Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان ستاد کرونا در استان تهران ضمن تاکید بر لزوم تعطیلی دو هفته‌ای تهران برای کنترل زنجیره انتقال بیماری، در عین حال درخصوص تامین اکسیژن، نحوه پذیرش بیماران و... در بیمارستان‌ها توضیحاتی ارائه کرد.

دکتر نادر توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره پیشنهادات درخصوص تعطیلی دو هفته‌ای تهران، گفت: برای انجام برنامه‌ریزی‌های بعدی و اینکه بتوانیم در حوزه بهداشت با تمرکز بر قرارگاه وزارت کشور و اقدامات منسجمی که برای افزایش تست‌ها صورت گرفته است، موفق عمل کنیم، باید یک فاز موقت تعطیلی دو هفته‌ای در تهران را داشته باشیم تا موج بیماری اندکی کنترل شود تا وارد برنامه‌ریزی شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در توضیح این برنامه‌ریزی، اظهار کرد: برنامه‌ریزی برای این است که افزایش تست‌ها را انجام دهیم و به نظر می‌رسد تعطیلی دو هفته‌ای تهران می‌تواند کمک کننده باشد. پیرو تصمیم هفته گذشته مبنی بر بستن خروجی شهرها و کنترل رفت و آمدها، پیشنهادی هم در خصوص تعطیلی دو هفته‌ای تهران از سوی ستاد کنترل بیماری در کلانشهر تهران به ستاد ملی داده شده و در اوایل هفته آینده این موضوع مجددا در دستور کار قرار خواهد گرفت. ما نسبت به اعمال تعطیلی دو هفته‌ای تهران تا پیش از آذرماه بسیار امیدوار هستیم زیرا بسیار کمک کننده خواهد بود.

تاثیر ممنوعیت فعالیت مشاغل غیرضرور از ساعت ۱۸ به بعد

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران همچنین درباره طرح ممنوعیت مشاغل غیرضروری از ساعت ۱۸ به بعد، گفت: این طرح در کاهش آمار کرونا بسیار موثر خواهد بود. خیلی افراد به دلیل سفرهای درون شهری و خریدهای غیرضروری که جنبه اضطرار ندارد در معرض خطر قرار می‌گیرند که با این طرح می‌توان از بار چنین مشکلی کاسته می شود.

همچنان سفر نروید

توکلی با تاکید بر اینکه سفر رفتن به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، تصریح کرد: از سفر بدتر برگزاری مهمانی‌ها در اقوام و دوستان درجه یک و دو است که این موضوع زنجیره انتقال کرونا را تقویت کرده است. از طرف دیگر مراسم ترحیم و تدفین هم در اقوام درجه یک و دو متوفی مشکلات زیادی ایجاد کرده است. بنابراین موضوعی که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد این است که با داشتن هرگونه علامتی حتما به پزشک مراجعه کنید و اکر تماس با فرد آلوده داشتید حتی با علائم جزئی، تست دهید و هرچه بتوانیم افراد درگیر بیماری را کنترل کنیم، قرنطینه‌ هم جدی‌تر اجرا خواهد شد.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در تهران با اشاره به اینکه راه‌های عدم ابتلا به آنفلوآنزا و پیشگیری از آن هم مانند کرونا است، ادامه داد: اقدامات محافظتی در برابر کرونا و آنفلوآنزا شبیه هم است. بنابراین کنترل بیماری کرونا به کنترل انفلوآنزا هم کمک می‌کند و میزان ابتلای آنفلوآنزا را هم کاهش می‌دهد.

احتمال بازگشت نقاهتگاه های درون بیمارستانی

وی درخصوص احتمال بازگشت نقاهتگاه‌ها به چرخه خدمت در تهران، اظهار کرد: فقط نقاهتگاه‌های درون بیمارستانی احتمالا بازمی گردند؛ اما در مورد نقاهتگاه خارج بیمارستانی چنین تصمیمی وجود ندارد، زیرا مریض‌های ما عموما بد حال هستند و اگر نقاهتگاه خارج بیمارستان باشد امکان انتقال بیمار به بیمارستان سخت خواهد بود. ولی وقتی درون بیمارستان فضایی برای نقاهتگاه در نظر گرفته شود که در زنجیره مدیریتی بیمارستان باشد هم پزشک بیمارستان بیماران را ویزیت می‌کند و هم اگر بیماران بدحال شوند می‌توانیم به سهولت کار انتقال به بخش‌های ویژه را انجام دهیم.

توکلی درباره تامین اکسیژن در بیمارستان‌های تهران، بیان کرد: فعلا برای تامین اکسیژن مشکل حادی نداریم، مشکلمان در ابتدا با کپسول اکسیژن مرتفع می‌شود و در میان مدت هم برنامه‌ تامین اکسیژن سازهایی را داریم به شکل متمرکز و اکسژن‌سازهای سیار در تهران که درخواست آن داده شده و نمونه‌های آن از نظر فنی بررسی شده است.

وضعیت تختهای بیمارستانی در تهران

وی با اشاره به اینکه تخت‌های بیمارستانی کرونا در تهران پر هستند، اظهار کرد: تنها چیزی که به کمک ما آمده مجموعه هزار تختی هست که در اورژانس‌ها داریم که کمک می‌کنند ما خدمت رسانی به مردم را داشته باشیم تا روز بعدی که بیمار به بخش‌های بستری یا ویژه منتقل شود. بنابراین ظرفیت حدودا هزار تخت در اورژانس‌ها به نیاز روزانه اختصاص دارد که مریض در اورژانس خدمات لازم را توسط متخصصین اورژانس و عفونی دریافت می‌کند و مریض مانند بخش عادی خدمات دریافت می‌کند، اما ممکن است به لحاظ هتلینگ و آرامش امکانات بخش بستری فراهم نباشد. در مجموع در اسرع وقت کار انتقال بیمار به بخش عادی انجام می‌شود. معمولا مریض پس از ۶ ساعت در اورژانس تعیین تکلیف می‌شود و تا ۱۲ ساعت آینده به بخش بستری منتقل می‌شود. البته اگر نیاز به ICU داشته باشد شرایط سخت‌تر است.

لزوم کنترل محله ای کرونا در تهران

معاون درمان ستاد کرونا استان تهران در خاتمه تاکید کرد: در تهران باید بر اساس محله محوری نیروهای ستادی تشکیل شوند، آموزش‌های خانگی آغاز شود، تست‌ها افزایش یابد و به شکل محله‌ای بیماری را کنترل کنیم.

لینک کوتاه: asriran.com/003AT7

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا تعطیلی دو هفته ای تهران معاون درمان ستاد تامین اکسیژن برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۸۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران/ لزوم تطبیق طرح با شرایط امروز جمعیتی

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

علیرضا فخاری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • بازار طلای تهران در تعطیلی/ اعتصاب طلا فروشان در اعتراض به چیست؟
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران/ لزوم تطبیق طرح با شرایط امروز جمعیتی
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران نجات یافت
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • نجات جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها منجر به کاهش حقوق می شود؟+ جزئیات