتلندی تعیین می‌کند. هجوم منچستریونایتد به تورنمنت تازه تاسیس و مدرن انگلیسی. قهرمانی‌های پیاپی. رقبا کنار می‌روند. نفر اول دالگلیش است. پس از خلع سلاح. یک جدال اسکاتلندی. قهرمانی بلکبرن دالگلیش در حضور فرگوسن. راه فرگوسن اما با ثبات است. عبور از بلکبرن. نزاعی دیگر با پادشاه دیگری از آنفیلد. این بار کوین کیگان و نیوکاسل. کارگران معدن زغال سنگ، شیطان را بند می‌کشند. با پنج گل. با الن شیرر. با شاهکار رابرت.این یکی هم به کنار رانده می‌شود. الکس فرگوسن یکه‌تاز فوتبال انگلستان است. بی‌رقیب. تا روزی در اکتبر. رقیب فرگوسن از آن سوی دنیا می‌آید. پروفسور اقتصادخوانده‌ی فرانسوی. ترکه‌ای و اهل دانش. اهل استراسبورگ. با تجربه‌ی مربیگری در لیگ ژاپن. مردی به نام آرسن در آرسنال. آرسن ونگر.

میدان جنگ:

 شرط بندی‌ها روی روز وداع ونگر با فوتبال انگلستان است. اما او می‌ماند. با دانش و بینش خود. با گشودن باب ورود خارجی‌ها به حلقه‌ی مربیان انگلیسی. با به چالش کشیدن الکس فرگوسن در فتح جام‌ها. در نخستین فصل کامل مربیگری، ونگر قهرمان لیگ برتر می‌شود. خط و نشان برای فرگوسن. یونایتد، پس از قهرمانی آرسنال، به رقیب می‌تازد. برد شش گله در ابتدای قرن بیست و یکم. این رقیب اما به سادگی از میدان به در نمی‌شود. انتقام ونگر. ضربه‌ی ویلتورد و ربودن یک جام قهرمانی دیگر. 2002 سال ونگر است و 2003 سال فرگوسن. ونگر صدرنشین به فرگوسن می‌تازد. وقتی فرگوسن ادعا می‌کند یونایتد سوم جدولی از آرسنال صدرنشین قدرتمندتر است:

" هر کسی فکر می‌کند در خانه، زیباترین زن دنیا را دارد..."

  سال 2004، زمان صف کشیدن دشمنان خونین برابر هم است. توهین و نفرت و خشم. نبرد الدترافورد و پایان خوش ونگر. بدون شکست. آخرین روزهای خوش آرسن در هایبری. با سفر به ورزشگاه نو، همه چیز تغییر می‌کند...

جنگ مغلوبه:

سال 2011. هر دو پیر شدند. نبرد با مورینیو، نفس هر دو را گرفته. طعنه‌های مرد پرتغالی، پیرمردها را به هم نزدیک کرده. الکس فرگوسن کار را یکسره می‌کند. یک عصر مطبوع در الدترافورد و 8 گل. به همین سادگی. پس از بازی، خبری از نیش و کنایه نیست:

" وقتی ما در بهترین فرم خود هستیم، به رقیب لطمه‌ی بزرگی می‌زنیم. آرسنال امروز بدشانس بود... البته که ونگر مرد بزرگی در فوتبال است و کارهای بزرگی انجام داده. او 15 سال در آرسنال، تیمی ساخته که هرگز تجربه نکرده بودند. بازیکنان با کیفیت و احترامی که او برای باشگاه آورده. خصوصا احترام از سوی من..."

2010؛ کلوپ- پپ گواردیولا | مدرن، مدرن و مدرن‌تر...

ریشه‌ها:

ورود مالکان خارجی. تعیین خطوط تازه‌ای در لیگ برتر. هجوم خارجی‌ها از هر سو به دردانه‌ی فوتبال جهان. بازی انگلیسی، آن‌طور که هیچ‌وقت ندیده‌ایم. بی حد و مرز. صبح‌های زود در آمریکا و ظهرها در شرق آسیا. بعد از ظهرهای خاورمیانه و نیمه‌شب‌های آمریکای جنوبی. بازی جهانی، مربیان بزرگ جهانی می‌طلبد. مربیان بزرگ دنیا، بار سفر به انگلستان می‌بندند. نخبگان. مرد تیزهوش آکادمی لاماسیا در منچسترسیتی. فارغ‌التحصیل آکادمی مربیگری هانس وایزوایلر در لیورپول. قهرمان اروپا و لالیگا با بارسلونا. فاتح بوندسلیگا و نایب قهرمان لیگ قهرمانان با دورتموند. اسپانیا و آلمان. طلایه‌دار مدرن‌ترین شیوه‌های مربیگری در فوتبال دنیا. یکی در منچسترسیتی و یکی در لیورپول. پپ گواردیولا در برابر یورگن کلوپ.

میدان جنگ:

دوست داری به بازی آنها چشم بدوزی. گواردیولا در سال 2017 تاریخ را مینویسد. یک دستگاه مدرن بدون نقص. 100 امتیاز و 106 گل زده. دروی تمام جام‌های فوتبال انگلستان در یک فصل. تصور مهار کردن تیم پپ هم دشوار است. تا آغاز فصل بعد. تجهیز کلوپ. نبرد پایاپای آغاز می‌شود. ادرسون برابر الیسون. استرلینگ برابر مانه. صلاح برابر دیبروینه. کسی جدول رده‌بندی لیگ برتر در فصل 2018/19 را از یاد برده؟ تیمی که با 97 امتیاز و فقط یک شکست قهرمان نشد... به خاطر شکست از تیمی با 98 امتیاز. به خاطر همان چند میلی‌متر... چند میلی‌متر و یک سال انتظار دیگر در آنفیلد. این‌بار کسی جلودار کلوپ نیست. نه پپ گواردیولا و نه هیچ تیم دیگر. نه کووید 19 و نه آنفیلد خالی از هیاهو. کلوپ سرانجام لیگ برتر را می‌برد. پس از شکست پپ. پس از سی سال در آنفیلد.

جنگ مغلوبه:

پپ، قبل از بازی 2020، به اهمیت تمام بازی‌ها اشاره می‌کند. و جدالی که دیگر تعیین‌کننده‌ی قهرمان نیست. در فصلی که ویلا، ساوتهمپتن و اورتون تاکنون صدر جدول را تجربه کرده‌اند. در فصلی که تمام تیم‌ها تا اینجا شکست را تجربه کرده‌اند:

" بازی برابر لیورپول، بازی مهمی است اما مثل انتخابات آمریکا، باید تمام رای‌ها شمرده شود."

نبرد پپ و کلوپ، با قبلی‌ها تفاوت کوچکی دارد. آن بالا باشند یا نباشند. بر سر جام بجنگند یا نجنگند. دوست داری به بازی آنها چشم بدوزی. فوتبال. دور از حواشی و زوائد آن. یک بازی مدرن و چشم‌نواز. تاکتیک‌ها و ستارگان. یک زندگی زیبای 90 دقیقه‌ای.

 

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فوتبال انگلستان پپ گواردیولا برایان کلاف یک خانواده میدان جنگ روی نیمکت لیگ برتر ریشه ها دان روی دهه ی 80 جام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۷۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبی پوشان پایتخت به دنبال تثبیت صدرنشینی در تبریز/ نبرد اوسمار و مورایس در ال کلاسیکوی ایران

پرونده مسابقات هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال با انجام ۷ دیدار امروز به پایان می‌رسد و در حساس‌ترین بازی ها، تیم استقلال به مصاف تیم تراکتور می‌رود و تیم پرسپولیس پذیرای تیم سپاهان در ورزشگاه آزادی است. با برگزاری این بازی‌ها تکلیف قهرمانی تا حدودی مشخص می‌شود.

هوادار- صنعت نفت آبادان/ روز چهارشنبه ساعت ۱۷

تیم هوادار هفته گذشته برابر تیم پیکان به تساوی ۲ بر ۲ دست یافت و با ۲۵ امتیاز در جایگاه یازدهم جدول رده بندی قرار گرفت.

شاگردان مسعود شجاعی تا حدودی از قعر جدول جدا شدند و نگرانی برای سقوط به لیگ دسته یک ندارند و با خیال راحت به مصاف تیم صنعت نفت آبادان می‌روند. آنها می‌خواهند با کسب ۳ امتیاز بازی خانگی برابر برزیل ایران جایگاه خود را در میانه جدول رده بندی تثبیت کنند.

محمود شجاعی مربی تیم هوادار در نشست خبری اعلام کرد که باید مقابل تیم زادگاهش بازی کنند و دختران دوقلویش از او خواستند که این بازی را شکست بخورند!

در آن طرف، تیم صنعت نفت آبادان هفته گذشته برابر تیم پرسپولیس با ۳ گل شکست خورد و با ۱۶ امتیاز در انتهای جدول رده بندی قرار دارد.

تیم صنعت نفت آبادان با هدایت فراز کمالوند بعد از برد برابر تیم سپاهان در ۲ بازی بعدی خود شکست خورده  و این تیم آبادانی یکی از گزینه‌های سقوط به لیگ دسته یک است.

شاگردان فراز کمالوند محکوم به برد برابر تیم هوادار هستند تا همچنان به بقا در لیگ برتر امیدوار بمانند.

این ۲ تیم تاکنون ۵ بار به مصاف یکدیگر رفته اند که ۲ برد سهم هوادار و ۳ برد سهم صنعت نفت آبادان بوده  و بازی‌های این ۲ تیم هیچ وقت با مساوی به پایان نرسیده است.

بازی رفت ۲ تیم با نتیجه ۲ بر صفر به نفع تیم هوادار به پایان رسید.

تراکتور- استقلال /روز چهارشنبه ساعت ۱۷

تیم تراکتور هفته گذشته برابر تیم نساجی شکست خورد و با ۴۰ امتیاز در جایگاه چهارم قرار دارد. این تیم تبریزی شانسی برای قهرمانی در لیگ برتر ندارد، اما می‌خواهد یکی از سهمیه‌های لیگ نخبگان آُسیا را به دست آورد.

سرخپوشان تبریزی می‌خواهند با حمایت هواداران پرشور خود ۳ امتیاز بازی خانگی را کسب کنند تا انتقام شکست بازی رفت را جبران کنند.

یحیی گل محمدی قرار بود که هدایت تراکتوری‌ها را برعهده بگیرد، اما هنوز نتوانسته مجوز فعالیت در لیگ برتر را بگیرد به همین علت همچنان حمید مطهری هدایت سرخپوشان تبریزی را برعهده دارد.

تراکتوری‌ها در اولین حضور حمید مطهری روی نیمکت فنی خود توانستند تیم ذوب آهن را در جام حذفی شکست بدهند و با روحیه بالا به مصاف آبی پوشان پایتخت خواهند رفت.

در آن طرف، تیم استقلال با برتری برابر تیم شمس آذر ۵۳ امتیازی شد و در صدر جدول رده بندی قرار دارد.

آبی پوشان پایتخت به ۳ امتیاز بازی خارج از خانه برابر تیم تراکتور نیاز مبرم دارند تا صدر نشینی خود را تثبیت کرده  و فاصله خود را با پرسپولیس رقیب دیرینه خود حفظ کنند.

سید حسین حسینی دروازه بان ملی پوش استقلال به علت محرومیت انضباطی در این بازی حضور ندارد و خالدآبادی باید به جای حسینی در درون دروازه بایستاد و این موضوع به دغدغه نکونام تبدیل شده است.

۲ تیم ۳۹ مرتبه در تاریخ لیگ برتر مقابل یکدیگر قرار گرفته اند که ۱۹ برد سهم استقلال و ۱۱ برد سهم تراکتور و ۹ بازی هم با تساوی به پایان رسیده است. نکته جالب توجه این است که تیم استقلال در ۷ بازی اخیر خود ۶ مسابقه پیروز شده و فقط یک بار شکست خورده است.

بازی رفت ۲ تیم با نتیجه ۲ بر صفر به نفع آبی پوشان پایتخت به پایان رسید.

مس رفسنجان- گل گهر سیرجان/ روز چهارشنبه ساعت ۱۷:۴۵

دربی کرمان بین تیم‌های فوتبال مس رفسنجان و گل گهر در ورزشگاه شهدای مس رفسنجان برگزار می‌شود.

تیم مس رفسنجان تاکنون با سرمربیگری محرم نویدکیا در لیگ برتر شمست نخورده است و با ۳۰ امتیاز در جایگاه نهم جدول رده بندی قرار دارد.

شاگردان محرم نویدکیا قصد دارند ۳ امتیاز بازی خانگی در دربی کرمان را بگیرند تا همچنان به رکرود شکست ناپذیری خود ادامه بدهند.

در آن طرف، تیم گل گهر با تساوی برابر تیم استقلال خوزستان ۳۴ امتیازی شد و در رتبه ششم جدول رده بندی قرار دارد.

تیم گل گهر در جام حذفی با برد برابر تیم فجر شهید سپاسی و صعود به جمع ۸ تیم برتر این رقابت‌ها با روحیه بالا به مصاف تیم مس رفسنجان در دربی کرمان می‌رود.

ذوب آهن – نساجی مازندران/ روز چهارشنبه ساعت ۱۸

تیم ذوب آهن هفته گذشته با برد برابر تیم آلومینیوم اراک به روند ناکامی‌های خود پایان داد و با ۳۳ امتیاز در رتبه هفتم جدول رده بندی قرار دارد.

شاگردان محمد ربیعی در جام حذفی با شکست برابر تیم تراکتور از گردونه این رقابت‌ها کنار رفتند. آنها می‌خواهند ۳ امتیاز بازی خانگی برابر تیم نساجی را بگیرند تا جایگاه خود را در میانه جدول رده بندی تثبیت کند.

در آن طرف، تیم نساجی مازندران هفته گذشته با برد برابر تیم تراکتور امیدهایش را برای بقا در لیگ برتر زنده نگه داشت.

شاگردان ساکت الهامی با ۱۹ امتیاز در جایگاه پانزدهم جدول رده بندی قرار دارند و آنها می‌خواهند ۳ امتیاز بازی خارج از خانه را کسب کنند تا از انتهای جدول رده بندی جدا شوند.

بازی رفت ۲ تیم با نتیجه ۲ بر یک به نفع تیم ذوب آهن به پایان رسید.

استقلال خوزستان- ملوان بندرانزلی/ روز چهارشنبه ساعت ۱۸:۱۵

تیم فوتبال استقلال خوزستان هفته گذشته با تساوی برابر تیم گل گهر سیرجان ۲۰ امتیازی شد و در رتبه چهاردهم جدول رده بندی قرار دارد.

آبی پوشان اهوازی یکی از گزینه‌های سقوط به لیگ دسته یک هستند و آنها به ۳ امتیاز بازی خانگی برابر تیم ملوان نیاز مبرم دارند تا به ماندن در لیگ برتر امیدوار بمانند.

در آن طرف، تیم ملوان بندرانزلی هفته گذشته برابر تیم سپاهان شکست خورد و با ۳۸ امتیاز در جایگاه پنجم جدول رده بندی قرار دارد.

شاگردان مهدی تارتار  ۲ باخت متوالی در لیگ برتر به دست آوردند و آنها به دنبال برد خارج از خانه برابر استقلال خوزستان هستند تا نوار ناکامی‌های خود را قطع کنند و همچنان به کسب سهمیه آسیایی امیدوار بمانند..  

بازی رفت ۲ تیم با نتیجه  تساوی یک بر یک به پایان رسید.

آلومینیوم اراک – فولاد خوزستان/ روز چهارشنبه ساعت ۱۸:۱۵

تیم فوتبال آلومینیوم اراک در ۴ بازی اخیر خود در لیگ برتر فوتبال رنگ برد را ندیده است و با ۳۰ امتیاز در رتبه دهم جدول رده بندی قرار دارد.

شاگردان مجتبی حسینی در جام حذفی دست به کار بزرگی زدند و ۲ بار توانستند برابر تیم پرسپولیس کامبک بزنند و در نهایت در ضربات پنالتی توانستند به برتری دست یابند و به مرحله بعدی این رقابت‌ها راه یافتند.

تیم آلومینیوم می‌خواهد با کسب ۳ امتیاز بازی خانگی برابر تیم فولاد به روند ناکامی‌های خود در لیگ برتر پایان بدهد و وضعیت خود را در جدول رده بندی سروسامان بدهد.

بازی رفت ۲ تیم با نتیجه  یک بر صفر به نفع فولاد به پایان رسید.

پرسپولیس- سپاهان/ روز چهارشنبه ساعت ۱۹:۳۰

بازی ال کلاسیکوی ایرانی بین تیم‌های فوتبال پرسپولیس  و سپاهان امروز در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

سرخپوشان پایتخت بعد از چند برد متوالی در لیگ برتر فوتبال چند روز پیش در جام حذفی برابر تیم آلومینیوم اراک شکست خوردند و از گردونه این رقابت‌ها کنار رفتند. آنها همه تمرکزشان را معطوف به لیگ برتر کردند تا بتوانند در این رقابت‌ها به قهرمانی برسند.

شاگردان اوسمار با حمایت هواداران پرشور خود می‌خواهند ۳ امتیاز بازی خانگی برابر تیم سپاهان را کسب کنند تا همچنان در کورس رقابت با استقلال رقیب سنتی خود بمانند. آنها چشم انتظار توقف آبی پوشان در تبریز هستند  تا در صورت برتری برابر طلایی پوشان اصفهانی بتوانند به صدر جدول صعود کنند.  

در آن طرف، تیم سپاهان در ۳ بازی اخیر  لیگ برتر  پیروز شده است و این تیم با ۴۵ امتیاز در جایگاه سوم جدول رده بندی قرار دارد.

شاگردان مورایس می‌خواهند با برد برابر تیم پرسپولیس دست پر به اصفهان برگردند، اما کار سختی جلوی هواداران پرشور سرخپوشان در ورزشگاه آزادی دارند.

علیرضا بیرانوند با وجود اینکه گچ دستش را باز کرده است، اما هنوز به آمادگی کامل نرسیده تا درون دروازه سرخپوشان قرار بگیرد به خاطر همین امیر رضا رفیعی گلر جوان به جای بیرانوند در درون دروازه سرخپوشان قرار می‌گیرد.

رفیعی بعد از ۴ کلین شیت در لیگ برتر فوتبال خیال پرسپولیسی‌ها را بابت غیبت بیرانوند راحت کرده بود، اما او در بازی جام حذفی برابر آلومینیوم ۴ گل دریافت کرد و  باعث نگرانی کادر فنی و هواداران پرسپولیش شده است.

امید عالیشاه کاپیتان پرسپولیس هم از بند مصدومیت رها شده است و می‌تواند سرخپوشان را در این بازی همراهی کند، اما دانیال اسماعیلی فر به علت محرومیت انضباطی در این بازی غایب است و وحدت هنانوف جای اسماعیلی فر در ترکیب اصلی قرار می‌گیرد. در آن طرف، محمد دانشگر، پیام نیازمند و آریا یوسفی بازیکنان مصدوم سپاهان  هستند و کادر پزشکی این تیم اصفهانی  در تلاش است تا رضا اسدی و فرشاد احمدزاده را به این بازی برساند.

۲ تیم تاکنون ۵۰ بار در لیگ برتر به مصاف یکدیگر رفته اند که ۱۷ برد سهم سپاهان و ۱۴ برد سهم پرسپولیس بوده است.

همچنین سپاهان در چهار بازی اخیر سه بار برنده بوده و یک بار هم بازی دو تیم مساوی شده تا آخرین پیروزی قرمز‌ها برابر سپاهان در لیگ به چیزی حدود سه سال و اندی پیش برگردد که شاگردان یحیی گل‌محمدی با تک گل کمال کامیابی‌نیا از سد سپاهان تحت هدایت محرم نویدکیا گذشتند.

تقابل مورایس و اوسمار مربیان پرتغالی و برزیلی ۲ تیم در این بازی جذاب و دیدنی خواهد بود.

بازی رفت ۲ تیم با نتیجه یک بر صفر به نفع تیم سپاهان به پایان رسید.  

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

دیگر خبرها

  • کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)
  • آبی پوشان پایتخت به دنبال تثبیت صدرنشینی در تبریز/ نبرد اوسمار و مورایس در ال کلاسیکوی ایران
  • (ویدئو) خلاصه بازی بایرن مونیخ ۲ - ۲ رئال مادرید؛ نبرد مونیخ برنده نداشت
  • نبرد غول‌های اروپا در آلیانز آره نا
  • ترابی مثل اسدی بازی رفت: تفاوت ایجاد کن!
  • گیتی‌پسند پیروز نبرد همشهری‌ها
  • بالاتر از فرگوسن، مورینیو و کلوپ؛ رکورد تاریخی گواردیولا در لیگ برتر انگلیس!
  • مورایس و تارتار رخ در رخ در نبرد نهایی!
  • نبرد تاکتیکی استقلال و تراکتور/ آبی‌ها چگونه در غیاب حسینی از دروازه‌شان محافظت می‌کنند؟
  • نبرد رم و ناپولی برنده نداشت/ آزمون پنالتی گرفت