Web Analytics Made Easy - Statcounter

قهرمان وزنه برداری المپیک لندن گفت: امیدوارم IOC وزنه برداری را از المپیک حذف نکند چون نه تنها این رشته بلکه ورزش ایران آسیب می بیند.

بهداد سلیمی در گفت و گو با ایسنا درباره آسیبی که حذف وزنه برداری از المپیک به وزنه برداران وارد می کند، بیان کرد: حذف از المپیک نه تنها به وزنه برداری بلکه به ورزش ایران آسیب می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون وزنه برداری یکی از سه رشته مدال آور برای ایران در بازی های المپیک است. از طرفی وزنه برداری در حال حاضر هم چون رشته سنگینی است جمعیت زیادی ندارد و اگر از المپیک هم حذف شود ، جامعه آماری آن خیلی کمتر می شود چراکه خیلی از نوجوانان به امید گرفتن مدال المپیک وارد این رشته شده اند و تمرین می کنند.

او ادامه داد: امیدوارم تهدید IOC جدی نباشد و با تذکر حل شود.فدراسیون وزنه برداری در گذشته فساد های پنهان  و آشکار زیادی داشت .امیدوارم با برگزاری انتخابات، شخصی بر سر کار بیاید که بتواند IOC را مجاب کند که وزنه برداری در المپیک باقی بماند.

سلیمی در پاسخ به این پرسش که صحبتی با فدراسیون برای حضور در انتخابات فدراسیون جهانی داشت است و علاقه دارد در انتخابات شرکت کند، گفت: صحبتی نداشته ام. البته نه تنها من خیلی از افراد علاقه مند هستند و توانایی این را هم دارند در انتخابات شرکت کنند اما تصمیم اول و آخر را رییس فدراسیون می گیرد که چه کسانی را معرفی کند.

قهرمان سابق المپیک در پاسخ به این پرسش که صحبتی با فدراسیون برای هدایت تیم ملی پایه داشته است یا خیر، تصریح کرد: هیچ صحبتی نشده است . در جلسه شورای عالی مشورتی هم بیشتر صحبت ها در مورد تیم بزرگسالان بود چون سال آینده المپیک را پیش رو دارد و بسیار سال مهمی است. 

او در مورد اینکه حضور در شورای عالی مشورتی را چگونه ارزیابی کرد، گفت: جو جلسه مثبت بود. جا دارد قهرمانان و پیشکسوتان  دیگر هم از آنها دعوت شده بود ، حضور داشته باشند تا وزن جلسه بالا برود. همه باید  دست به دست هم دهیم تا بتوانیم به وزنه برداری کمک کنیم.

سلیمی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه قبلا این نقد به فدراسیون وارد بود که در جلسات، از نظرات اعضا استفاده نمی شود و اکنون از نظرها استفاده شد، تاکید کرد: بله. نظرات را گفتیم  و آنها هم شنیدند و ترتیب اثر دادند. درکل  به نظرم جلسه خوبی بود.

انتهای پیام    

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزنه برداري بهداد سليمي وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۰۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی

به گزارش خبرنگار مهر، کیومرث هاشمی با حضور در برنامه صف اول صدا و سیما درباره میزان آمادگی ورزش کشور برای حضور در المپیک گفت: کمتر از سه ماه تا المپیک ۲۰۲۴ پاریس در هر دو بخش المپیک و پارالمپیک در حال آماده سازی است. در المپیک پیش رو تا امروز ۳۵ سهمیه را کسب کرده‌ایم. آوردگاه مهم ورزش کشورها در المپیک است. ورزش قهرمانی کشورها در همین رقابت‌ها بررسی می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان افزود: ارزیابی دقیق نداریم چراکه در فرصت باقیمانده تا المپیک ۲۰۲۴ احتمال دارد سهمیه ما بیشتر شود. ما با توجه به ارزیابی کمیته ملی المپیک و پارالمپیک در فدراسیون‌های مختلف، ارزیابی‌ها قبل از اعزام ارزیابی صورت می‌گیرد. تمام فدراسیون‌هایی که کسب سهمیه کردند تلاش دارند با تمام قدرت حضور پیدا کنند. ما یکی از مراسم‌هایی که باید قبل از المپیک داشته باشیم پاداش مربوط به آنهاست. ورزشکاری که مدال کسب می‌کند باید پاداش آنها داده شود. دغدغه آنها در زمینه‌های مالی و موارد سربازی نیاز به توجه دارد.

وی ادامه داد: طبیعی است ورزشکاری که در یک سال زحمت کشیده و مربی تلاش کرده است باید مورد تقدیر قرار بگیرد. حدود ۲۳۰ میلیارد تومان روز گذشته به آنها پرداخت شد. البته این موارد به تنهایی کافی نیست و بقیه دغدغه‌های آنها مثل اشتغال و… باید مورد بررسی قرار بگیرد.

هاشمی با اشاره به در مورد بحث خصوصی‌سازی باشگاه‌ها گفت: اگر بخواهیم در این خصوص صحبت کنیم، موضوع اول بحث حق پخش تلویزیونی است که حق باشگاه‌ها به شمار می‌رود. امسال در لایحه برنامه هفتم آئین‌نامه‌ای برای این امر پیش‌بینی کرده‌ایم تا در جلسه دولت تصویب شود که حق باشگاه‌ها داده شود. وقتی حق داده شود از ۳۵ تا ۶۵ تا ۷۰ درصد درآمد باشگاه‌ها از محل حق پخش تلویزیونی است که باشگاه‌های ما از این موضوع محروم هستند.

وی ادامه داد: اینگونه نیست که مثل گذشته به راحتی قرارداد ببندند و هزینه کنند. بحث فیرپلی مالی را داریم که همه در کنار هم می‌تواند قانونمندی ایجاد کند. ما پولی به فدراسیون فوتبال نمی‌دهیم و بیشترین اعتبار را به کشتی می‌دهیم. رشته‌ای که در میادین مختلف برای ما افتخارآفرینی کرده است. ما به دنبال تقویت آنها هستیم و می‌خواهیم از وضعیت موجود خارج شوند. ما از نظر اعتباری کمک زیادی به فوتبال نمی‌کنیم، اما اینکه مسابقات‌شان برگزار می‌شود یک ریال وزارت ورزش نداده است. فدراسیون فوتبال از محل درآمد باشگاه‌ها فوتبال را می‌چرخانند اما در مورد سایر رشته‌های ورزشی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک خودش را موظف می‌داند به این رشته‌های ورزشی کمک کند. شخص رئیس جمهور معتقد بود وزارت ورزش نباید باشگاه‌داری کند. همراهی ارکان دولت باعث رخ دادن اتفاق خوب خصوصی سازی شد.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: سال گذشته نزدیک به هزار میلیارد تومان به فدراسیون‌های ورزشی کمک کردیم که سهم فوتبال ۱۰۰ میلیون هم نبود. اصلاً دولت پول نداده است و از طریق درآمدهای خودشان تأمین هزینه کرده‌اند. بحث تبلیغات روی لباس و فروش بازیکن و … شاید در حدی نباشد که هزینه‌های فوتبال را پوشش بدهد، اما آنها باشگاه دارند. من صراحتاً بگویم که دولت در هیچ بخشی یک ریال برای باشگاه‌ها هزینه نمی‌کند چون خلاف قانون است. مثلاً نساجی یک تیم بخش خصوصی است و باشگاه خودش سرمایه‌گذار دارد. شاید سودی نبرد، اما با عشق و علاقه این کار را می‌کنند. پتروشیمی‌ها و بانک‌ها و هلدینگ‌ها دولتی نیستند و این یعنی دولت بودجه‌ای اختصاص نمی‌دهد.

کد خبر 6100930

دیگر خبرها

  • به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی
  • سهمیه شنای المپیک بگیریم وایلدکارت منتفی می‌شود
  • خراسان رضوی ، قهرمان مسابقات وزنه‌برداری جوانان ایران .
  • ساعی: اقدام وزارت ورزش بی سابقه بود
  • چه شده که زنان در ورزشگاه ها حرف های رکیکی می زنند که تا حالا مختص مردان بود؟
  • دختران کردستان نایب قهرمان رقابت‌های وزنه‌برداری جوانان ایران شدند
  • خراسان رضوی قهرمان مسابقات وزنه‌برداری جوانان ایران
  • کرمان قهرمان مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی نوجوانان ایران
  • رقیب المپیکی کیانوش در جنگ اوکراین کشته شد
  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!