Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حمزه علی شیرمردی عضو هیت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به توسعه کشت‌های تلفیقی در استان اظهار داشت: کشاورز نباید به یک محصول متکی باشد بلکه باید از تمام ظرفیت‌های مزرعه برای درآمد‌زایی استفاده کند

او به تلفیق کشت یونجه با موسیر اشاره کرد و افزود: کشت تلفیقی یونجه با موسیر به صورت پایلوت در دو هزار متر مربع از اراضی کشاورزی شهر باباحیدر انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

توزیع ۱۵۰ هزار نهال کبوده در راستای اجرای طرح زراعت چوب

شیرمردی اضافه کرد: با بررسی نتایج مطالعات صورت گرفته در راستای توسعه کشت گیاهان دارویی در استان چهارمحال و بختیاری ۲۰ گونه گیاهی اولویت دار در استان شناسایی شده است.

او با اشاره به رغبت و استقبال کشاورزان به کشت سیاه دانه ادامه داد: بذر سیاه دانه در شهرستان‌های اردل، بن، خانمیرزا و لردگان توزیع شده است و کشت انجام شده است.

شیرمردی گفت: در راستای توسعه کشت گیاهان دارویی با امضای تفاهم نامه همکاری با کمیته امداد خمینی استان بذر گونه‌های گیاهی بین متقاضیان کشت گیاهان دارویی توزیع شد.

او افزود: با توجه به سطح باغات در شهرستان سامان و افزایش تنوع محصول باغی، کشت تلفیقی گیاهان دارویی با درختان و استفاده مطلوب از منابع و نهاده ها، استفاده از افق‌های مختلف خاک در حفظ و پایداری کشاورزی یک راهکار اساسی است.

شیرمردی به استفاده از کشت آنغوزه در راستای دفع آفات و حشرات اشاره و اضافه کرد: کشت تلفیقی گیاه آنغوزه و عصاره این گیاه برای کنترل آفات خیلی موثر است و باعث کاهش مبارزه شیمایی در مزارع می‌شود.

او ادامه داد: بهرگیری از دانش بومی و تجربیات در زمینه استفاده از گیاهان دارویی دارای ارزش و اهمیت ویژه‌ای است و می‌تواند یکی از پایه‌های اساسی استعدادشناسی و ظرفیت‌های کشت گیاهان دارویی باشد.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی کشت های تلفیقی کشت یونجه کشت گیاهان دارویی کشت گیاهان دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۸۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان

ابوطالب شفقت در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا لرستان رویکرد مدیریتی صحیح نکته بارز موفقیت این مجموعه است، گفت: این شیوه سرمایه‌گذاری از مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا محسوب می‌شود، اتفاقی که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی است.
شفقت انجام کار‌های پژوهشی و تولید محصولات کاملا ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار مجموعه حتی نژاد دامی که وارد کرده به نژاد ایرانی تغییر داده است.
وی با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای لرستان علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کند، اظهار کرد: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.
استاندار لرستان با اشاره به بهره‌برداری از شهرک صنعتی کشت و صنعت، گفت: ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت ضروری است.
شفقت بیان کرد: با توجه به سطح اراضی کشت و صنعت فجر صفای لرستان توسعه گیاهان دارویی و فرآوری در دستور کار قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: مردم می‌توانند با توجه به درآمد قابل توجه کشت و فروش گیاهان دارویی اقدام کنند به کشت و توسعه گیاهان دارویی روی بیاورند.
به گفته استاندار لرستان بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه استان ظرفیت کشت و توسعه گیاهان دارویی را دارد.
شفقت گفت: سازمان جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف از جمله گیاهان دارویی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.
وی بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبت عنوان کرد و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • آغاز آبرسانی به زمین‌های کشاورزی فلارد
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری