Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- شاخص کل امروز کار خود را با کاهش ۱۷ هزار واحدی آغاز کرد. هرچند در ساعات اولیه معاملات نشانه‌های از جمع‌آوری صف‌های فروش و بازگشت احتمالی به روند صعودی در ادامه روز وجود دارد. در ۳۰ دقیقه ابتدایی بازار شاخص کل ۱.۴۲ درصد و شاخص هم‌وزن ۲۴ صدم درصد کاهش داشتند. در این ساعات نماد‌های فولاد، فملی، کگل، پارسان، شبندر، اخابر و رمپنا بیشترین تاثیر را در کاهش شاخص بورس گذاشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  نشانه‌های امید در ساعات اولیه معاملات به گزارش فرارو، در اولین ساعات معاملات بازار امروز دوشنبه ۱۹ آبان‌ماه از مجموع ۲۸۵ نماد معامله شده در بورس، حدود ۲۱۶ نماد روند نزولی دارند و ۶۹ نماد با افزایش قیمت سهام مواجه شده‌اند. همچنین در بین ۲۰۸ نماد فرابورسی در ساعات ابتدایی معاملات شاهد افزایش قیمت سهام در ۶۳ نماد و کاهش آن در ۱۴۵ نماد هستیم که نشان می‌دهد کلیت بازار امروز منفی است.   نقشه بازار در ابتدای معاملات روز دوشنبه ۱۹ آبان‌ماه (برای مشاهده در ابعاد بزرگتر، روی عکس کلیک کنید)   بررسی نقشه بازار در ساعات اولیه معاملات امروز نشان می‌دهد احتمالا بازار متعادل‌تری را نسبت به روز گذشته شاهد باشیم. امروز تلاش‌ها برای جمع‌آوری صف‌های فروش در نماد‌های فلزات اساسی نتیجه داده و حجم معاملات بالا در این نمادها، گروه فلزات اساسی را به برترین گروه صنعت تا این لحظه تبدیل کرده است. هرچند این نماد‌ها فعلا به رنگ سبز درنیامده‌اند، اما شاهد جمع آوری صف فروش فولاد، فملی، کاوه، فخوز و فروش هستیم. خودرویی‌ها امروز بازار نسبتا متعادلی دارند. خودرو با افزایش یک درصدی و خساپا با کاهش ۱.۴ درصدی قیمت نسبت به روز گذشته مواجه شده و خپارس با خبر افزایش سرمایه به صف خرید رفته است. محصولات شیمیایی در تلاش برای بازگشت به روند صعودی هستند. شگویا در این زمینه ناموفق بوده و نتوانسته پاسخگوی فروشنده‌ها باشد. دیگر نماد‌های از جمله نوری، شاروم، پارسان، شغدیر و شپدیس موفق به جمع کردن صف فروش شده‌اند و آریا با محدوده بالاتر از قیمت روز گذشته راه پیدا کرده است. صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله امروز اغلب سبزرنگ هستند و شاهد افزایش قیمت واحد‌های سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سهامی هستیم. بانک‌ها و موسسات اعتباری بازار متعادلی را تجربه می‌کنند. وبصادر و وپارس نزولی و وبملت و ونوین صعودی هستند. دارویی‌ها که دیروز حسابی با صف خرید ناگهانی خود خبرساز شدند، امروز اغلب با کاهش قیمت روبرو هستند و صرفا در نماد‌های والبر، دبالک، دابور، دزهراوی و دتوزیع شاهد تشکیل صف خرید هستیم. نماد‌های پالایشگاهی همگی صف فروش دارند و قرمزترین گروه بازار را تشکیل داده‌اند. کانه‌های فلزی هم عموما قرمز رنگ هستند.   سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش در بازار امروز وملی، کسعدی و ثشاهد دوباره به صدر فهرست سنگین‌ترین صف‌های فروش برگشتند. امروز خبری از صف فروش سنگین در نماد فلزات اساسی نیست و شاهد حمایت از این نماد‌ها برای بازگشت به روند صعودی هستیم. با این تفسیر وملی دوباره به مقام اول برگشته و با صف فروش ۲۲۰ میلیارد تومانی، عنوان سنگین‌ترین صف فروش بازار را در ساعات اولیه از آن خود کرده است. کسعدی با صف ۱۳۰ میلیارد تومانی در رتبه دوم قرار دارد و ثشاهد با صف ۱۲۳ میلیارد تومانی در مقام سوم ایستاده است. پشت سر آن‌ها نماد‌های دی، کرمان، حکشتی، خگستر، شیران، وساپا، حسیر و ذوب به چشم می‌خورند. در ساعات اولیه معاملات امروز مجموع ارزش صف‌های فروش حدود چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که نسبت به روز گذشته تقریبا نصف شده.  

در آن سوی بازار ۳۷ نماد صف خریدی به ارزش ۵۰۶ میلیارد تومان دارند. اغلب آن‌ها نماد‌هایی هستند که به تازگی عرضه اولیه شده‌اند، اما در صدر آن‌ها نماد خپارس قرار دارد که بعد از دو ماه ریزش پیاپی دیروز خبر از افزایش سرمایه داد. صف خرید خپارس در ساعات اولیه معاملات امروز به حدود ۵۸ میلیارد تومان می‌رسد. گدنا با صف خرید ۴۵ میلیارد تومانی در مقام دوم و کدما با صف خرید ۳۹ میلیارد تومانی در مقام سوم ایستاده است. پشت سر آن‌ها نماد‌های ولپارس، سصفها، کسرام، برکت و رانفور به چشم می‌خورند.     این گزارش به‌روزرسانی می‌شود...    

منبع: فرارو

کلیدواژه: ارزش سهام عدالت همسان سازی حقوق بازنشستگان وام ودیعه مسکن قیمت سکه قیمت دلار قیمت پراید راهنمای خرید سهام بورس ساعات اولیه معاملات میلیارد تومانی صف های فروش آن ها نماد روز گذشته نماد ها صف خرید صف فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۰۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟

آفتاب‌‌نیوز :

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز سه‌شنبه می‌روند که دیروز شاخص کل بورس تهران برای دومین روز متوالی ریزش کرد. برای پیش بینی بورس امروز –سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز دوشنبه شاخص کل ۳ هزار و ۷۳۷ واحد افت کرد و شاخص کل هم‌وزن ۶۷۱ واحد نزول کرد. همچنین شاخص کل فرابورس کمتر از یک واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس ریزش ۳۷۲ واحدی داشت. 

روز دوشنبه در بورس شرکت داروسازی کوثر (دکوثر)، شرکت توسعه شهری توس گستر (وتوس) و شرکت آبسال (لابسا) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان (فجهان)، شرکت پگاه فارس (غفارس) و شرکت مجتمع صنعتی آرتا ویل تایر (پارتا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

در بورس نماد‌های سدشت (شرکت سیمان دشتستان)، شگل (شرکت گلتاش) و سقاین (شرکت سیمان قائن) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت آ س پ (آ. س. پ)، شرکت توکا ریل (توریل) و شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش (تاپکیش) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

در معاملات دوشنبه، ۶۶ نماد صف خرید داشتند و ۴۳ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۲۵ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۵۹ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۱۵ درصدی به ۱۹۹ میلیارد تومان رسید.

دیروز شاخص بورس برای دومین روز ریزش کرد و فاصله خود با محدوده ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی را زیاد کرد. نماد‌های فولاد، فملی، کچاد و کگل بیشترین اثر کاهشی را بر شاخص داشتند. 

به علاوه، برای دومین روز متوالی پول حقیقی از بازار خارج شد. نماد‌های خودرو، خبنیان، تاصیکو، آریا، وپاسار، شستا، کماسه، پارسان، شتران، وبصادر و شبریز بیشترین خروج سرمایه را داشتند. 

همچنین دیروز عرضه بر تقاضا غلبه داشت و ارزش صف‌های فروش بیش از صف‌های خرید بود. برخی تحلیلگران تکنیکی نوسان کوتاه بازار را یک تعدیل کوتاه مدت می‌دانند و معتقدند شاخص کل که در نزدیکی سقف کانال است برای بازگشت به محدوه بالاتر به یک نیروی محرک نیاز دارد. در مقابل برخی ناظران معتقدند سیاست‌های ارزی دولت و مداخلات آن در بازار‌ها ریسک بازار‌های متشکل را افزایش داده و فعالان اقتصادی را به سرمایه گذاری در بازار‌های غیرمتشکل و بازار‌هایی که خارج از کنترل دولت است سوق داده، از سوی دیگر همسو با موج مهاجرت به خارج از کشور برخی نیز سرمایه خود را از ایران خارج کرده‌اند. در چنین شرایطی دولت باید در سیاست گذاری خود تجدید نظر کند و به راه‌حل‌های سیاسی برای برقراری ارتباط تجاری با جهان بیندیشد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • افت ۱۲ هزار واحدی شاخص کل بورس
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • شاخص بورس امروز ۱۱ اردیبهشت/رشد ۱۲۲۲۶ واحدی
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • بورس امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • کاهش ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحدی شاخص کل بورس
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • شاخص بورس امروز ۹ اردیبهشت/افت ۲۰۱۴۵ واحدی
  • بورس امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار