Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@18:02:40 GMT

قیمت مرغ به زیر 20 هزار تومان می‌رسد

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۰۸۶۶۴

قیمت مرغ به زیر 20 هزار تومان می‌رسد

ناصر نجیب‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرم‌آباد، اظهار داشت: در حال حاضر مسئولیت واردات نهاده‌های دامی بر عهده وزارت صمت بوده همچنین مسئول توزیع این نهاده‌های وزارت جهاد کشاورزی است.

وی با بیان اینکه با توجه به اینکه موضوع واردات نهاده‌های دامی یک موضوع تخصصی است، افزود: با توجه به اینکه مسئول واردات این حوزه وزارت صمت است شاهد هستیم گاهی اوقات یک نهاده کم وارد شده و یک نهاده زیاد و همین موضوع باعث ایجاد التهاباتی در بازرار می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: بر اساس جلسه دیروز وزارتخانه‌های صمت و جهاد کشاورزی مقرر شده وظیفه واردات نهاده‌های دامی و کشاورزی بر عهده جهاد کشاورزی گذاشته شود و همین موضوع می‌تواند مدیریت واردات را تخصصی تر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجیب زاده با اشاره به اینکه در حال حاضر ۴۰ تا ۵۰ درصد سویا مورد نیاز مرغداران لرستانی توسط این وزارت خانه تامین می‌شود، افزود: با توجه به این تغیرات انتظار داریم در هفته‌ها و ماه‌های آتی بتوانیم سویا بیشتری برای مرغداران لرستانی تامین کنیم.

وی خاطرشنان کرد: میزان ذرت تامین شده برای مرغداران لرستانی بیش از ۷۰ درصد است و در تامین این نهاده مشکلی ندایم همچنین  اگر بتوانیم نهاده دامی مورد نیاز مرغداران را به خوبی تامین کنیم قیمت مرغ به حدود ۱۹ تا ۲۰ هزار تومان می‌رسد.

انتهای پیام/۸۵۰۲۰

 

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی قیمت مرغ ذرت سویا جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۸۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸,۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در ادامه تاکید کرد: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

وی افزود: تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کردند.

این مسؤول تصریح کرد: همچنین یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است. تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است.

کد خبر 5999175 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • واردات چای از کشور سریلانکا
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • نهاده‌های مورد نیاز مرغداران تامین شد
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد