Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@07:33:26 GMT

کرونا با خون منتقل می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۰۸۰۵۴

کرونا با خون منتقل می‌شود؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، شکرالله سلمان‌زاده، با اشاره به نگرانی‌های عموم در خصوص امکان انتقال ویروس کرونا از طریق خون، اظهار کرد: کروناویروس مانند HIV نیست که در درون سلول‌ها زنده بماند و در سلول تکثیر پیدا کند و ماهیت کرونا با ویروس‌هایی که درون سلول می‌مانند بسیار متفاوت است.

وی افزود: تاکنون نیز انتقال کرونا از طریق خون گزارش نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در خصوص سلامت خون اهداشده در شرایط کرونایی، گفت: خون مدت‌ها در بانک خون نگهداری می‌شود و روی برخی فرآورده‌های خونی نیز پس از اهدا، فعل و انفعالاتی انجام می‌شود و در این روند، اگر ویروسی در خون وجود داشته باشد، غیرفعال می‌شود.

وی بیان کرد: در سازمان انتقال خون نیز اهداکنندگان بررسی و معاینه می‌شوند و از افرادی که علامت بیماری داشته باشند یا اخیرا به کرونا مبتلا شده باشند، خون گرفته نمی‌شود. غربالگری اولیه که برای اهداکنندگان انجام می‌شود، تا حدی از انتقال خون آلوده پیشگیری می‌کند.

سلمان‌زاده افزود: در نهایت، خون‌های اهداشده نیز مورد آزمایش قرار می‌گیرند و در صورتی که جواب آزمایش مثبت شود، اقدامات بعدی انجام می‌شود بنابراین مردم از این نظر نگرانی نداشته باشند و برای تامین خون مورد نیاز بیماران، نسبت به اهدای خون اقدام کنند.

پربیننده ترین آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۸/۲) آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۸/۴) آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۸/۶) آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۸/۹) آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۸/۸)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انتقال خون سلامت علوم پزشکی ویروس ویروس کرونا کرونا انتقال کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت آخرین آمار کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۸۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد

زینب زاهدی مدرس و مشاور دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد به سابقه بحث خودکشی پرداخت و افزود: خودکشی در تاریخ سابقه طولانی دارد. در یونان باستان و روم به عنوان روشی قابل قبول در شکست نظامی تلقی می‌شد. این عمل در تمام ادیان قبیح و زشت و ناپسند و غیر قابل پذیرش برای دینداران می‌باشد.

وی افزود: خودکشی عملی عمدی است که باعث مرگ فرد می‌شود. این کار پدیده پیچیده ای است که می‌تواند علل گوناگون داشته باشد. مهم‌ترین علل خودکشی ناامیدی، اختلالات روانی، نظیر افسردگی، اختلال دوقطبی، اختلال طیف اوتیسم، اختلالات فیزیکی مانند سندرم و خستگی مزمن، شکست عاطفی، اعتیاد به الکل و مواد مخدر، فقر فرهنگی و اقتصادی می‌باشد.

ایشان افزودند: ۱/۵ درصد مرگ و میرهای سراسر دنیا به دلیل‌ خودکشی است. این آمار ۱۲ در ۱۰۰۰۰۰ نفر است. میزان خودکشی عموما در مردان بیشتر از زنان می‌باشد. در خیلی از کشورها خودکشی در سن ۷۰ سال و در برخی از کشورها بین ۱۵ تا ۳۰ سال است. اروپا بالاترین نرخ خودکشی را دارد. سالانه ده تا بیست میلیون خودکشی ناموفق وجود دارد. در آسیا کشورهای قزاقستان، کره جنوبی، هند، ژاپن و سریلانکا به ترتیب بیشترین آمار خودکشی را دارند.
ایران رتبه ۱۵۵ در جهان را دارد و روزانه بین ۴ تا ۹ نفر در ایران خودکشی می‌کنند. معمولا ۶۲ درصد خودکشی‌ها منجر به مرگ می‌شوند.

وی درباره خودکشی در استان خاطر نشان کرد: آمار خودکشی در جغرافیای ایران نسبت به تراکم جمعیت متفاوت است. با توجه به جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد، خودکشی در این استان آمار قابل ملاحظه‌ای دارد. مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی، افسردگی و اختلال روانی می‌باشد.

ایشان خاطرنشان کرد: اگر به دو مولفه یعنی فرهنگ و زیست محیطی آنان توجه شود بیماری افسردگی و اختلالات روانی قابل کنترل و درمان است. روند زیست محیطی و فرھنگی در استان به وفور دیدہ می‌شود. فضای مجازی اطلاعات فزاینده‌ای را به ذهن جوانان ما داده و ذهن آنها راکت کرده است، همین اطلاعات فزاینده باعث ایجاد شکاف نسلی شده است. با توجه به تاثیرگذاری فضای مجازی و ترویج فرهنگ غربی، جوانان و نوجوانان پدر و مادرشان را از خودشان جدا می‌کنند زیرا این تفکر درک نشدن از سوی والدین در ذهن آن‌ها نهفته شده است. عقیده نوجوانان این است که کسی به آنها توجه نمی‌کند. احساس عدم توجه در نوجوانان موجب می‌شود تا آنها احساس پوچی کنند و با توجه به کلیپ و فیلم ھای مبتذل و دروغین توقعات از خودشان بالا می‌رود. این احساس یاس و ناامیدی باعث می‌شود که آنها تمایلی به ادامه این راہ نداشته باشند.

خبرنگار: الهام سادات هاشمی اصل

انتهای خبر/

کد خبر: 1228787 برچسب‌ها خودکشی دانشجویان

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • برخورد کامیون با وانت یک کشته و یک زخمی بر جا گذاشت
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • تجربیات تهران در حوزه شهری و فضای سبز به «واسط» عراق منتقل شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چرا تریپل اچ در درفت امسال یک تگ تیم محبوب را از بین برد؟/اخبار WWE